icon

Svadba v Ružindole: Skúsenosti s Agropenziónom Hubert

tomas2507
Včera o 08:38

Ahojte, plánujeme svadbu v máji 2027 v La Reunion v Ružindole (v tom stane). Chcel by som sa spýtať na reálne skúsenosti tých, čo tam svadbu mali alebo boli ako hostia:

Výzdoba: Koho ste si volali na výzdobu stanu? Majiteľ nám odporučil agentúry Edin, Happy Moments alebo Brilliant – máte s nimi niekto skúsenosť priamo v tomto priestore?

Alkohol na stoloch: Prevádzka preferuje podávanie cez bar. Dovolili vám mať na stoloch aspoň tvrdý alkohol a víno v skle, aby si hostia mohli nalievať sami, alebo museli s každým pohárikom chodiť k barmanovi? Do určitej hodiny to je super, aspoň sa niektorý hostia "nezostrelia" ale potom keď bude voľná zábava príde mi zvláštne aby 80 ľudí čakalo na bare na jedno poldeci.

Barman a pivo: Prevádzka zamietla pípu, že všetko sa bude čapovať cez bar. Stíhal barman čapovať pivo a robiť drinky pre cca 80 ľudí bez toho, aby sa tam tvorili dlhé rady?

Stoly: Máme naplánovaných 70 hostí + 10 hostí po 21:00, kto mal podobný počet ľudí ako ste dali stoly? Gulaté či rovné? Chcem aby zostal dostatok priestoru na tanečný parket ale aby sme sa zároveň netlačili + to schopne vyzeralo.

DJ: Viete mi dať odporúčanie na schopného DJ ktorý robí aj moderovanie?

Budem vďačný za každú radu, ideme tam teraz na obhliadku a chceme vedieť, na čo si dať pozor. Ďakujem!