Aké druhé meno sa hodí k menu Tamia?
17. apr 2021
Ahojte,aké druhé meno sa vám hodí k Tamia?
Predošlá
Strana
z2
Jedna velmi moderna mamicka dala svojej dcere 3 krstne mena. Volaju ju jednym, aj to skratenym. Tak naco to je dobre?
Uršula
Aký má význam dávať dve mená?
@miriam11 no nie vsade sa tento trend vytratil. V rodine mojho muza zostal a ja hoci som najprv bola proti, som sa mu prisposobila. Z ucty k jeho casti rodiny a zaroven som si uvedomila, ze na niektorych veciach svet nestoji a nepada. Priezvisko mame vsetci ale jedno 🙂 Inak by som si na uradoch musela asi tahat 2 listocky dokial vsetko vypisem.
Tamia Ria ?😄 alebo Lívia aj ked druhe meno nema podla mna vyznam len decku sa meno nikde nebude pratať a ako si objedná balik z aliexpresu preto ja musim mame objednávať na moje meno😂
Predošlá
Strana
z2

@elementissa ja si úprimne neviem predstaviť ako volám doma dieťa napríklad alexander Joachim... Všetko moje deti mali a majú domáce mena, blízki ich volajú domácimi, ale proti gustu.... Inak po pravde mne je to komické keď náhodou záujem takto volať mamičku na ihrisku na dieťa.... Keď ma. Matka tri a viac detí, tak sa chudá môže aj pliest, kým sa vysomari 😂😂😂i