Treba okolo každej nevesty chodiť v rukavičkách?
To len já mám taký pocit,že okolo každej nevesty treba chodiť v rukavičkách?Aby som jej nedajbože nijako neukrivdila?Nepovedať si svoj názor keď sa mi niečo nepáči lebo už by bol oheň na streche.
Zakladna otazka: pytala sa ta na tvoj nazor?
Nie na vsetko treba hovorit tvoj nazor!!!! Nazor mas vyslovit ked ta on poziada. Mysliet si mozes co chces, no hovorit to nemas.
Co ja viem, nemam pocit, ze by sa okolo mna muselo chodiť v rukavičkách, no ani nepotrebujem, aby sa hidnotil kazdy jeden krok urobím.
Nie na vsetko treba mať nazor
Takto to začína , hovoriť si svoj názor a potom sa čudujete. Nevesta je dospelá žena a má teraz svoju rodinu a chce žiť podľa seba. Táto doba že sa žilo podľa svokrovcov a u svokrovcov je už dávno preč.
Nie, základ je aby mladí bývali samy. Nie so svokrovcami. to nerobí dobrotu.
Aj keď poznám také prípady že sú spolu roky a v pohode.
Čo ti vlastne vadí?
nikdy som nemala problém s tým keď svokra povedala svoj názor. horšie bolo že ona chcela aby sa tým názorom aj všetci ostatní riadili. či ty nebudeš z podobného súdka 😏
A čo konkrétne sa ti nepáči? Alebo na co chceš mať vlastný názor? Pýtala si sama nevesta tvoju radu a potom sa urazila,keď si vyjadrila nesúhlas, alebo si sama od seba jej šla radiť či dohovárat? Bývate spolu? Je od teba nejako závislá ona alebo tvoj syn (jej manžel)?
@anonym_autor Správne chápeme, že Ty si svokra?
Čo ti vlastne vadí?
@katica06 iba tak konkrétne radšej nič nehovorím aby som niečím neublížila či je to tak dobré
@katica06 iba tak konkrétne radšej nič nehovorím aby som niečím neublížila či je to tak dobré
@anonym_autor vieš, nie každý, kto si myslí, že komunikuje normálne, tak aj robí..
Ak sa mam vrátiť k tvojej otázke z úvodného príspevku, tak nie, určite to neplatí vzdy a na každého..
@anonym_autor NIKDY TO NEBOLO, ŽE KAŽDÁ SVOKRA JE ROVNAKÁ, ROVNAKO AKO NIE KAŽDÁ NEVESTA ČI ZAŤ.
@anonym_autor Ak sa Ťa na názor nepýta, tak si ho nechaj pre seba.
@anonym_autor sem si radšej nemala napísať, lebo supy sa na teba vrhnú. To sú presne také o ktorých píšeš. A áno, máš pravdu, treba okolo nich chodiť v rukavičkách, lebo mladé panicky sú veľmi citlivé, nevychovane a rozmaznané. Ale sú aj výnimky no.
@anonym_autor sem si radšej nemala napísať, lebo supy sa na teba vrhnú. To sú presne také o ktorých píšeš. A áno, máš pravdu, treba okolo nich chodiť v rukavičkách, lebo mladé panicky sú veľmi citlivé, nevychovane a rozmaznané. Ale sú aj výnimky no.
@anonym_a4bf48
to si ty, co sa s tebo dospele decka nechcu stretavat, lebo by si rada vedela o kazdom prde a mala na vsetko radu a nazor? Ak nie, ignoruj. Je tu totiz taka soeci znama svokra, kde aj svokry samy sa pri jej prisoevkoch za hlavy chytali.
Mňa by zaujimalo, kde na toto ľudia ako si ty chodia? Prečo máš dojem, že si musíš hovoriť svoj názor? Nevesta sa pýtala na niečo? Presne ako moja matka. Tebe niekto hovorí, ako máš variť, upratovať, vychovávať deti alebo plánovať svadbu? Navyše je tu generačny rozdiel a môžeš mať staré názory. Toto ti nenapadlo? Dúfam, že aj tebe bude niekto dávať nevyžiadane rady a názory. Ale stavím sa, že už sa tak stalo, tak teraz to posúvaš ďalej.
@anonym_autor ja som sa vydavala az po 30tke,cize mlada hlupa nevesta som nebola,svadbu sme si platili a vybavovali sami presne z tohto dovodu,aby mi nikto nemohol do toho kecat a mudrovat.aj ked pokusy boli,toto sa patri,to sa takto nerobi a co povedia susedia..nakoniec vsetko,co sa pokaslalo, mali na svedomi rodinny prislusnici..napr.svokra mala na starosti jedine,prist pred sobasom skor a vitat hosti..nakoniec ani to nezvladla,obrad sa posunul a muselo sa skoro hodinu cakat 🤷♀️
Mňa by zaujimalo, kde na toto ľudia ako si ty chodia? Prečo máš dojem, že si musíš hovoriť svoj názor? Nevesta sa pýtala na niečo? Presne ako moja matka. Tebe niekto hovorí, ako máš variť, upratovať, vychovávať deti alebo plánovať svadbu? Navyše je tu generačny rozdiel a môžeš mať staré názory. Toto ti nenapadlo? Dúfam, že aj tebe bude niekto dávať nevyžiadane rady a názory. Ale stavím sa, že už sa tak stalo, tak teraz to posúvaš ďalej.
@11beautygirl11 práve dnes kúpila malému tenisky tak som povedala že ešte je skoro ze aj do aprila bude este vselijako
@11beautygirl11 práve dnes kúpila malému tenisky tak som povedala že ešte je skoro ze aj do aprila bude este vselijako
@anonym_autor no a?ved tie tenisky nemusi nosit hned.mozno boli za dobru cenu tak kupila vopred.aj ja to tak robim
@anonym_autor za mňa riešiš úplne kraviny.
Čo ak mu na budúci týždeň kúpi plavky alebo tričko s krátkym rukávom?
Nemám problém vyrobím si
"Chodit v rukavickach" To je co, nejaky novy slovny zvrat?
@anonym_autor plati jedno..vzdy, navzdy a za kazdu cenu..NEVYZIADANE NAZORY A RADY si nechaj pre seba 😉
@anonym_autor a nevesta ti hovori do toho, ci si mas kupit, alebo nekupit topanky ty? Zober si, ze by si mala niekoho za chrbtom a ten bude kritizovat vsetko, co robis. Naco si kupila, naco si spravila toto, naco si isla,...?

Netreba pausalizovat. Tak ako nie su rovnake vsetky svokry, tak ani nevesty.