Meno Joel
Čo si o ňom myslite keď tak ak poznáte aké sú prezývky ?
Strašne.
@anonym_autor nepáči sa mi
Nemám rada mena s dvoma samohláskami za sebou
Teodor , Tadeáš, Damián, Noel ..
@anonym_autor ooooo joel. Moj milovany pedro pascal❤️❤️❤️ len to pocujem a mam mokre sny
Mne sa nepáči, neviem, čo je to za trend. Kalendár mame plný pekných mien ;) nemusíme sa opičit
@anonym_3b9a7d práveže mi príde že to nieje bežne meno že to nieje žiaden trend 🙂
@anonym_autor uz ked tak noel ale to uz je tiez oplacane meno, u nas to ma uz kazdy druhy prislusnik mensiny
Preco mas potrebu svojmu dietatu takto domrvit zivot?
Neskutočné 🤦🏻♀️co už za mena ľudia nevymyslia
Mne sa to meno paci. Sice na SK by som ho nevybrala, ale keby sme zili v zahranici, tak by bolo jedno z tych, ktore by som zvazila.
Mne sa nepáči. Ale keby sa mi hoc aké meno páči, určite sa nenechám odradiť nikým a ničím 🤣 a už vôbec nie cudzími Ľudmi
To sa číta Džoel alebo Žoel? To znie ako od spoluobčanov.
Ako pytam sa naco
..Preco...Tuzba byt za kazdu cenu iny z principu,zaujimavy,potreba vytrcat ktoru si premietam aj do dietata?Ale ty si daj meno ake chces,je tontvoja vysada ako matky.
Par rokov dozadu som mala manažéra, ktorý sa volal Joel. Skvelý človek, mám naňho skvelé spomienky 😊
To sa číta Džoel alebo Žoel? To znie ako od spoluobčanov.
@anonym_0b7655 ja by som to vyslovovala normálne Joel, keďže tiež vo viem,je to biblické meno,ktoré sa číta tak,ako sa píše
@anonym_autor sú aj krajšie mena, len už mám pocit, že občas nevieme, čo vymyslieť a potom dieťa celý život nadáva, že čo za meno mu rodičia vybrali. Poznám kočku, ktorá pre svoju dcérku vybrala meno ako prášok na pranie 🫣😏
Je to krásne meno, hebrejského pôvodu a má nádherný význam. Netreba sa pýtať na názor druhých, rozhodnite sa s partnerom a pomenujte ho, ako ste presvedčení, nenechaj sa ovplyvňovať názorom iných aj oni dali také mená deťom, ktoré ty by si svojim nedala a aj v tom je odlišnosť a rôznorodosť.
Nedala by som ho. Ešte keby sa to vyslovuje Joel no...nič moc, ale lepšie ako Džoel

Mne sa nepáči, neviem, čo je to za trend. Kalendár mame plný pekných mien ;) nemusíme sa opičit