Kde kúpim teplé šaty na svadbu vo februári?
Ahojte, viete mi prosím poradiť kde zohnať šaty na svadbu vo februári v Bratislave? Aj tak si neviem predstaviť ako nezamrznem a čo si ešte obujem k tomu 😑 Kľudne ak máte požičať alebo predať nemám problém, mám veľkosť XS/S.
Nerozumiem. Sobáš aj svadobná hostina budú vonku? V opačnom prípade ako píše januska. A ja by som išla aj na sobáš v lodičkách, veď presun z auta do sály či kostola a naspäť je krátky, to sa nedá zmrznúť, aj keby boli mínusové teploty. A vnútri bude snáď teplo, takže šaty akékoľvek.
Inak, pozerám, že si z BA. Peek&Cloppenburg má množstvo šiat, dlhých krátkych, bez rukávov, s rukávmi. Pozri aj Chantall v Avione. A určite aj množstvo iných obchodov. V BA nemôže byť problém kúpiť šaty.
Nechápem, môj bratranec sa zenil v januári, mala som šaty ako v lete, v kostole kabát a sveter na prechod do miesta oslavy pohodlné boty a potom sa každá baba prezula do lodiciek ci sandalok. Vnútri nebolo minus 10. Fakt nechápem tieto otázky.
Nechápem, môj bratranec sa zenil v januári, mala som šaty ako v lete, v kostole kabát a sveter na prechod do miesta oslavy pohodlné boty a potom sa každá baba prezula do lodiciek ci sandalok. Vnútri nebolo minus 10. Fakt nechápem tieto otázky.
@enmery estw asi nwbola v zime na svadbe
Inak, pozerám, že si z BA. Peek&Cloppenburg má množstvo šiat, dlhých krátkych, bez rukávov, s rukávmi. Pozri aj Chantall v Avione. A určite aj množstvo iných obchodov. V BA nemôže byť problém kúpiť šaty.
@melanta Ďakujem 🫶🏻
@melanta Ďakujem 🫶🏻
@bulletproof My, keď sne šli na svadbu v zime, bolo to vo veľkej sále. Bol problém ju vykúrit, tak nás upozornili, až si zoberieme nejaké bolerko, kto mal šaty na ramienka alebo krátke rukávy. V kostole kabát a čižmy a na sále sme sa prezuli.
A ty si nevesta, či hosť?
Vo februári bývajú aj plesy, takže šaty by nemali byť problém a ja by som sa prezula až v sále.
A ta svadba bude na Kolibe? Kup si normalne saty, na ne sako, prehoz, daj si kabat a saly alebo a ked pridete do saly alebo na miesto konania tak sa vyzlecies a prezujes si topanky.
mysli aj na to, ze ,,teple"saty budes mat vnutri, kde sa bude tancovat (teda predpokladam) a uvaris sa. daj si normalne a nejaky kozuch ak to ma byt vonku, ale pochybujem, ze bude vsetko vonku.
Saty pozri tu
https://www.miadresses.sk/?gad_source=1&gad_cam...
@bulletproof veď hádam budú kúriť v sále.....
O týždeň má dcéra stužkovú. Ja mám šaty bez rukávov, ona na ramienka s holým chrbátom. Obe si berieme bolerko, šatku na krk a kabát, čižmy. Prezujeme sandálky. V sále bude určite teplo, rovnako ako na plese. Ja som dosť zimomravá, ale teplé šaty by som na svadbu nebrala.
Bola som na novembrovej svadbe, a teda ja som tiež mala šaty z hrubšieho materiálu. Ale to bola dedinská svadba, plná tradícii a zvykov. Bola stretavka pred kostolom, odtiaľ pešo k neveste a odtiaľ naspäť pešo do kostola. Po obrade presun napešo na hostinu. Takže fakt to nebolo na letné šatičky. Ale ak sa presúvate autami, tak je jedno, čo si dáš na seba.
@bulletproof svagrina mala svadbu v novembri a nezamrzla...ved vonku hoci cizmicky a kozuch, v sale Ti bude pri tancovani aj tak horuco 😁...nestresuj
@bulletproof Ziadne teple saty nezhanaj, kup si normalne spolocenske saty, s kratkym rukavom alebo na ramienka, dlhe alebo kratke, podla typu a miesta svadby. V Peeku maju kopec takych siat, na tvoju postavu xs/s si urcite vyberies. Ak sa bojis ze ti bude v kostole zima alebo ze zrovna bude meter snehu, tak si daj cizmy, nejaky kardigan ci svetrik pod kabat a do saly si vezmi na prezutie lodicky. Pod pojmom teple saty si predstavujem nejake upletove ale to sa nosi do kancelarie, na svadbe pri tancovani sa v tom hned spotis. K niektorym satam maju priamo z tej istej latky aj štolu a ked nie, da sa dokupit ina pripadne usit, nic zlozite, taky obdlznik.

Prečo by si mala zamrznúť? Svadba je vnútri, vonku budeš mať kabát a čižmy a vnútri sa prezuješ.