Začali ste už riešiť knižné putovanie Martinus?
Ahojte, začali ste už lúštiť knižné putovanie?
áno, a už tu o tom téma je, nemusíš zakladať ďalšiu https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-knihach/nocne-hadanky-v-martinus-kniznom-putovani/
áno, a už tu o tom téma je, nemusíš zakladať ďalšiu
@janai1 vdaka nevsimla som si
Začal a veľmi pomohol MK s tou prvou.
Preco nepockate na dalsie napovedy, ked to neviete hned rano? Co je to potom za sutazenie a hadanie, ked si odpoved hned vyhladate 😵
@marylinmary Tiež si myslím. Veď to by ma takto ani nebavilo, ani by sa mi to absolútne nerátalo 😀
Nerozumiem sutazi, dnes som synovi kupovala dogman a vsimla som si reklamu na knizneputovanie cize obrazok bol a na nom liska a cez net je jablko a vlk. Tak kde sa mam zameriavat fyzicky v martinuse ci cez net?
Nerozumiem sutazi, dnes som synovi kupovala dogman a vsimla som si reklamu na knizneputovanie cize obrazok bol a na nom liska a cez net je jablko a vlk. Tak kde sa mam zameriavat fyzicky v martinuse ci cez net?
@livia341 online je iná hádanka ako v kníhkupectvách
https://www.martinus.sk/knizneputovanie/pravidla
Pohorie Tribeč.
neviete aká je stránka na odpoved na hádanky v kamenom kníhkupectve
@fajnerovaaaaaa zatiaľ som našla v pravidlách, že sa hlasuje len na lístkoch odovzdaných v priamo v predajni
@fajnerovaaaaaa zatiaľ som našla v pravidlách, že sa hlasuje len na lístkoch odovzdaných v priamo v predajni
@patka06 ďakujem
Ano a vswtky 3 dni boli až príliš jednoduché
nemáte nejakú indíciu na dnešné knižne putovanie?
@fajnerovaaaaaa Nazov knihy je: 2 slová a jedna predložka. dieťa ktore je v brušku a potom sa…. Na zaciatku tohto prvého slova je posledne pismeno abecedy a je to aj predložka. Druhé slovo je ranny opar nad mestom. ( mužský rod) 🙂
@fajnerovaaaaaa Nazov knihy je: 2 slová a jedna predložka. dieťa ktore je v brušku a potom sa…. Na zaciatku tohto prvého slova je posledne pismeno abecedy a je to aj predložka. Druhé slovo je ranny opar nad mestom. ( mužský rod) 🙂
@julinka951 perfektná nápoveda, hneď som vedela
@julinka951mne to nejak nevychadza
napovedá na dnešné knižne putovanie?
napovedá na dnešné knižne putovanie?
@fajnerovaaaaaa roman je satirou na ľudskú podstatu a paródiou cestopisnou, autor má priezvisko ako známa speváčka 🙂
Prosím nejakú lepšiu napovedu na 9.10.?
Prosím nejakú lepšiu napovedu na 9.10.?
@sandra1400 veď tá napovedá čo je hore je úplne doslovna 🙂
Ale tak no... Pozri si fantasy sekciu na martinuse - iniciály autora B.S.
@julinka951 ( zenský rod, inak super napoveda ;)
Nejaké indície z dnešnej? Toto necitam🤔
iná napovedá na dnešné knižne putovanie?
Stále sa trápim s úlohou 6.10 a 8.10
@renata681973 6.10. Je prvá kniha série, ktorá pobláznila mnoho pibertiačok a začali sa intenzívne venovať chiropterológií a kynológií. A 8.10. Je to dielo ktoré nesie názov ako keby si jeden pomerne známy maník zahesloval obrázok svojej frajerky ;)
@renata681973 6.10 na obale knihy sú spojené dlane a v nich jablko
@renata681973 8.10. Táto kniha bola aj sfilmovana. Film z roku 2006, hral tam Tom Hanks

áno, dnešná úloha vyriešená s pomocou MK, tento žáner je úplne mimo mňa