icon

Ktoré okno na Škoda Octavia 2 je najlacnejšie?

21. feb 2026

Potrebujem sa dostat do auta a chcem vediet ktore okno na skoda octavia 2 po facelifte je najlacnejsie

tundra
21. feb 2026

@anonym_autor da sa otvorit aj bez rozbitia okna

autor
21. feb 2026
@tundra

@anonym_autor da sa otvorit aj bez rozbitia okna

@tundra ako?

arek00
21. feb 2026

@anonym_autor klucova sluzba ponuka aj taku sluzbu. Radsej do 100€ daj klucovej sluzbe, ako mat trampoty so servisom. Oslov policiu, mestka policia, odtah aut, autickari, klucove sluzby, nonstop odtah...

autor
21. feb 2026
@arek00

@anonym_autor klucova sluzba ponuka aj taku sluzbu. Radsej do 100€ daj klucovej sluzbe, ako mat trampoty so servisom. Oslov policiu, mestka policia, odtah aut, autickari, klucove sluzby, nonstop odtah...

@arek00 ja mam na dvore a moj... manzel mi zobral kluce a isiel prec, mam tam veci do roboty, co súrne potrebujem...

tundra
21. feb 2026
@anonym_autor

@tundra ako?

tundra
21. feb 2026

Aj tu je viac spôsobov,ako otvorit dvere bez kluca.

https://www.youtube.com/watch?v=x3XEfcDatNQ
done
21. feb 2026

Ak na Octavii 2 rozbijes okno, dvere neotvoris. Ma poistku proti vykradnutiu a pokial je zamknute, bez kluca sa nedaju dvere otvorit ani z vnutra.

arek00
21. feb 2026
@anonym_autor

@arek00 ja mam na dvore a moj... manzel mi zobral kluce a isiel prec, mam tam veci do roboty, co súrne potrebujem...

@anonym_autor pockaj na manzela, v robote ti odpustia, ved sme ludia ✌️

autor
21. feb 2026
@done

Ak na Octavii 2 rozbijes okno, dvere neotvoris. Ma poistku proti vykradnutiu a pokial je zamknute, bez kluca sa nedaju dvere otvorit ani z vnutra.

@done to nevadi, ja by som si len veci vybrala, zabudla som si tam aj penazenku a nemam za co kupit detom jest

autor
21. feb 2026
@arek00

@anonym_autor pockaj na manzela, v robote ti odpustia, ved sme ludia ✌️

@arek00 ludia sme, ale moj muz je korunovaný k... t, on mi to urobil nascjval a neda mi ich ani po príchode domov

done
21. feb 2026
@anonym_autor

@done to nevadi, ja by som si len veci vybrala, zabudla som si tam aj penazenku a nemam za co kupit detom jest

@anonym_autor na vrakovisku kupis pouzite sklo aj za 10 eur, cena za vymenu bude stat viac https://www.autobazar.sk/17645064/octavia-2-pre...

alkoholik
21. feb 2026

A blba otazka? To mate vsetky peniaze v penazenke? Nemate karty v mobile? Pripadne ucet v banke? Je to lacnejsie ako sklo na aute...

madeincssr
21. feb 2026

@anonym_autor urcite nic nerozbijaj. Rozbite sklo pozapadava kade-tade a jeho vymena bude dost draha (praca). Na google maps hladaj [auto]klucove sluzby, ktore maju nonstop otvaranie aut. Len mozno budes musiet nejako preukazovat, ze je to tvoje (vase) auto.
Druhe kluce k autu nemate?

anonym_5e1494
21. feb 2026

A takeho chu...a posli do preč...navzdy