Poraďte neotrepané dievčenské meno na M.
Ahoj baby ake meno je podla vasho nazoru najkrajsie? Podmienky su aby sa zacinalo na pismeno “M” a nech sa hodi k slovenskemu priezvisku. Prvu mame Michaelu. Nech nie je otrepane, lebo uz aj Miska je celkom 🤦♀️ Zn.: zufala z tolkych moznosti 😂 Vdaka kazdej za reakciu ☺️☺️☺️
@miska_mysicka ja som mala medzi favoritmi Melániu alebo Magdalénu - páči sa mi skratky Melly a Megi 🙂
ale Miška je veľmi pekné a mne sa páči aj Martinka alebo Margaréta - poznám jednu a volajú ju Grétka 🙂
@miska_mysicka Monika, Marína, Mia, Mária, Miriam, Melisa, Magdaléna. mien je dosť veľa, len si treba vybrať🙂)
Meda, Milla, Mina, Manuela, Milica, Maya, Marianna, Matilda, Maxima, Milena, Milada, Miluska, Miriam, Miranda
@miska_mysicka no náhodou Misiek toľko veľa.medzi deťmi nie je ako v minulosti 😂 mne sa páči Miriam a Monika... Nie som za exotiky, už len kvôli tomu, ze bude musiet všade hlaskovať 😁 alebo pripomínať dve l, dve n... Ale tak pár tisíc na výber je aj na google 😁
@miska_mysicka Po prečítaní tvojho príspevku a tvojich podmienok ma napadlo meno Matilda 🙂

@miska_mysicka Miriam, Magdaléna, Margaréta 🙂