Je podľa vás meno Desdemona hrozné?
Aký názor máte na toto meno? Prezerám si celý kalendár a všimla som si ho a dosť ma zaujalo. Prezývky by mohli byť napríklad: Desy, Demi 🥰
V živote som take nepočula, nikde ho ani nevidela a mne sa absolútne nepáči. Ale ak sa vam páči, je to na vas ci date take meno dieťaťu. A hlavne ci sa to aj hodi k priezvisku.
Volať sa Des démona.. Chcela by som počuť, aká kreatívnejšia prezývka od spolužiakov sa dá vymyslieť na toto meno.
Mne sa nepáči. Pôsobí na mňa tak hrubo a ani ten "démon" v mene sa mi nepozdáva 🙃 Ale každému sa páči niečo iné...
Hmm. No mne to príde riadne ujeté, ale keď to bude dostatočne silná a extrovertná osobnosť, tak si s tým menom hravo poradí, dokonca bude hrdá, že je unikát. Ak bude skôr submisívnejšia a introvertná, tak to môže byť pre ňu celkom utrpenie. Možno by som vychádzala z toho, aké povahy ste vy s manželom, aj keď nie vždy to musí platiť aj na dieťa.
A aké iné dievčenské mená sú z ktorých by sa dala urobiť prezývka Desy, alebo Demi? 🤔 Napadaju ma mena Desana a Demiana
A Demi nie je dobré meno? (Demi Moore). Keď tu po Slovensku behajú kadejaké zahraničné mená a chcete ju volať Demi, tak by som jej rovno dala meno Demi 🤷. Meniny si môžete určiť vy, či budete oslavovať na Desdemonu alebo Demianu 😉.
Nech sa nikto nehnevá ale mne skoro cvrklo ked som si to meno prečítala😀Takto keby sa mi niekto predstaví tak ani neviem ako by som sa v tej chvíli zachovala asi by som vybuchla od smiechu 😀
@dadka3450 Krásne. Pozerala som práve Facebook profily s týmto menom a všimla som si, že sa dáva aj tu na Slovensku. Porozmýšľam ešte nad tým. 😊
Ja sa teda dosť čudujem, že niekto toto meno v živote nepočul. Ani Otello ste nepočuli? To bol ten počerný chlapík, čo ju zaškrtil.
@janetinka27 😅 Nie, víno som nemyslela. Ale to asi budú mamičky poznať skôr, než Shakespearea.
Othello a Desdemona....
Tristan a Isolda.....
To su z literatúry mená postáv.Konkretne Desdemona znie veľmi hrubo a temne ( môj názor)
Nuz ale ak sa ti páči,je to tvoje rozhodnutie.Hlavne nech je malá zdravá a šťastná.

to sa ako vážne pýtaš, si predstav, že sa tak voláš, máš 12 a si v škole....stačí?