icon

Náramky pre družičky: Kde nakúpiť alebo ako vyrobiť?

aurelava
Včera o 12:33

Ahojte, chcela by som náramky pre všetky dievčatá, ktoré budú na svadbe. Kde ste kupovali náramky? Ak shein/temu, boli pekné a kvalitné? Vyrábali ste si ich samé?
Vopred ďakujem za skúsenosti

martinkatinka
Včera o 12:39

Ja som vyrabala sama 😉

anonym_02f0ad
Včera o 12:45

vyrob si sama alebo máš sashe , máš tam recenzie aj vieš vratit
však niektoré stoja 1€ aj

anonym_325dda
Včera o 13:41

Kupovala som sa mi zdá, že v tedi alebo action. Boli to skôr také gumičky s nápisom. Ale stačilo, je to len na 1-2 dni, tak som do toho nijak extra neinvestovala.

anonym_4e2f07
Včera o 14:16

mne to vytvorila jedna pani naramky pre ženy na svatbu a pierka pre mužov a manžela našla som ju na fb

anonym_542529
Včera o 14:25

Z Temu a kvalitne? Naco naramky? Ja by som ako druzicka nechcela mat na ruke lacny naramok.

sara07
Včera o 16:06

prečo nedáš prácu slovenkej babe ? však fakt si za to nepytaju teraz tolko ...

aurelava
autor
Včera o 17:57
@sara07

prečo nedáš prácu slovenkej babe ? však fakt si za to nepytaju teraz tolko ...

@sara07 nemám 100+€ len na náramky ;) páčia sa mi náramky s kvietkami a tie sú na Sashe a podobných stránkach najdrahšie.

bessie12
Včera o 18:02
@aurelava

@sara07 nemám 100+€ len na náramky ;) páčia sa mi náramky s kvietkami a tie sú na Sashe a podobných stránkach najdrahšie.

@aurelava veľa veci som na svadbu objednala z Číny. Shein, temu ci Ali. Ako pre seba, tak aj pre hostí a som viac nez spokojná. Takže kľudne tie náramky odtiaľ objednaj ak sa ti páčia.

sara07
Včera o 18:27
@aurelava

@aurelava zaleží aké su tam aj 23€ za ale nájdu sa aj ...

anonym_130176
Včera o 21:01
@anonym_542529

Z Temu a kvalitne? Naco naramky? Ja by som ako druzicka nechcela mat na ruke lacny naramok.

@anonym_542529 100% suhlas. Toto je z kategorie „kravina“. Maju vsetky druzicky saty rovnakej farby ? (inak to bude ako past na oko). Ja by som sa ako druzicka gycovej kvetinke na ruke nepotesila. Mam vlastne sperky.

anonym_542529
Dnes o 08:28
@anonym_130176

@anonym_542529 100% suhlas. Toto je z kategorie „kravina“. Maju vsetky druzicky saty rovnakej farby ? (inak to bude ako past na oko). Ja by som sa ako druzicka gycovej kvetinke na ruke nepotesila. Mam vlastne sperky.

@anonym_130176 presne. Vyzera to lacno , gycovo a je to uplne zbytocne. Ked idem niekomu na svadbu, snazim sa vkusne a drahsie obliect, vkusne sperky.... a zaklincujem to gycovou ruzickou za 40 centov? U mna by to hned letelo do kosa. Z podobnej dielne su u mna aj darceky pre hosti-lacne haraburdy, ktore koncia v kosi.

anonym_542529
Dnes o 08:29
@sara07

@aurelava zaleží aké su tam aj 23€ za ale nájdu sa aj ...

@sara07 toto ale letelo v 90. rokoch, nie?

sara07
Dnes o 08:34
@anonym_542529

@sara07 toto ale letelo v 90. rokoch, nie?

@anonym_542529 mylíš tie náramky alebo ten druh ?
tak na náramky zo živych kvetov nemá , lebo tie sú samozrejme inde cenovo
so stabilizovaných kvetov začina od 20€ čo je o niečom inom
neviem podla mna su tie v pohode, nad naramkami z penovych ruží tiež prevraciam oči .. tieto su do pohody aspon tie biele určite, čo im je ?

anonym_542529
Dnes o 08:36
@sara07

@anonym_542529 mylíš tie náramky alebo ten druh ?
tak na náramky zo živych kvetov nemá , lebo tie sú samozrejme inde cenovo
so stabilizovaných kvetov začina od 20€ čo je o niečom inom
neviem podla mna su tie v pohode, nad naramkami z penovych ruží tiež prevraciam oči .. tieto su do pohody aspon tie biele určite, čo im je ?

@sara07 nic im neni, len je to nevkusne a gycove.

sara07
Dnes o 08:40
@anonym_542529

@sara07 nic im neni, len je to nevkusne a gycove.

@anonym_542529 však nerieš , ty to nosit nebudeš
😂