Vyberte krásne meno pre dievčatko!
Ahojte som tehotná a čakám dievčatko 😊 Vôbec sa neviem rozhodnúť aké meno jej dám.. Pre syna to nebolo až také náročné vybrať meno ako pre dievčatko 😄 V zozname mám tieto mená - Rebeka , Sára , Melisa ,Emily , Terezka , Letícia-Leti ,Karina . Najviac sa mi páči Sára no stále som si neistá🙂 Vedeli by ste mi poradiť ? Alebo pridať ešte nejaké meno ďakujem
@namejanne je to naozaj vec vkusu 🙂 ale z tvojho výberu sa mi najviac páči taktiež Sára alebo aj Terezka 🙂
@namejanne my mame doma Emily😍nad inym meno som ani neuvazovala ked sme sa dozvedeli ze budeme mat dievcatko😀a z tych tvojich este sa mi pozdava sara a leticia alebo skratene leti😀vela stastia pri rozhodovani😉
@benimnadir Áno , to bolo prvé ktoré som chcela dať no taktiež som sa dočítala aj význam mena tak ma to trošku odradilo
Z tvojho zoznamu je pekne Sára ale dala by som bud bez á - Sara, alebo Ptoom Sarah. Aj Emily je pekne.
Mne sa páčia Talia, Tamia, Nala, Mia...
Naj je asi naozaj tá Sára. Nedá sa spotvoriť, ani vymyslieť na ňu nejaká divná skratka.
Z navrhnutých mien sa mi najviac páči Sara, môj muž zase chcel pre druhé dievča Emily 😂 mne sa vždy páčilo Diana ale doma mam už Olíviu a druha bude pravdepodobne Stela
@namejanne Za mňa jednoznačne Aurora a Stella…Aj keď nie je v tvojom zozname mien😊…
Keby musim vybrat z tvojho zoznamu tak jednoznacne Melisa 🙂 ja som vzdy chcela Elu, tak ju mam 😊
Ja som tiež za vyššie spomenuté Auroru. Je to krásne meno a tiez som ho chcela dat, ale v nemecky hovoriacich to rackovane R a to sa mi až tak nepáči😭 Take krásne meno a tu ho tak spotvoria 🫣 Ale zit na SK, ta mame aj Auroru 😀
@zuzitko74 kým teda nežijú pri madaroch, tam sa meno sara vie rýchlo stat terčom posmechu
@namejanne rozumiem, ale nedaj sa odradiť, nemyslím, že meno určí aký bude život

Zalezi, co sa ti paci. 🙂 Vsak kazdy ma iny vkus. Ja mam Elisu, ale priznam sa, ze sa mi paci aj moje meno celkom 😅 A ak by som mala este dievcatko, tak by sa rozhodne volala Dorotka. 🙂 Terezka je tiez krasne.