Páči sa vám meno Abner?
Páči sa vám meno Abner? Je to meno syna Borisa Kollára (Abner Kollár) a tu na Slovensku je nezvyčajné, hoci vo svete je bežné.
Tak by ma zaujímalo, kto vymysla tieto skvele diskusie o podivných menach. 🤦🏻♀️
Nie,nepaci sa mi. To, ze sa tak volá jedno z Kollarovych deti ma při ich pocte a pri pohlade na ich matky neprekvapuje.
A to, že je bezne v zahraničí...existuje,to viem. Ale bezne?
mat tvoje problemy, ranny troll pockaj, toto ta ozaj trapi o 5 rano? co si kakala ci kojila? alebo ranna sichta ze?
20r zijem vo svete a este som jedneho Abnera nestretla 🤣az take bezne nebude . Mozno v nejakej sekte. Je to Hebrejske meno . Znie dost staromodne . Google.vravi ze vintage a vzacne v Kanade minimum pouzivane no v USA 837 me najpouzivanejsie 😂 mat tvoje problemy a Kollarove $ 😆
Riesite tu absolutne sprostosti. Keby ste vedeli vsetky zvratenosti co ti ludia robia tak toto je posledne co vas trapi.
Vôbec sa mi nepáči.
nezabúdaj že matky Borisových detí majú jedinú starosť - vybrať potomkovi čo najhlúpejšie meno. O ostatné sa už postará Boris - dom, auto...
Pre mňa za mňa môžu mať aj Edgara aj Kalmuta aj Helmuta. Každý človek pomenuje svoje dieťa jak chce a nezastavujem sa nad tým. Ži a nechaj žiť
Na mňa pôsobí skôr ako priezvisko.
Mne sa nepáči....ani písanou formou a ani keď ho vyslovim.
jj, pre alpskeho bernardina, alebo strazneho psa pri ovciach je to uplne super meno :D
Pokial sa im paci, nevidim na tom nic zle. Nemusi sa pacit predsa vsetkym...
@anonym_autor nie
Pokiaľ sa volá Hebner priezviskom, tak môže byť aj Abner Hebner. Rovnako ako Aurora Rúriková a Mordecai Atalai.
podla mna je to zaujimave meno, na nase konciny nezvycajne, ale pokial znie fajn s priezviskom, tak je to krasne 😉
vôbec
vlastne ano, ako priezvisko by šlo
jj, pre alpskeho bernardina, alebo strazneho psa pri ovciach je to uplne super meno :D
@ndrag to vieš, že nadrag su po maďarsky nohavice?
Ty vole, toto už s tými krkolomnymi menami, to už čo je? 🤦🏻♀️ Každý deň rovnaká téma
@anonym_autor mne nie. Ale rodičom sa môže
@ndrag to vieš, že nadrag su po maďarsky nohavice?
@karolinakr nie, ale uz viem :D love it
Predstavujem si to ako priezvisko - napr.doktor Abner z nemocnice na okraji mesta
@anonym_autor nie,hrozna kombinácia.Ale však rolky v poradí sa musí zviditeľniť niečím,aj keď hrozným😂
@anonym_autor pokiaľ viem jeho deti nemajú jeho priezvisko ...
Nie
Ak niečo na "a" tak napr. Adolf :D

a čo ako? chceli abnera, majú abnera 🤷♀️