icon

Meno Rúfus pre chlapca

Dnes o 06:58

Ahojte. Poznáte niekoho s týmto menom? Mám 5.r syna Richarda a chcela by som pre druheho syna meno Rúfus.
Manzelovi sa skor nepaci, vraj je to meno pre psa. Co myslite? 😅 Alebo poradite nejake meno na R? (Ja som Renáta a manzel Rudo aj priezvisko zacina na R)
Dakujem za nazor.

Strana
z2
o__o
Dnes o 06:59

Rufusa nepoznam, ale poznam Rudolfa 🙂 alebo moze byt Radovan, Rastislav, Roman

parvinka0001
Dnes o 07:01

A to k čomu je dobré aby ste všetko mali na R? 😏

Ešte keď náhodou nebude vedieť vysloviť r bude to paráda no

anonym_20522c
Dnes o 07:01

si sa upela na hlúposť. Všetci na R.

troskustratena
Dnes o 07:06

Rufusa nepoznam, ale paci sa mi to😊K tomu Richardovi sa to hodi a este ked ste vsetci na R...

anonym_149c1e
Dnes o 07:08
@parvinka0001

Mne sa to meno nepaci. Ale to je uplne jedno, musi sa pacit tebe a manzelovi.
@parvinka0001 to teba zaujimat nemusi, ze naco je to dobre... Chce to tak, tak nrch si to vyriesia s manzelom.

parvinka0001
Dnes o 07:09
@anonym_149c1e

Mne sa to meno nepaci. Ale to je uplne jedno, musi sa pacit tebe a manzelovi.
@parvinka0001 to teba zaujimat nemusi, ze naco je to dobre... Chce to tak, tak nrch si to vyriesia s manzelom.

@anonym_149c1e ďakujem ani tvoj názor má nezaujíma

anonym_739242
Dnes o 07:10

@anonym_autor mne to príde skôr meno pre kocúra…mne sa páči meno Renát … takto napísané to vyzerá divne, ale brat ma kamaráta s takým menom a keď o nom rozpráva, tak mi to neskutočne dobre znie.

parvinka0001
Dnes o 07:11

Neviem či to ty ako matka nerozmýšľas ako sa to bude dieťa cítiť stým otrasným menom že Rúfus ??? Už vám ozaj niektorým hrabe

misicka31
Dnes o 07:12

Rafael

autor
Dnes o 07:15
@parvinka0001

Neviem či to ty ako matka nerozmýšľas ako sa to bude dieťa cítiť stým otrasným menom že Rúfus ??? Už vám ozaj niektorým hrabe

@parvinka0001 pre niekoho je otrasne aj Richard. Preco by mi malo hrabat? Len pretoze tebe sa nepaci, ze mame vsetci rovnake inicialy a paci sa mi meno Rufus?

autor
Dnes o 07:16
@parvinka0001

@parvinka0001 existuje logoped.

maryetta
Dnes o 07:18

Vo mne to evokuje zname priezvisko.
Skor by som isla smerom René. Ruben. Rafael.

anonym_149c1e
Dnes o 07:20
@anonym_autor

@parvinka0001 pre niekoho je otrasne aj Richard. Preco by mi malo hrabat? Len pretoze tebe sa nepaci, ze mame vsetci rovnake inicialy a paci sa mi meno Rufus?

@anonym_autor ved ty nepotrebujes, aby sa pacilo inym. Ale tebe a muzovi. No ak sa jemu nepaci, hladala by som asi ine...

autor
Dnes o 07:21
@anonym_739242

@anonym_autor mne to príde skôr meno pre kocúra…mne sa páči meno Renát … takto napísané to vyzerá divne, ale brat ma kamaráta s takým menom a keď o nom rozpráva, tak mi to neskutočne dobre znie.

@anonym_739242 to sa podoba mojmu, som renata, takze to nie. Este sa mi paci Ruben.

parvinka0001
Dnes o 07:22
@anonym_autor

@anonym_autor jasne vidieť kopec dospelých ktorí nevedia ale tvojmu dieťaťu isto by išlo hneď lebo veď logoped . Bože 🤦

parvinka0001
Dnes o 07:24
@anonym_autor

@anonym_autor keď si kúpiš kocúra alebo psa jemu môžeš dať meno Rúfus ale malé dieťa alebo puberťák sa isto tomu menu poteší a láskou si na teba spomenie ake "krásne " mu jeho mamička meno vybrala lebo ona chcela na R 🤦

anonym_68d395
Dnes o 07:25

@anonym_autor mne sa páčia zvláštne mená, a dokonca sympatizujem s menami pre deti s rovnakými iniciálmi. My sme tiež tak dali deťom, ale nie zámerne. Moja prababka dala tiež svojim trom deťom mená na E.
Mne Rúfus znie celkom fajn, len význam mena je červenovlasý.

