Koľko jedla pripraviť na švédske stoly pre 50 hostí?
Ahojte mam velmi dolezitu otazku na niekoho kto to uz ma za sebou alebo sa tomu venuje. Na svadbe budem mat 47-50 ludi. Mam problem kolko toho dat do svedskych stolov. Ja som sa to snazila nejak spocitat ale ja fakt neviem. Pridavam tabulku kde su napisane kusy a jedla ake som vybrala. Prosim ak by som mala nieco este pridat alebo ubrat napiste mi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

A toto za teba neporiesi reštaurácia/katering? Ja som to nechala na nich, mali dosť veľa skúseností na to aby to vedeli probkube odhadnúť
@13uzivatelka11 presne tak nám hneď povedali koľko cca z čoho a bolo tak že ostalo fakt malo čo sme si domov na zjedenie zobrali akurát.
A toto za teba neporiesi reštaurácia/katering? Ja som to nechala na nich, mali dosť veľa skúseností na to aby to vedeli probkube odhadnúť
@13uzivatelka11 tiez sa cudujem, bezne toto riesi prevadzkar, ani by mi nenapadlo ze niekto ma nahlasovat gramaze/kusy jedla na vlastnu svadbu.
@nikol1288 toto nemôžeš riešiť sama, pokiaľ neoravujes v tejto brandži.
A ani to nemusís riešiť,veď toto rieši buď reštaurácia alebo firma kt.riesi catering
@nikol1288 toto sama neprepocitas, riesi to kateeing slebo restauracia
A mas tam vela zbytocnosti
@nikol1288 na kazdom mieste, kde maju skusenosti s organizaciou svatieb ti s tymto poradia…oni presne vedia kolko coho pre kolko ludi. My sme si iba vyberali jedla, kt sme chceli a objem sme nechali uz na catering.
Neda sa to velmi precitat, ale ja by som povedala, ze je zbytocne davat 3kg ovocneho salatu na “polnocny” bufet. Co som si ja vsimla na svadbach, tak najviac isli rezne+ priloha, zeleninovy salat, grilovana zelenina, nejaky gulas+ knedla a este nejake jedno maso co nie je vyprazane…v noci potom kapustnica. Uplna klasika ale ludia ked maju vypite uz, tak skor maju sklon si dat nieco taketo ako ovocne salaty, zapekane spargle, plnene paradajky atd…
@nikol1288 na kazdom mieste, kde maju skusenosti s organizaciou svatieb ti s tymto poradia…oni presne vedia kolko coho pre kolko ludi. My sme si iba vyberali jedla, kt sme chceli a objem sme nechali uz na catering.
Neda sa to velmi precitat, ale ja by som povedala, ze je zbytocne davat 3kg ovocneho salatu na “polnocny” bufet. Co som si ja vsimla na svadbach, tak najviac isli rezne+ priloha, zeleninovy salat, grilovana zelenina, nejaky gulas+ knedla a este nejake jedno maso co nie je vyprazane…v noci potom kapustnica. Uplna klasika ale ludia ked maju vypite uz, tak skor maju sklon si dat nieco taketo ako ovocne salaty, zapekane spargle, plnene paradajky atd…
@milanemila nic z toho tam nieje je to ponuka. Kusy mam pisane na pravo pri kazdom jedle zvlast


A toto za teba neporiesi reštaurácia/katering? Ja som to nechala na nich, mali dosť veľa skúseností na to aby to vedeli probkube odhadnúť