Ako voliť prezývky pre meno Nataša?
Aké prezývky by ste dali pre toto meno? Veľmi sa nám páči, ale v tvare Nataša/ Nataška. Neviem si predstaviť iné skratky, tak dajte ako ste zvykli volať ženy/dievčatá s týmto menom. Prípadne, ak sa tu nájde nejaká Nataša, tak ako volali/volajup vás 🙂
Ďakujem.
@pe_mi ďakujeem😍🙏 aj mne sa to meno veľmi páči, ale pocit, že by jej niekto mal povedať Nastenka alebo Nasťa (ako píšu baby nižšie) 😓 ma trocha desí…preto sa radšej pýtam na tie prezývky…tiež by som chcela volať ju Nataška, Naty, prípadne ešte Taša…
@pe_mi ďakujem pekne 🙂 to rada počujem…mne sa to meno veľmi páči, síce máme vo vzdialenej rodine jednu Natašu (staršia pani) a to ma trošku zo začiatku odrádzalo, ale veľmi ho zvažujeme🙂
Znama ma Natašu, volajú ju Nataša, Nataška, ak mal niekto v úmysle volať ju inak, rodicia zasiahli, neskôr aj ona sama, teraz ma 16-17r a nikto jej nepovie inak ako Nataša.
Autorka, neboj, tú Nastenku som písala ja, hovorila som tak kamoške, ale fakt len zriedkakedy (je to z Nastenky z Mrázika). Úplne najčastejšie som ju volala normálne Nataša. Aj všetci ostatní. Rodičia ju volali vždy Nataška.
Ked tu prezyvku velmi ovplyvnit nevies...pokial sa jedna o dospelych, tym povies, ze si to nezelas a rozumny by to mal akceptovat. S detmi je to samozrejme tazsie, ale tak pozname to sami z detskeho prostredia, mozno budu tvoju dceru volat skomoleninou priezviska a este sa jej to aj pacit bude 😁. Ja som dala napr. synovi meno Edmund, bola som presvedcena, ze vsak ho budu volat Edi, Edo a pod. to mi prislo v poriadku. Az neskor som sa dozvedela, ze HU verzia mena mojho dietata je Ödön 😅 zijeme na juhu SK. Pamatam sa na prvu prehliadku u pedi "Aaa a tu teda mame maleho Ödiho" 🤦...hned som mu vysvetlila, ze mi ho volame Edmundom alebo Edim, tak nemal problem ho uz inak oslovovat. Takze casom sa uvidi ako v skolke, ale verim, ze ludia pochopia 👍🫣.
No, Nasťa je skrátené z Anastázia, Nataša z Natália. Takže vôbec nie je dôvod volať Natašu Nasťa.
No ja som Natalia ale cely zivot som bola tak prirodzene Natasa, Nastenka, Tasha, Tashka, Nati, Natika, dokonca Nátačka 😂 je to naozaj krasne meno s vela variaciami a nemenila by som ho nikdy v zivote, ci uz Natalia alebo Natasa, ako mala som sa na neho hnevala ale cim som starsia tym viac sa mi paci, kazdy si v nom najde to svoje specificke a zakazdym sa mi paci 👌🙏🏻🤗
Mam Natašu.
Je to krásne meno a mojej dcére by iné ani nesadlo. Je hrdá, ze je jediná Nataša, ktorú poznáme.
Voláme ju Naty.
Krásne meno.. tiež som chcela veľmi Natasu, volať som ju chcela Taš / Taša.. ❤️
Moja svokra je Nataša a voláme ju babka Natka, Napr moja mamina ju oslovuje Nataska a zasa druha svatka Saši 🙄 čo mi príde úplne od veci
Nastenka,Nasta,je v skratke Anastázia, čím netvrdím,že tak nemôžu volať aj Natasu,ale to skôr Naty,alebo Taša,je to jeden ekvivalent s Nataliou