autor
Dnes o 07:26
@parvinka0001

@anonym_autor jasne vidieť kopec dospelých ktorí nevedia ale tvojmu dieťaťu isto by išlo hneď lebo veď logoped . Bože 🤦

@parvinka0001 tiez som nevedela R,ale chodila som na logopediu. Ved je x mien, kde je R, na zaciatku aj v strede..Takym zmyslanim, ze co ak nebude vediet dieta vyslovovat R, by tieto mena nedaval nikto. 🤦🏻‍♀️

parvinka0001
Dnes o 07:26
@anonym_autor

@anonym_autor aspoň že muž má tvoj rozum

anonym_68d395
Dnes o 07:27
@parvinka0001

@anonym_autor keď si kúpiš kocúra alebo psa jemu môžeš dať meno Rúfus ale malé dieťa alebo puberťák sa isto tomu menu poteší a láskou si na teba spomenie ake "krásne " mu jeho mamička meno vybrala lebo ona chcela na R 🤦

@parvinka0001 ty sa prečo plieskaš po čele v diskusii, ktorá ťa irituje? Nebolí ťa z toho hlava? Nechceš míňať svoju energiu tam, kde to má význam? Veď svoj názor si si už povedala, ešte to akej krajnosti to chceš viesť?

oslo1
Dnes o 07:28

Rafael, Ruben, Robin, Ryan, Rory, Roreigh, Ronald, Ronnie

tykat
Dnes o 07:28

@anonym_autor stretavala som chlapceka co sa vola Ruben. Kolegyna ma Rafaela (Rafi ho volaju). Rufus je pre mňa skor priezvisko, ale aj psa som uz stretla.

anonym_372345
Dnes o 07:29

Róbert

anonym_149c1e
Dnes o 07:31
@parvinka0001

@anonym_autor aspoň že muž má tvoj rozum

@parvinka0001 dobre, tvoj nazor pozname. Nemusis ho pretlacit autorke.

jaskolka
Dnes o 07:36

Nie. Jednak mi to príde skôr ako priezvisko (básnik Milan Rúfus)a ešte mi to veľmi pripomína jednu postavu z filmu.Ak si pozerala Fantaghiro, konkrétne 4 sériu,tak tam bola osoba menom Rufus a teda nemala veľmi šťastný osud ani koniec. 🙈

ivik4
Dnes o 07:37

Nedala by som mu tak ,,nie moc pekne" meno len preto lebo vsetci musite byt na R 😵‍💫. Samozrejme ked musite tak musite, ale su aj krajsie mena na R. Napriklad Radoslav ? To ma len tak napadlo ako prve. Treba brat ohlad na to ze on s tym menom bude cely zivot

anonym_0a51b9
Dnes o 07:38

@anonym_autor viem, že v živote sú iné dôležité veci, hodnoty. Ale prečo chceš synovi dat tak otrasne meno? Nechcela som sa volat Rufus. A isto žiadny chlapec by sa tak nechcel volať. Ach jaj

katkakuch1
Dnes o 07:49

Za mňa to nie je škaredé meno. Poznám jedného pána (45+) ktorý sa volá Rufus ale viem, že kedysi si chcel meno zmeniť (ale neviem či v tej dobe to bolo možné). Ja mám rada nezvyčajné/nepoužívané mená, lebo dnes len všade Kubko, Samko, Oliver... Ale pri tomto mene mi vždy napadne taký bezsrstý škrečok z rozprávky Kim Possible.. (teda myslím, že sa volal Rúfus) .. Ak chcete na R možno by som išla smerom Rafael, Ronald alebo Roland. Kolegynina dcéra má syna Rolanda a čakajú ďalšie dieťatko.. Keby to bol chlapec bol by Richard. 😊 Osobne sa mi to meno veľmi páči ale autorka vidíš, že existuje mnoho obmedzených ľudí a títo ľudia majú deti a s takým menom by ho moc pekného počas života nečakalo skrz predsudky a sprosté reči ostatných.. Určite chápeš, ako dokážu ľudia ubližovať iným.. Za mňa fakt pozrieť iné meno.. 💙 a veľa šťastíčka 💙💙

anonym_13fa9e
Dnes o 08:00

Mne sa meni Rufus ako take paci, ale nedala by som ho, pretoze viem, ze okolie bude to meno cele roky zdrobnovat - a Rufusko sa mi uz nepaci.
A je dost mozne, ze aj v skole by si s tym menom uzil, prtoze je nezvycajne. Detom staci aj menej, aby nositela potrapili (preto sa mi napriklad velmi paci Sebastian, ale nikdy by som ho dietatu nedala).

anonym_27371f
Dnes o 08:04

@anonym_autor Ronald

Strana
z2