icon

Čakanie na zásnuby

Včera o 21:33

ahojte. damy, za ako dlho Vas partner poziadal o ruku? sme mlady par (ja 25 a on 28) a sme spolu 4 roky. mame spolu kupenu nehnutelnost pol roka. o teme svadba sme sa uz viac krat bavili a ze “niekddy bude urcite” avsak stale nic. su 4 roky dlho/kratko? celkom som z toho frustrovana lebo sa uz citim na to. dakujem!

Strana
z3
anonym_4bc1a9
Včera o 21:40

A je to tu! 🙂
Teda nepoziadal pod stromcekom...

lucijalucy
Včera o 21:41

Po 10 rokoch.

autor
Včera o 21:42
@anonym_4bc1a9

A je to tu! 🙂
Teda nepoziadal pod stromcekom...

@anonym_4bc1a9 veru ze nie!😅aj som cakala kurnik sopa😅😅😅😅

mane01
Včera o 21:45

@anonym_autor ja som nečakala, kým sa mu uraci… my sme sa dohodli na svadbe spoločne… brali sme sa po 5 rokoch vzťahu … ale zas ja rada rozhodujem o svojom živote sama, mňa tieto romantické veci neberú…

ivik4
Včera o 21:46

Byvali par rokov, manzel presne na 1.vyrocie

elz1920
Včera o 21:46

Mňa môj po 4 rokoch. Nemali sme spoločné nič okrem lásky 🤣
Kamošku ten jej ani nie po roku, on dostaval dom, ktorý začal stavať ešte s bývalou, spolu ho upratovali a umývali a do starej truhlice jej dal prsteň.

Na čo ten tvoj čaká, keď už máte spoločnú nehnuteľnosť?

autor
Včera o 21:50
@elz1920

Mňa môj po 4 rokoch. Nemali sme spoločné nič okrem lásky 🤣
Kamošku ten jej ani nie po roku, on dostaval dom, ktorý začal stavať ešte s bývalou, spolu ho upratovali a umývali a do starej truhlice jej dal prsteň.

Na čo ten tvoj čaká, keď už máte spoločnú nehnuteľnosť?

@elz1920 netusim, asi je nejaky spomaleny😅 vsetci sa ma na to pytaju kedy bude svadba….

bessie12
Včera o 21:52
@anonym_autor

@elz1920 netusim, asi je nejaky spomaleny😅 vsetci sa ma na to pytaju kedy bude svadba….

@anonym_autor 2,5 roka čakania na zásnuby a presne na 4. výročie svadba 🤗

sima234
Včera o 22:28

@anonym_autor ja som tiež nečakala. Normálne som sa po 3 rokoch opýtala, ako to s nami vidí, či sa teda posunieme ďalej, alebo to ukončíme, lebo, že nebudem strácať ďalšie roky, keďže som vedela, že určite chcem žiť v manželstve. My sme spolu ale nebýbali pred svadbou a ja si nepotrpím na také romantické veci.

anonym_f8e675
Včera o 22:32

@anonym_autor po asi roku vzťahu ma požiadal o ruku. Po 2r sme mali svadbu. Teraz sme spolu 10r 🙂

titla
Včera o 22:38

Brali sme sa po 4,5 roku, ale boli sme starsi, mali sme uz obaja po 30-tke. Zit sme spolu zacali po par mesiacoch, ale k svadbe sa nemal. Ja som uz bola v stadiu, ak sa neopyta iné do urciteho datumu odchadzam

minenkaa
Včera o 22:46

A tebe niekto zakázal sa ho opýtať a požiadať ho o ruku?

marth16
Včera o 22:54

@anonym_autor dali sme sa dokopy, 2019, zásnuby 2021, svadba 2022

vkatush
Včera o 23:03
@marth16

@anonym_autor dali sme sa dokopy, 2019, zásnuby 2021, svadba 2022

@marth16 podobne.
2018 spoznali, 2019 začali chodiť, koncom 2020 zásnuby, svadba 2022. A odvtedy aj dve deti sme stihli.

