Aké dievčenské meno sa hodí k Lucii?
Ake dievcenske meno sa hodi k Lucii? Cakame dvojicky, jedno meno je jasne a s druhym vahame.
Paci sa nam Aneta, Alica, Veronika ale rada sa inspirujem, mozno existuje nieco, co som prehliadla. Radi by sme vybrali klasicke meno zo slovenskeho, prip. ceskeho kalendara, idealne bez diakritiky, aby bolo medzinarodne.
Denisa
Škoda, že to nebude chlapec. Dala by si mu meno feri.
Z ihriska by si ich volala " luci feri domov" 😅.
To na odľahčenie.
Lucka je pekné meno. Mne by sa hodilo Lenka, Lívia alebo Laura k tomu.
Podla mna vyber akekolvek meno, kt sa ti paci a neries, ci sa hodi k lucia. Ved aky to ma zmysel, aby sa mena surodencov k sebe hodili? 🤷🏼♀️
Lucia, Lívia
Lucia a Lýdia? Kamošky sestry sa tak volajú. A brat je Lukáš. Teraz som si po milión rokoch uvedomila, že všetci traja majú mená začínajúce na L :D
Ja by som nedala rovnako znejúce mena, čiže Lucia,Lívia napríklad.
Niečo iné k tomu, dievčatá nech rozoznaju to svoje meno ( neskôr sa určite budú tváriť že si nepovedala ich meno 🙂) a nech si ich nemylia v škole,keďže budú dvojčatá.
Za mňa ako tip - Diana.
Obe sú to krásne mena a aj v dospelosti znejú fajn,bez akýchkoľvek obmien.
Sme 3 sestry Alena,Zuzana , Lucia
Mne by sa páčilo Martina
LUCIA A MARTINA ZNIE SUPER
Alica
Nina, Vanda
My máme Patríciu a ak bude druhé dievča bude Lucia.
Lucia a Svetlana. Význam mena je ten istý.
Ešte mi napadlo klasické, krásne a v dnešnej dobe aj originálne Katarína
Z vašich možností by som vybrala určite Alicu. Inak by sa mi hodili napríklad Viola, Mária, Timea či spomínaná Júlia, Diana.
Emília, Mária, … tiež sa mi páči k menu Lucia meno končiace na ia 🙂
Alica je dobre 🙂
A ako planujete ho oslovovat Luciu? Lucka? K tomu sa mi naozaj hodi len Alica. Ale, ja by som isla cestou uplnej odlisnosti, ak nemate vysnene druhe meno. Detmi budu len kratky cas. Vacsinu zivota to budu samostatne osobnosti, tak to netrrba silit, aby sa to k sebe hodilo.
Ja mám sestru Luciu. Ostatné sme Zuzana , Petra, Tatiana. Zuzka, Lucka, Peťka
Zina
Lucia a Julia, alebo Luci a Juli.
Ja by som sa zase nesústredila na ia ale na C. Výrazním písmenom v mene Lucia je C a keď najdete dve mena s C tak sa vám mena k sebe budú hodiť, ale zároven nebudú tak podobné ako keby boli obidve na L.
Lucia a Alica je podla mňa perfektná volba, potom ešte Lucia a Milica
Lucia a Danica
Lucia a Ivica
Lucia a Patrícia…
Lucia a Klára. Význam je ten istý, a sú medzinárodné.
Laura
Ja myslim, ze vela mien sa hodi. ALe napr. Aj Lucia a Tamia... alebo Timea. Ak na L.. tak tam im je kopa peknych, vacsina uz zaznela, nebudem opakovat.
Tak uz len ci nejaka klasika alebo nieco nezvycajne.. 🙂 ja by som si kludne nachystala viac mien
Terezka
Lucia a Olívia
Lucia a Diana alebo Lucia a Klára.

Ešte sa mi hodí Lucia a Adela alebo Lucia a Katarína. Myslím,že aj Adela je v decembri meninova. Hoci je podľa mňa fajn keď už majú spoločné narodeniny, aby aspoň meniny mali úplne inokedy.