icon

Ktoré meno je najlepšie: Amélia, Lara, Timea alebo Elisa?

Včera o 12:11

Rozmýšlam nad menami Amélia, Lara, Timea, Elisa. Prosím ktoré sa vam najviac páči. Ďakujem za pomoc 🙂

Strana
z2
stellarstar
Včera o 12:12

Keď tak Lara a Elisa ale Eliška / Elisabeth sa mi páči viac

anonym_72bd0d
Včera o 12:12

Lara

talia16
Včera o 12:14

Najviac Amélia, potom Elisa/Lara a Timea sa mi nepáči vôbec

anonym_f466ee
Včera o 12:26

Amélia asi naj z tých čo si vybrala

anonym_f466ee
Včera o 12:27
@stellarstar

Keď tak Lara a Elisa ale Eliška / Elisabeth sa mi páči viac

@stellarstar dajú mená a potom volajú inak.
švagriná dala Ela a volá ju Elena. Nepochopila som.

anonym_630b58
Včera o 12:29

Lara sa vola kazdy druhy pes. Ale akokolvek, musi sa pacit vam. Nikdy by mi nenapadlo davat "hlasovat" o mene mojho dietata.

stellarstar
Včera o 12:31
@anonym_f466ee

@stellarstar dajú mená a potom volajú inak.
švagriná dala Ela a volá ju Elena. Nepochopila som.

@anonym_f466ee tak to už je ptm iné kafé 🙈

anonym_624ded
Včera o 12:32
@anonym_630b58

Lara sa vola kazdy druhy pes. Ale akokolvek, musi sa pacit vam. Nikdy by mi nenapadlo davat "hlasovat" o mene mojho dietata.

@anonym_630b58 boze zas tie psy…ja poznam psa, ktory sa vola Kubo a Igor a su to ludske mena, tiez ked som chodila na cvicak so psom, bolo tam asi 5 Maxov, sama Mia. Ja nechapem tieto vecne pripomienky o psoch. To je potom zakazane dat take meno dietatu?
Este cakam komentar, ze Lara - Larisa a nejaka deka, ci co to kedysi bolo.

marusiao
Včera o 12:33

Lara

anonym_0382b3
Včera o 12:40

Okrem Lary sa mi páčia všetky. Tieto extra krátke mená sa mi celkovo nepáčia, Lara, Zara, Mia... a Lara sa podľa mňa aj dosť zle vyslovuje a nedajbože bude dieťa ešte aj račkovať.

patka06
Včera o 12:49

Z týchto Amélia, aj keď mne sa viac páči Amália

anonym_f7964b
Včera o 12:51

Timea ☺️ Lara mi prode tiez take psacie, Amalke budu hovorit analka.

anonym_62d5e4
Včera o 12:53

Lara je susedov labrador

anonym_58c421
Včera o 13:04

@anonym_autor Mne sa ani jedno nepaci.. ked, tak mozno ta Amelia.

amalka07
Včera o 13:34

Za mňa Timea, má veľa možností na pekné prezývky a tie ostatné mi prídu také nasilu poslovenštené. Ale záleží aj od priezviska

keiko33
Včera o 13:45

Mám Améliu, nemenila by som.

anonym_243b00
Včera o 14:11

Ja nechápem ,že si niekto nevie vybrať sám meno pre vlastné dieťa

elz1920
Včera o 14:25

Tie v druhej diskusii - Linda, Adela, Stela- sú 100-krát lepšie a menej okukané.

anonym_7721d9
Včera o 14:29
@anonym_243b00

@anonym_243b00 ja nechápem načo plytvať energiu na zbytočne trápne komenty, ktoré nikoho nezaujímajú, hlavne autorku diskusie.

michellemary
Včera o 14:34

Elisa alebo Amélia

autor
Včera o 14:37
@anonym_243b00

@anonym_243b00 ja nechápem načo tieto diskusie vôbec citate 🙂

autor
Včera o 14:37
@elz1920

Tie v druhej diskusii - Linda, Adela, Stela- sú 100-krát lepšie a menej okukané.

@elz1920 na tie som sa nepýtala 🙂

anonym_bea002
Včera o 14:43

Amélia je krásne ženské meno 😊 mala som ho dlhé roky na svojom zozname na 1.mieste 😃

barka1
Včera o 16:02

Nic z toho. Tychto mien je už vsade plno. Skus nieco obyčajne, co sa už teraz málo dáva. Co tak Marcela, Milada, Zuzana, Ivana, Helena, Denisa, Daniela, Magdaléna?
Nezabúdaj, ze vyberas meno na celý život, nie len pre male rozkošné dievčatko.

anonym_141df7
Včera o 16:46

Z týchto Tímea je krásne meno.
Lara je naša fenka to je meno pre psa.

zuzka55555
Včera o 16:58

Elisa

talia16
Včera o 17:00
@barka1

Nic z toho. Tychto mien je už vsade plno. Skus nieco obyčajne, co sa už teraz málo dáva. Co tak Marcela, Milada, Zuzana, Ivana, Helena, Denisa, Daniela, Magdaléna?
Nezabúdaj, ze vyberas meno na celý život, nie len pre male rozkošné dievčatko.

@barka1 tie mená čo si vypísala sa teraz už nedávajú z jednoduchého dôvodu, novej generácii sa už nepáčia 🤷🏻‍♀️ páčia sa im mená aké napísala autorka. A ako sama hovoríš, že je ich už všade plno, tak za 20 rokov to budú ,,obyčajné” mená pre dospelú ženu.

thereisabear
Včera o 19:32

Iba Amália.

autor
Včera o 20:46
@talia16

@barka1 tie mená čo si vypísala sa teraz už nedávajú z jednoduchého dôvodu, novej generácii sa už nepáčia 🤷🏻‍♀️ páčia sa im mená aké napísala autorka. A ako sama hovoríš, že je ich už všade plno, tak za 20 rokov to budú ,,obyčajné” mená pre dospelú ženu.

@talia16 ďakujem. Mne príde vždy úsmevné ked niekto povie že daj nejaké obyčajné meno. Tie mená čo napísala pani tiež v istom čase neboli úplne bežné len už sú zaužívané u nás 🙂. Môj dedko sa volá Denis ma 75 rokov. Viete si predstaviť v tej dobe keď boli mená ako Ladislav, Ján, Anton sa volať Denis? No čo jeho mame preplo? Že mu dala také zahraničné moderné meno? 😀....Dnes? Úplne bežné a používané. Takže presne ste to vystihli ako to bude o 20 rokov aj s týmito menami. A úprimne ja žiť v dobe mojej dcéry radsej sa volám takto ako nejaká Zuzka 🙂

d_ivana
Dnes o 04:32

@anonym_autor Za mňa Timea. Ostatné sú dnes dosť okukané.

Strana
z2