icon

Prezývky pre syna s menom Marek

Dnes o 11:43

Dievčatá ahojte🤗
Máte niektorá syna s menom Marek? Ak ano ako ich voláte pretože ja si neviem predstaviť vysloviť to meno inak ako Marek a prezívky typu Majo a Majko sa mi nepáčia

anonym_2bc3f0
Dnes o 11:46

@anonym_autor Ja mám Mareka a voláme ho normálne Marek a keď bol malý tak Mareček. Majo, Majko používame pri mene Mário.

anonym_e3353c
Dnes o 11:48

Majo, Majko som ja osobne nikdy pre Mareka nepočula, prvýkrát som to videla tu niekde v diskusii... syna Mareka nemám, ale poznám ich niekoľko, aj v rodine máme a je to proste Marek, občas Mareček...

helena1982
Dnes o 11:53

Marek je podla mna proste len Marek.

nasasa_1
Dnes o 11:59

Marek je jednoducho Marek, inak by som ho ani nevolala 🙂 Veď jemu sa ani škaredo povedať nedá, zdrobneninou maximálne Marečko a aj to mi príde celkom divné. 😀
Majo a Majko sú podľa mňa zdrobneniny mena Marián.

anonym_deb952
Dnes o 12:02

Keď počujem Majko, Mareček.. ide má šľahnúť. Ešte fajn znie Marko, ale to už by som mu dala meno Marco, nie Marek.

anika
Dnes o 12:07

@anonym_autor marenko, .mareno, marek

anonym_4a3450
Dnes o 12:08

Marek je Marek, Marko a Mari. Na vyslovovaní tohto mena nie je nič náročné a takisto ani v podstate prezývky nepotrebuje, keďže samo o sebe je to meno krátke. Prezývky Majko a Majo prislúchajú menu Marián, takisto ako aj jeho ženskej podobe mena Mariana, čiže Majka a Maja.

anika
Dnes o 12:09

@anonym_autor skor v skolke mali tendenciu ho volat Mareček, ale sam sa ozval, ze on sa tak nevola, ale je pravda, ze mne sa podarilo mi tu zdrobnelinu zveladit na Marečenko;)))

katarinaba
Dnes o 12:16

mam bratranca a aj ked je dospely, ja mu hovorim Marecek 😀 alebo Matko, vacsina ludi mu uz hovori len Mato

anonym_9da23a
Dnes o 12:16

Ach, ja ked vidim meno Marek hned ma napadne brat tej slahnutej co chcele jeho dom iba na 3 tyzdne 🤦‍♀️. Najprv som sa zlakla, ze niekto zalozil diskusii o nom 😀.

banika12
Dnes o 12:26

mam suseda a kamarata mareka, ale inak sme im ani nehovorili. neviem, mne majko, matko pridu skratky pre ine krstne mena.

anonym_858cfe
Dnes o 12:27

Ja už len nechápem diskusie okolo týchto mien. Mne to príde ako čisto príspevok z nudy.

ariannazara
Dnes o 12:29

Muza mam volaju ho majky 😁

bielasovicka
Dnes o 12:30

Nikdy som nepočula Mareka volať Majo, Majko. Mareka voláme Marek, Marecek.a to už je dospelý. Nikto ho nikdy ináč nevolal.

janikk54
Dnes o 12:33

moja kamoska ma brata Mareka a ked ju nastve, tak mu povie Maro 😀 ale to je asi jediny pripad, kedy som toto meno pocula v inom tvare. 😀

mamulienka0
Dnes o 13:00

@anonym_autor Marek ? Bežne meno a oslovovat Mareček... Majko a Majo je prezývka pre meno Marian

krasneleto
Dnes o 13:05

@anonym_autor Marek je Marek... Marecek, Marko max... Majo, Majko je Marian u nas

anonym_90c950
Dnes o 13:10

Majky/Majko, Marko, Marek

terezia74
Dnes o 13:30

@anonym_autor a nieje jedno kto ako koho oslovuje? Marek, Majko, Majo, počula som už aj Maroš

tanyan
Dnes o 14:24

Mareček, Maruško, Marunko...
A niekedy sa to zvrtne úplne a v niektorých kruhoch Mišo.
Oslovovanie v rámci rodiny alebo medzi blízkymi priateľmi vôbec nemusí mať koreň v oficiálnom krstnom mene, ani prvé písmeno nemusí byť spoločné.

anonym_971749
Dnes o 14:48

My máme Mareka - Marko, Marčo, Mareček, Maro, keď ma naštve. Určite nie Majko, to je úplne iné meno.

martul
Dnes o 14:57

@anonym_autor všetci mu hovoria Marko, jedine v škole Marek

anonym_a355f2
Dnes o 14:59

Mame v rodine Mareka, volali sme ho vždy Marek, aj keď bol úplne malý.

anonym_c6fe65
Dnes o 16:28

Marek alebo staršieho Maro 🙂

minenkaa
Dnes o 17:08

Marek je Marek

anonym_4585c4
Dnes o 18:40

@anonym_autor marko alebo maro

anonym_641a8f
Dnes o 22:25

@anonym_autor Marečku podejte mi pero ...tak sme hovorili nášmu nadriadenému 😃