icon

Odporúčania na svadobné salóny v Košiciach a okolí

frederikasucha38
Včera o 07:35

Pekné ráno ženy 🙂

Vedeli by ste mi odporučiť s akým svadobným salónom v okolí mesta Prešov, Sabinov, Stará Ľubovňa poprípade Košice ste boli spokojné ?
Zatiaľ som bola len v MONI v Košiciach a na moju veľkosť 36 mali veľmi malý výber. Aj sa mi nejaké šaty páčili, ale boli len na objednávku a v tejto dobe naozaj nechcem za šaty na jednu noc vyhodiť 1,7k. Neviem či chcem šaty kupovať alebo požičiavať, uvidím čo sa mi najviac oplatí. Chcela by som, aby to bola aspoň podobná skúsenosť ako v MONI - usadia vás, máme svoj priestor a kabínku kde sa šatý skúšajú, venuje sa vám asistentka. Nechcela by som byť v skúšobnej kabínke s viacerými nevestami, ako som čítala, že sa niekde deje.

Ďakujem za odporäčania 🙂

anonym_e84da6
Včera o 07:37

@frederikasucha38 svadobny salón Danka v Kapišovej. Topka
Ja som tam cestovala z Bratislavy

kollarovci
Včera o 17:15

Ahoj my sme boli pred 3 tyzdnami v Poprade salon Sisi.Dcera si vyhliadla saty tak sme hladali v Trnave mali tie saty na prenajom za 690e.V Poprade sme tie iste kupili za 790 nove.😉

vkatush
Včera o 23:57

Ja som bola v Emin svet na Poštovej. Rezervovali mi vtedy tuším celú hodinu salón, mala som ho pre seba. Šaty som si vybrala, ale povedala, že ich chcem upraviť (odstrániť rukávy, zmeniť trošku viazanie), nemali s tým problém, mali vlastnú krajčírku, ktorá mi ich urobila ako som chcela (môžeš pozrieť bazár, tuším ich tam mám odfotené).

Požičali mi spodničku/kruh aj závoj.
A cenovo boli toľko čo iné salóny pýtali za požičanie v tom čase.