icon

Nevhodné šaty svokry na našej svadbe?

yababy
Včera o 08:17

Zdravím, musím sa vyrozprávať.

Moja svokra si na našu svadbu ako svadobná mama kúpila červeno-biele (rozumej fakt ostro červená) šaty a svojim strihom pripomínajú postavu zlej kráľovnej z Alice v krajine zázrakov (tá čo mala veľkú hlavu). Rozprávala som už o tom snúbencom, že si naozaj neprajem aby tam chodila ako päsť na oko ale potrebujem aj názory druhých, či aj niekomu ďalšiemu to príde tak nevhodné, ako mne.

Strana
z5
larsen
Včera o 19:12

Ak ti to tak prekáža, tak jej skús iba dohovoriť, že ale pekne. Napríklad štýlom, moja budúca svokra si zaslúži luxusnejšie šaty. A pozvi ju do nákupného centra, alebo kľudne aj do salónu a spolu niečo pekné a príjemné, vhodné pre svadobnú mamu, vyberte.

anonym_f0e3c3
Včera o 19:14
@yababy

@anonym_7bd649 skôr sa bojím pocitu prenesenej hanby a otrasných fotiek zo svadby

@yababy riešiš hlúposti. Čo myslíš, koľko fotiek budeš mat nakoniec so svokrou? Kým nejde v bielom, tak by mi bolo jedno aj keby dosla v mechu

anonym_ac8c5f
Včera o 19:21
@minenkaa

Baby čo píšete ,že je to jej vec,vy ste nemali na svadbe určené čo si majú hodia obliecť,farby štýl

@minenkaa No jasne ze som nic taketo neurcovala. Ale to bolo 15r.dozadu. Teraz posledne roky co vymyslaju nevesty tak sa mi rozum zastavuje nad tym urcovanim v akom type siat maju hostia prist na svadbu. Mna by ani nenapadlo davat taketo poziadavky hostom. Ale teraz ide hlavne o fotky, videa na net, aby to "dobre" vyzeralo. To je cele, co tam po hostoch ktori sa dajme tomu v danom style, farbe, strihu necitia dobre, kaslat na to. Ale " ja som povedala, tak bude"...to je teraz in. My platime, my urcime co si kto oblecie🤦‍♀️

anonym_b7c0c9
Včera o 19:37
@anonym_ac8c5f

@minenkaa No jasne ze som nic taketo neurcovala. Ale to bolo 15r.dozadu. Teraz posledne roky co vymyslaju nevesty tak sa mi rozum zastavuje nad tym urcovanim v akom type siat maju hostia prist na svadbu. Mna by ani nenapadlo davat taketo poziadavky hostom. Ale teraz ide hlavne o fotky, videa na net, aby to "dobre" vyzeralo. To je cele, co tam po hostoch ktori sa dajme tomu v danom style, farbe, strihu necitia dobre, kaslat na to. Ale " ja som povedala, tak bude"...to je teraz in. My platime, my urcime co si kto oblecie🤦‍♀️

@anonym_ac8c5f a este aj hlavne o to, aby im ti hostia zaplatili svojimi "darmi"

anonym_9f8920
Včera o 19:48
@minenkaa

@anonym_9f8920 zavrazdit ju normálne chce

@minenkaa zas nepreháňaj 😅
Len vyrábať problém kde nie je a potom tu vyplakávať , aka je svokra vadná .. je to chore..

anonym_ffbc3b
Včera o 21:28

Moja atiez sklamala na celej ciare. Cakala som ze sa vyfinti,pojde ku kadernicke a kupi si pekne saty. Mam na to.. a ona isla horsie nez chodi bezne do prace v satach co uz mala na inej svadbe a na nejakej oslave..
Zachranilo to len to ze je chuda.. ale moj manzel ako jediny syn bol sklamany. Povedal mohla si na tom dat viac zalezat.. ja som neriesila

oblecenie99
Včera o 21:29

Nerieš, a uži si prípravy a svadbu 🙂

Strana
z5