Timotej alebo Damián
Ahojte, rozhodujem sa medzi menami Timotej a Damián. Som zúfalá lebo jeden deň chcem jedno a druhý deň druhe 😄 tak možno mi dáte iný pohľad na tie mena.
Z týchto Damian a isto by som z mien nebola zúfalá
@dzescebuly myslela som to tak ze uz si myslim ze som rozhodnutá a zrazu zistím ze niesom
Nepáči sa mi ani jedno. Ale ak si mam veľmi vybrať tak Timotej.
@lucia13022023 ja takisto Timotej, Damián 🤮
Z týchto Timotej, ale niežeby sa mi to nejak páčilo. Skôr sa mi páči verzia Timothy.
a manželovi sa páči aké? Veď sa dohodnite doma. Timotej mi evokuje - Timothée Chalamet a Damián mi pripomína Zoltána Demjána. 🙂
a manželovi sa páči aké? Veď sa dohodnite doma. Timotej mi evokuje - Timothée Chalamet a Damián mi pripomína Zoltána Demjána. 🙂
@btus dohodli sme sa na tychto dvoch a uz to nechal na mne. Ale keďže ja mam problém vybrať tak asi to nechám na ňom 😄
ak ti pomoze rozhodnut sa podla vyznamu, damian znamena krotitel, ci pokoritel a timotej znamena uctievajuci boha.
druha vec, neviem kolko je damianov, ale timotejov je akosi stale viac. ked som davala synovi meno, tak som si myslela, ze take nema nikto a teraz su v skolke v ich triede traja.
ak ti pomoze rozhodnut sa podla vyznamu, damian znamena krotitel, ci pokoritel a timotej znamena uctievajuci boha.
druha vec, neviem kolko je damianov, ale timotejov je akosi stale viac. ked som davala synovi meno, tak som si myslela, ze take nema nikto a teraz su v skolke v ich triede traja.
@heln ja poznám naopak viac Damianov ako Timotejov, asi záleží aj od regiónu.
Timotej 😊 ja som aj chcela Timoteja, ale muž nie, a malý je aj narodený na Timoteja, takže aj to rozhodlo, že sa tak volať nebude 😁
A čo sa týka frekvencie mena, tak ja poznám viac Damiánov ako Timotejov 🙂
mne sa páčia obe, ale Damián viac, možno ho dokonca dám druhému synovi 🙂
Skúšala si si hodiť mincou? Vraj v okamihu, keď bude minca vo vzduchu, budeš vedieť, čo dúfaš, že padne ;) No a ak by to takýto efekt nemalo, tak stále môžeš dať to, čo reálne padne :D
Ani jedno z nich 😵💫 to vám nenapadlo nič lepšie?
@bambieblue to že sa nepáčia vám neznamená že sa teraz nebudú páčiť nikomu 🙂
ja vazne nikdy nepochopim v temach o menach naco sa k danemu vyberu vyjadruju tie ktorym sa nepaci a znevazuju meno niekoho. je to neuctive a detinske. autorka sa nepytala ci sa nepacia.
ja vazne nikdy nepochopim v temach o menach naco sa k danemu vyberu vyjadruju tie ktorym sa nepaci a znevazuju meno niekoho. je to neuctive a detinske. autorka sa nepytala ci sa nepacia.
@pralinka25 silou mocou musia vyjadriť svoj názor, doma na to asi nemajú priestor
vsimam si to v tychto temach casto. kazde meno je pre niekoho pekne a pre niekoho nie. este ze ich je tolko.
a k teme. my mame obe
vsimam si to v tychto temach casto. kazde meno je pre niekoho pekne a pre niekoho nie. este ze ich je tolko.
a k teme. my mame obe
@pralinka25 za mňa obe top 🙂 ja nepoznám veľa ľudí s týmito menami preto sa mi tak páčia
K dospelého mužovi sa mi nehodí ani jedno... ale teda malých Damiánov behá okolo kopec, Timotejovia dvaja, tak som zvedavá keď podrastú ako sa s tým stotožním...
Mne sa Damián tiež páčilo, ale nakoniec mam Timotei, "Timo"..
Lepšie meno mu nemohlo pasovať..
@heln chichi ja som tiez chcela napisat o ich vyzname.😁
Ja poznam inak styroch Timotejov ale Damián žiadneho. No viac sa mi páči ten Timotej. A na toto meno by mi svedomie nedovolilo povedat jedineho krivého slova. Lebo tu bola mamička s chlapčekom Timkom a ten chlapček bol veľmi chorý a zomrel....tak z takej ucty.

Z týchto Damian a isto by som z mien nebola zúfalá