Autorka, ja by som sa ho spýtala, či máš kľaknúť ty alebo má problémy s kolenami 😂

Kamoška svojmu rovno oznamila, kedy vybavila termín na úrade, nech si na ten deň vezme dovolenku. Ona je antiromantik 😂

anonym_45e543
Včera o 23:03

2018 začiatok vzťahu + spoločné bývanie, 2021 kúpa domu, 2023 zásnuby, 2024 svadba + dieťa

4stanka4
Včera o 23:05

My sme sa zasnubili po 6 rokoch a svadba bola po 8 rokoch. Boli by sme ju mali aj hneď po zasnubach ale menila som prácu a 90% času som bola preč z domu tak som sa chcela trosku zastabilizovat. My sme mali zásnuby s tým ze reálne ideme plánovať svadbu a nie na neurčito len aby bol prsteň. Keď sme sa brali som mala 26, manžel 28 rokov

anonym_24f4d7
Včera o 23:34

@anonym_autor vela
Ja som to tolerovala dlhsie to otalanie a bola to chyba
Snad mate majetky vysporiadane aj ked nieste mamzelia
Aby si neostala na dlazbe s holym zadkom

valria
Včera o 23:37

@anonym_autor kašli na formality, "požiadaj" ho ty;)

anonym_b180ce
Dnes o 00:03

5 rokov som čakala. Potom sme sa rozišli. On sa nechcel posunúť dalej. Sučasnemu partnerovi som ešte ked sme sa ani nevideli že chcem svadbu deti v najblizsiej dobe tak snad sa dockam😃

anonym_177631
Dnes o 00:08
@lucijalucy

Po 10 rokoch.

@lucijalucy Aj my presne na 10 výročie ❤ 6 rokov zasnúbený a veľa ľudí to ani netušili.

anonym_177631
Dnes o 00:12

@anonym_autor Pozri sa pri takých dlhých vzťahoch to väčšina má dávno prebraté a vie čo sa dočká ,alebo nie. Ja som svadbu nechcela.Moj muž to vedel od začiatku, ale po dieťati som názor zmenila. Napriek tomu sme (ja)svadbu odkladali tuším 6.rokov.

anonym_813611
Dnes o 00:31

tak nebuď smutná, možno si to nechal na Nový rok. alebo túto otázku vytiahni ty na Nový rok že kedy sa idete zobrať.

anonym_d3b07f
Dnes o 02:32

My sme sa brali po 4 ci piatich rokoch, nie som si teraz uplne ista. Temu som niekolkokrat nadhodila ja, hrali mi do kariet aj asvadby, ktorych sme sa zucastnili predtym.

Potom pri dalsom dotaze nadhodil ci uz viem velkost prstena. Po svadbe mame u 3 roky 🙂 po zasnubeni sme si sadli a spocitali roZpocet, setrenie a vybrali sme datum

tykat
Dnes o 02:50

@anonym_autor boli sme spoluziaci na VS, v 24 som sa vydavala. Od 20tky sme boii spolu, po 3,5r roku zasnuby, po 4r svadba. Ale mali sme v tom jasno, ze sa chceme po skole zobrat.
Nemali sme nic, len seba ❤️ Ale pred tymi 30timi rokmi to bolo vsetko tak nejako inac. Najprv sa ludia brali, potom mali byvanie a deti.

laila22
Dnes o 05:13

@anonym_autor za 4 roky sa už mohol rozhýbať.

xenia65
Dnes o 06:16

@anonym_autor My po 4 mesiacoch na Mikuláša prsteň, za ďalšie 4 mesiace svadba. Bude to 36 rokov. Stále spolu, stále dobre...🤪

anonym_1c60ee
Dnes o 06:35
@anonym_autor

@anonym_4bc1a9 veru ze nie!😅aj som cakala kurnik sopa😅😅😅😅

@anonym_autor ja som čakala a tiez sme spolu 5 rok a dostala som knihu ze Dunaj 🤣a hej citila som sa sklamane a aj nahnevane

autor
Dnes o 06:55
@anonym_1c60ee

@anonym_autor ja som čakala a tiez sme spolu 5 rok a dostala som knihu ze Dunaj 🤣a hej citila som sa sklamane a aj nahnevane

@anonym_1c60ee boze😅sme dopadli😅😅😅😅😅

barka1
Dnes o 06:56

Cakanie na zásnuby sa mi zdá velmi pasivne, akoby život ženy mal v rukách muž, nie ona sama.
Ak sa máte radi a plánujete spolu buducnost, naco cakat na zásnuby? Však navrhni miesto a čas. A potom možno mladému trkne.
Ani ja som to nenechávala na chlapovi. Je pravda, že zásnuby s prstenom ani neboli. Rovno svadba. Mne to nevadí, sucasny partner može byť prvý a jediný, ktory ma poziada, aj ked máme obaja 40+. Ale rozhodne to necakam.

d_ivana
Dnes o 06:59

@anonym_autor Ja som na svojho tiež "naliehala" - v tom zmysle, že som mu dôvodila, prečo je z môjho pohľadu lepšie žiť v manželstve než v partnerstve. Možno aj tvoj potrebuje nejaké racionálne zdôvodnenie. Čo sa zásnub týka - požiadal ma po 3,5 roku a pol roka na to bola svadba.

Strana
z3