Meno Mariela
Čo hovoríte na toto meno?
Paci nepaci paci paci nepaci paci nepaci nepaci, ako pre psa, nadherne ja by som take chcela mat......
Co z toho budes mat?
@martinmmartin ešte si zabudol napísať "to je také pre psa"
@martinmmartin ešte si zabudol napísať "to je také pre psa"
@anonym_c9b656 doplnene 🙂 dik
Ako nazov apartmanu v Chrovatsku moze byt. Inak ja neviem, take nasilu originalne.
@anonym_c9b656 doplnene 🙂 dik
@martinmmartin ďakujem 🙏🏽 diskusia sa môže rovno uzavrieť
Nepaci. Niet nad Mariu. V kazdom jazyku pekne znie
@anonym_autor jak z telenovely. Radšej Marínu, Máriu alebo Miriam.
@martinmmartin ďakujem 🙏🏽 diskusia sa môže rovno uzavrieť
@anonym_c9b656 No ja by som fakt chcel vediet co si sudruzky autorky z toho odnesu. Podla mna uz su aj tak rozhodnute a nazory co su proti sa budu ignorovat ako od pomylenych blbeckov a nazory co su totozne sa budu brat ako pismo svate....
Ale na co je toto dobre fakt neviem
Ako nazov apartmanu v Chrovatsku moze byt. Inak ja neviem, take nasilu originalne.
@anonym_380e51 a doprdele. Apartmán v chorvátsku, to je iny level. Podme nezabudnúť, ze na mk je Eliška maximum povolenej originality 👏🏼👏🏼👏🏼
@anonym_autor aby si to mnohi nemylili, ze to ma byt (preklep) Marieta.
@anonym_autor za mna, Mariela je pekné meno. Akurát tu ti ho obratom znechutia a zhovadia
Pripomína mi to Marillu z Anny zo Zeleného domu .
Poznam dievca s menom Mariola. Za mna krajsie ako Mariela, to mi pripomina Arielu trochu
@anonym_autor aby si to mnohi nemylili, ze to ma byt (preklep) Marieta.
@madeincssr alebo náhodou Marieslava ci Marimíra. Lebo sme narod dementov co si nevie zapamätať sedem za sebou idúcich písmen
@anonym_autor Môže byť Mariela, je to síce netypické ale inak v pohode.
@anonym_380e51 a doprdele. Apartmán v chorvátsku, to je iny level. Podme nezabudnúť, ze na mk je Eliška maximum povolenej originality 👏🏼👏🏼👏🏼
A Mariela je ako pekne meno podla teba, hej? Chcu dat co najoriginalnejsie meno, ktore nikto siroko-daleko v chotari nema, aj tak ju budu volat Marielka, Marielinka, cim to meno uplne zhovadia😆. Taka Miriam je uplne malo frekventovane meno a pritom tak pekne, a po nom ano pes nestekne.
Presne tak ako Esmeralda, Rosalinda, Isaura, Manuela všetky podobné.... NIE
A Mariela je ako pekne meno podla teba, hej? Chcu dat co najoriginalnejsie meno, ktore nikto siroko-daleko v chotari nema, aj tak ju budu volat Marielka, Marielinka, cim to meno uplne zhovadia😆. Taka Miriam je uplne malo frekventovane meno a pritom tak pekne, a po nom ano pes nestekne.
@anonym_380e51 a ak majú babku zo starej školy tak ju bude aj tak volať Mária :D
@anonym_380e51 ano, Mariela je podľa mňa pekné meno. Nemôžem za to, ze ty žiješ v nejakom zaprdenom chotári kde všetko ine od Márie je divočina 🤷🏼♀️
@anonym_c9b656 No ja by som fakt chcel vediet co si sudruzky autorky z toho odnesu. Podla mna uz su aj tak rozhodnute a nazory co su proti sa budu ignorovat ako od pomylenych blbeckov a nazory co su totozne sa budu brat ako pismo svate....
Ale na co je toto dobre fakt neviem
@martinmmartin viac hláv, viac rozumu. V týchto prípadoch je to presne obdoba toho keď sa vymýšľa názov firmy alebo sa vyberajú tapety na stenu. Niekto niečo nadhodí a hlava spraví "Vidíš! To mi nenapadlo!" Častokrát ti prosto cudzí človek vnukne nápad, ktorý ti podal v inom svetle alebo ktorý ti nenapadol. A možno ti úplne zmení preferencie. Preto sa to robí.
Mne znie ako Mariena, čiže zle.
Mala by som obavu, že ju deti budú volať Makrela.
Mne znie ako Mariena, čiže zle.
@thereisabear si môj človek. Neznášam keď to počujem v okolí
@anonym_autor mne sa nepaci, znie mi to ako marika a ariela dokopy... ale zase... preco nie, podstatne je, aby sa pacilo tebe
Ked uz tak krajsie je Melany 🙂
@anonym_380e51 ano, Mariela je podľa mňa pekné meno. Nemôžem za to, ze ty žiješ v nejakom zaprdenom chotári kde všetko ine od Márie je divočina 🤷🏼♀️
@anonym_c9b656 Nezijem, len som si dovolila vyjadrit svoj nazor, ale vidim, ze to v tej svojej zaprdenej hlave nedavas, ale to je uz tvoj problem.😆😆
@anonym_autor
nadherne, kludne by som dala. Ostatne si nevsimaj, nie je ziadne extremne exoticke. Vzdy sa najde niekto kimu sa nepaci. Ja som nase povedala az po porode rovno s fotkou babatka. Nemala som chut viest blbe diskusie. Tebe sa paci a vybavene. Nech si kazdy pomenuje deti ako chce. Teda pri Sandokanovi aj ja uz krutim hlavou 🫣
Mariela nie, ale Mariola je krasne meno a bezne pouzivane v PL
Ako by si ju volala?
Poznam dievca s menom Mariola. Za mna krajsie ako Mariela, to mi pripomina Arielu trochu
@anonym_941ef7 áno, ja tiež, v Poľsku je to spojenie Márie a Jolanty, známe aj z románu Mastičkár, to ho spopularizovalo.

Paci nepaci paci paci nepaci paci nepaci nepaci, ako pre psa, nadherne ja by som take chcela mat......
Co z toho budes mat?