Páči sa vám meno Alan?
Mna hned napadne Alan z dva a pol chlapa 🙈
Alan ako psík alebo ten spevák country. Určite nie Alain ako Delon. Aha, dnes má meniny;).
Mne sa páči.
Áno, krásne, ak budem mať niekedy druhého syna, bude Alan. Pri prvom mi to neprešlo, potom sa už nedám ukecať.
@anonym_autor evokuje mi to Dva a pol chlapa 🙂Alan....
Ano, syn sa tak vola
Áno, veľmi pekné meno 🙂🧡
Mám kamarátku, ona ma syna Akana. Moja dcéra to nevie vysloviť, sústavne mu hovorí Anal. Takže nedala by som to meno ani psovi🫣
Mám kamarátku, ona ma syna Akana. Moja dcéra to nevie vysloviť, sústavne mu hovorí Anal. Takže nedala by som to meno ani psovi🫣
@anonym_50a213 moja kamarátka je Zuzana a volali ju Zuza-Buza. Na každé meno sa niečo nájde, ale keď vidím, čo dokážu dospelí zo seba vygrcať, nečudujem sa, že ich deti sú rovnako sprosté…
Mna hned napadne Alan z dva a pol chlapa 🙈
@anonym_66e5d3 To je ktorý? Nie náhodou Elen?
Alan je pes.
Áno, krásne, ak budem mať niekedy druhého syna, bude Alan. Pri prvom mi to neprešlo, potom sa už nedám ukecať.
@anonym_4cb9c2 aj môj druhý syn je Alan. S menom je spokojný a mne sa stále páči. Navyše pasuje k priezvisku.
@anonym_66e5d3 To je ktorý? Nie náhodou Elen?
@anonym_282981 prvy den na tejto planete? Cita sa Elen, pise Alan
Za mna pekne meno. Ale pri verzii „Alanko“ mam chut si vrazit vidlicku do ucha.
Alan je pes.
@anonym_1f5770 moj kamarat ma psa co sa vola Samko a co🤣
@anonym_1f5770 moj kamarat ma psa co sa vola Samko a co🤣
@anonym_db5908 tak moja sestra má mačku Zuzu, ale Alan je naozaj pes.
@anonym_autor Ja som chvilu zvazovala, ale odradilo ma MDZ. Vsetko sa toci okolo zien a na nejakeho Alana si nik nespomenie.
Áno, keď som čakala dvojčatá a nevedela pohlavie, jediná pre mňa znesiteľná kombinácia bola Alan, Richard.

Nie