icon

Prezývajú deti s menom Olivka ostatné deti?

Dnes o 14:05

Napr ty si Oliva dosť sa toho bojím ale bolo to moje vysnívané meno

moonlight1210
Dnes o 14:11

My sme spoluziacku v skole volali Oliva. Ale ona s tym bola v pohode. Ani sme to nebrali ako ten plod zo stromu. Pre nas to bolo meno. Nebolo to posmesne.
A niekedy este Livi.

anonym_97764a
Dnes o 14:12

Máme malú kamošku Oliviu, jedine kedy ju volajú chalani oliva, je keď robí zlobu. Inak je to pre všetkých Oli.

mogaa
Dnes o 14:13

@anonym_autor osobne by som tiež oslovovala Oliva....Olivka jej možno budú hovoriť v škôlke, ale pre staršie deti bude Oliva.....

anonym_594ecf
Dnes o 14:15

@anonym_autor bude Oliva.
Ale je ti jasne ze z každého mena sa dá spraviť prezývka, deti sú kreatívne.

anonym_cbd2ba
Dnes o 14:30

V jednom filme bolo dievča Olivia a volali ju Via. Veľmi sa mi to zapáčilo. Pre druhé dieťa,ak by bolo dievča som mala vybraté meno Olivia-Via. No nevyšlo to.

anonym_e40447
Dnes o 14:41

@anonym_autor deti si vedia z každého mena vytvoriť prezyvku. Ked natrafi na take decko tak sa moze volat akokolvek a aj tak dostane nejaku prezyvku.
Vyber take ako sa ti paci a toto nerieš, nezabránis tomu.

anonym_02a312
Dnes o 14:45

@anonym_autor v anglictine sa mnohe zeny volaju Olive, doslova slovo oliva.

Kym deti vyrastu, ktovie co bude typicke na posmievanie. My sme sa posmievali dievcatam v 8mej triede za to, ze maju menzes, za to, ze este nemali sex a aj za to, ze uz sex mali.

keby chcel byt niekto originalny, moze sa posmievat kazdemu Palkovi, ze Pavol znamena povodne "maly".
Peter znamena "skala", mozeme sa mu smiat, ze je kus kamena.

sikane nezabranis, nech uz sa dieta menuje akokolvek. Dolezite je naucit dieta radovat sa zo seba aj z toho, co jeho meno znamena v dobrom, nech uz druhi hovoria hocico.
moje meno ma tiez vyznam v slovencine.

biba_18
Dnes o 14:51

oliva, keď bude malá tak olivka… veď to je pekné… 🥰

anonym_0f7bee
Dnes o 15:04

@anonym_autor Ola, Lola

tuniska_008
Dnes o 15:27

@anonym_autor preto som toto meno nedala.

katkaseiner
Dnes o 16:11

Mam Oliviu a ano, volaju ju Oli, Oliva, ale uz sme zažili aj Olinka 🤦 to sa mi zježia vzdy vsetky vlasy 🙃

anonym_4012b1
Dnes o 16:38

@anonym_autor
, Oli, Livia, Vivi

lauriik
Dnes o 16:50

@anonym_autor premyslsla som nad Oliviou ale odradili ma prezyvky Oliva/Olivka. Mne sa paci bud Oli, Oliv alebo Livi.

anonym_83ee15
Dnes o 17:15

Oliva.. inak jej hovorit nebudu :/

jamidea
Dnes o 18:47
@anonym_83ee15

@anonym_83ee15 aj ja by som ju volala oliva

sss777
Dnes o 18:49

@anonym_autor
Mám v okolí 2 Olívie, obe v pubertálnom veku a ani raz som nepočula, aby niekto povedal Oliva.

lucia147852
Dnes o 18:53

Mam Oliviu a nikto ju nevolá Oliva. V triede Oli, Olív, Olivia. Ja ju volám Olivcek, Olivia. Raz som počula bizar Olinka 🤦‍♀️🤦‍♀️ ale to od jednej stratenej existencie.

anonym_de8b28
Dnes o 18:54

Skôr či neskôr to bude Oliva/Olivka. Skúsenosť z okolia.

anonym_de8b28
Dnes o 18:55
@lucia147852

Mam Oliviu a nikto ju nevolá Oliva. V triede Oli, Olív, Olivia. Ja ju volám Olivcek, Olivia. Raz som počula bizar Olinka 🤦‍♀️🤦‍♀️ ale to od jednej stratenej existencie.

@lucia147852 Olivček? pane Bože 😨

lucia147852
Dnes o 18:57
@anonym_de8b28

@lucia147852 Olivček? pane Bože 😨

@anonym_de8b28 milujem keď ma problem niekto, kto nevie napísať ani pod svojom nickom 😆

bosorkabb
Dnes o 19:02

Mám dcéru Olíviu a volajú ju najčastejšie Oli.

anonym_e2401c
Dnes o 20:54
@anonym_83ee15

@anonym_83ee15 Ale budu. Synovu spoluziacku tak volaju - pubertaci.