Vyberáme meno pre dieťa: Klaudia, Gréta, Tatiana, Nela alebo Jasmína
@anonym_autor Jasmína. Mame ju tiez na zozname 😀 alebo Gréta
Ja by som si vyberala medzi Nela a Jasmína. Aké dlhé máte priezvisko?
Meno Tana sa mi vzdy pacilo. A dnes ich nie je vela.
Gréta
@anonym_autor ja sa volam Margaréta. Väčšina ľudí ma volá Gréta, Grétka. Nikdy som sa s tým nestotožnila. Neznášam ak mi niekto povie Gréta.
@anonym_autor my máme nie Tatianu ale Táňu 😍
@anonym_autor my máme nie Tatianu ale Táňu 😍
@sonicka19983 tiež som vždy chcela len Táňu ale to sa nepáči môjmu mužovi a kompromis je práve celá Tatiana a volať ju môžme aj tak Táňa🤗
Gréta
Greta vobec, za mna otras, tvrde meno. Klaudia sa mi tiez moc nepaci. Nela a Jasmina je teraz dost caste. Za mna Tatiana. Pekne aj pre dospelu zenu, elegantne meno
Ja by som si vyberala medzi Nela a Jasmína. Aké dlhé máte priezvisko?
@talia16 priezvisko bude mať malá po tatovi dlhé
Ona s príponou ová bude mať 10 písmen v priezvisku
@talia16 priezvisko bude mať malá po tatovi dlhé
Ona s príponou ová bude mať 10 písmen v priezvisku
@anonym_autor Ja by som teda dala Nelu, ale ak vás srdce ťahá viac k dlhému menu, tak by som ho dala aj napriek tomu. Ja sama mám 7 písmené meno a 9p priezvisko a nemám s tým problém. No ako som už písala v prvej vete: k dlému priezvisku sa esteticky viac hodí kráte meno.
klaudia. veľmi sa mi páčilo.
Manž. odmietol a tak sme dali čo navrhoval on.
ani jedno ☹
@anonym_autor Nela je momentálne pomaly na každom kroku, Tatiana , Jasmína , Klaudia sa mne osobne vôbec nepáčia a Gréta neni tvrdé meno. Vieš jej povedať aj Grétka,Gréti,Grétulka..hocijako.
Nepoznám v mojom okolí žiadne malé dievčatko s menom Gréta 😉.
@anonym_autor greta je také ciganske meno,
Z týchto za mna iba Tatiana
@anonym_autor nina
Všetky pekné okrem Tatiany
@anonym_autor
Gréta, Nela, Jasmína.
Ja osobne som Gréta narodená v 2002 a páči sa mi, že sa tak nevolá každý. Teraz už malé dievčatká zvyknú mať také meno, ale neviem, do akej miery je to časté.
Mne osobne sa páčia mená, ktoré nie sú známe. Alebo nie časté. Teda že bude malá šanca aby sa tak isto volal niekto v triede, v práci, v susedstve, v rodine...
Teda Tatiana a Klaudia za mňa nie. Jedine z toho dôvodu, že sú to ,,otrepané,, mená a strašne veľa ľudí sa tak volá.
@anonym_autor Nela je momentálne pomaly na každom kroku, Tatiana , Jasmína , Klaudia sa mne osobne vôbec nepáčia a Gréta neni tvrdé meno. Vieš jej povedať aj Grétka,Gréti,Grétulka..hocijako.
Nepoznám v mojom okolí žiadne malé dievčatko s menom Gréta 😉.
@lia2022 aha. Máte pravdu, Nela je tiež celkom časté.
Akurát je málo mien Gréta a Jasmína.
Som tatiana, skoro kazdy ma vola tana, cely zivot zboznujem svoje meno 😊
Za mna Gréta a Tatiana. Gréta je velmi pekne nezvycajne meno a Táňa je pre mna krásne meno, pretože mamicka mojej najlepsej kamaratky sa tak vola-absolutne úžasný človek.
@anonym_autor
Gréta, Nela, Jasmína.
Ja osobne som Gréta narodená v 2002 a páči sa mi, že sa tak nevolá každý. Teraz už malé dievčatká zvyknú mať také meno, ale neviem, do akej miery je to časté.
Mne osobne sa páčia mená, ktoré nie sú známe. Alebo nie časté. Teda že bude malá šanca aby sa tak isto volal niekto v triede, v práci, v susedstve, v rodine...
Teda Tatiana a Klaudia za mňa nie. Jedine z toho dôvodu, že sú to ,,otrepané,, mená a strašne veľa ľudí sa tak volá.
@9missiak7 Tatiana a Klaudia je časté meno? Mám dcéru Klaudiu, má 14 rokov, okrem nej viem ešte o jednej... A poznám len jedno dievča Tatianu...
@9missiak7 Tatiana a Klaudia je časté meno? Mám dcéru Klaudiu, má 14 rokov, okrem nej viem ešte o jednej... A poznám len jedno dievča Tatianu...
@anonym_510319
Tak to je to potom fajn že iné v okolí veľmi nie sú 😊
Ja takých poznám veľa, ja mám zas takú skúsenosť.
Tiež tu niekto písal že niekde je veľa Grét rómok a Jasmín.
Záleží od okolia v ktorom sa nachádzame, či je tam veľa ľudí s takým menom alebo nikto.

Nelka