Aké dievčenské meno si vybrať?
Ahojte, ake sa vám pacia mená pre dievcatko? mozte sem pisat necham sa inspirovat nakolko meno pre dievcatko nevieme vybrat.
Pacia sa nam mena skôr moderne, nie tradicne, avsak nie nejake exoticke...
napr. Viktoria, Vanessa,Sofia, Emma, Isabela, Elisa...
Pre chlapceka uz cca mame vybrane. Zatial vsak stale nevieme co to bude tak vybereme pre obe pohlavia.
dakujeem
My budeme mať Nelu💝ale páči sa mi aj Rebeka,Linda,Nina hlavne niečo neotrepane ako je Sofia,inak krásne meno len už sa tak volá každé druhé dievcatko
za mňa Soňa Sonička , pekné, málo používané...
Simona, Lea,Laura
Ja som roky vedela, že moje dievčatko bude Karina 🥰 ale páči sa mi aj Grétka alebo Margarétka
Gerda
Karin, Rebeka, Linda, Tamia, Aria, Eliana
My mame doma Emily a Valentínku. Ale paci sa mi tiez Marína, Maria, Júlia,Marion 😉
Alexandra a Alica
Ja mam Kristinu(23r.uz mo parkrat povedala ze som jej vybrala dobre meno ze ine by nechcela) a Sabinu(6r
Toez he spokojna v skolke 8tried nebola ani jednA, v skole tiez este nepocula o Sabine na 1-4)
Mne sa paci Monika, Lenka, Beatka, Lea, Linda, Sona, Maria
Ja mám doma Dorotku a druhá mala byť Agátka, len sa mi narodili štyria chlapci, a tak som toto moje vysnívané meno pre dievčatko už nemohla dať. Páčia sa mi ešte mená Kristína, Klára,Marína, Jazmína.Ono teraz tie tradičné mená sú vzácne. Som učiteľka a často sa stretávam s menami ako Sofia, Viktória, Izabela, Emma.... To by som nedávala. Je ich naozaj veľa. Rodičia vymýšľajú teraz všelijaké nezvyčajné mená a potom sa tie nezvyčajné mená stretnú aj tri v triede...Napríklad meno Zuzanka som už dávno nepočula. Mená, ktoré sa mi vôbec ani trochu nepáčia sú Tamia, Vanesa, Nela, Elena.
@tatianamaria 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Moja dcérka sa volá Aysel,je to turecké meno,teraz čakame znova dievčatko a pravdepodobne to bude Elif,tiež turecké meno,
ja som chcela Alessia alebo Layla, ale muž mi zamietol, nakoniec si vybral sám 🤭
@nikusik0306 nie je to náhodou tak, že Turci nerozlišuju ženské a mužské mená? minulý týždeň som to so susedmi /bulharmi/ riešili 😁
@nikusik0306 Elif je nádherne, aj Defne sa mi veľmi paci
Tatiana 🤭🤭🤭
@zuzana76 Áno,aj Defne je krásne,ale my žijeme v Španielsku,a meno Dafne je tu dosť zaužívané.
@veklipo
My máme Danielu (má 15 mesiacov) a každý, že aké pekné a neotrepané meno...aj v pôrodnici boli sestričky milo prekvapené,lebo väčšinou tam majú Zary, Mie a podobné....
Ja mám doma Dorotku a druhá mala byť Agátka, len sa mi narodili štyria chlapci, a tak som toto moje vysnívané meno pre dievčatko už nemohla dať. Páčia sa mi ešte mená Kristína, Klára,Marína, Jazmína.Ono teraz tie tradičné mená sú vzácne. Som učiteľka a často sa stretávam s menami ako Sofia, Viktória, Izabela, Emma.... To by som nedávala. Je ich naozaj veľa. Rodičia vymýšľajú teraz všelijaké nezvyčajné mená a potom sa tie nezvyčajné mená stretnú aj tri v triede...Napríklad meno Zuzanka som už dávno nepočula. Mená, ktoré sa mi vôbec ani trochu nepáčia sú Tamia, Vanesa, Nela, Elena.
@tatianamaria mne sa páčia mená ako Zoroslava, Olympia, Augustina a pod., proste také tie menej používané.
A tiež sa chcem pridať, že sa mi nepáčia tieto mená a ani by som ich nedala dieťaťu - Vanesa, Nela, Sofia, Ema, Elena, Monika, Sabina a pod.
Štyria chlapci, to musí byť radosť 🌺🌺.
@tatianamaria mne sa páčia mená ako Zoroslava, Olympia, Augustina a pod., proste také tie menej používané.
A tiež sa chcem pridať, že sa mi nepáčia tieto mená a ani by som ich nedala dieťaťu - Vanesa, Nela, Sofia, Ema, Elena, Monika, Sabina a pod.
Štyria chlapci, to musí byť radosť 🌺🌺.
@anonym_aaa754 dnes sa mi narodil piaty chlapec

Mne sa páči aj moje. V práci ( v zahraničí) ma oslovujú Marcella (Marčela).
Inak Melissa, Ines, Olívia...