Dali by ste súrodencom mená Dominik a Dominika?
Ahojte. Ak by ste mali uz doma syna Dominika a cakali by ste dievcatko, dali by ste meno Dominika alebo je to podla vas uletene mat doma takto muzsku a zensku variantu toho isteho mena u deti? Dakujem za nazory. 🙂
Ver či nie, ale vo Vajnoroch pri BA žijú dvojičky, ktoré sa volajú Dominik a Dominika ❤️❤️
Ja by som nedala, nenazvala by som to asi úplne uleteným, ale osobne by som nedala žiadne podobne znejúce mená, ani rýmovačky, iné iba v jednom písmenku atď 🙂
Moja sestranica dala meno roman a romanka 🙂...daj ako ty chces....len ked budes kricat domi alebo tak pridu asi obaja
Ja osobne nie, ale ja ani zvlast toto meno. No uz len z praktickeho hladiska je to podla mna nie stastna volba, ale pokial ty mas k tomu menu nejaku extra velku citovu vazbu tak budis, je to koniec-koncov tvoja vec 🍀
Nedala. Kreativita nula bodov. Nemusi to byt exotika, ale toto je fakt v style wtf.
Nie nedala, sú prílis podobne....ako ich budeš volať , odlišovať? Ako ich bude volať rodina, okolie ? Ja mám netere Žofia a Zoja (a Zuzka) a keď niečo potrebujem že u nás vystrájaju na dvore s mojimi deťmi tak zvyšim hlas nech ma počujú a stalo sa mi že som to skomolila na Žoja...a sestra povedala že také podobne by im už nedala...
Nie, nedala. Podľa mňa zbytočné komplikácie v každodennom živote. Napr. hovoríš manželovi: "Neviem, opýtaj sa Dominika." Dominika z izby: "čooo? Volala si ma?" Atď.
Švagrina má Patrika a Patríciu. Akosi sa nad tým nikto nepozastavuje a niesu ani dvojičky. 🤷
Nedala by som. Ja poznám súrodencov Martina a Martinu a potom ešte Doriana a Dorinu, a tiež mi príde čudné.
Syn má spolužiaka a spolužiačku dvojičky a volajú sa Dominik a Dominika 🙂 mne to vôbec nepríde uletené 🤷♀️
@bolarazjedna my máme s manželom rovnaké mena a ešte aj bratova priateľka sa volala rovnako ako ja a švagor ako manzel. No cele zle...to bolo len a ktory/ktorá?
Je vec teba a tvojho manžela, nie báb na MK, rob ako to cítiš ty a daj meno, aby sa vám páčilo... Naše dieťa to nebude

Ahoj.nedala by som,znama má mužskú a ženskú verziu, neviem si na to zvyknúť.konkr.mena nenapíšem.
Ale veď keď tebe sa to páči,nedaj sa ovplyvniť