icon

Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?

4. okt 2022

Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?

Strana
z8
agatky
5. okt 2022

Ema a Ela pre dvojicky a mam Jakuba a Filipa 😂😂😂

zuzux27
5. okt 2022

Alžbeta, Juliana, Eliška a vyhrala Marína

manka1
Autor odpoveď zmazal
karmen118
5. okt 2022

Johana, Alexandra, Lilien, Hana/Hannah, páčilo sa mi viac mien, ale iba tieto sedeli najlepšie k mužovmu priezvisku. A posledné slovo mal muž, jemu sa nepáčilo žiadne dievčenské meno 🙈, naveľa sme sa zhodli na Hannah.

jarmilka86
5. okt 2022

Hana, Stela, Ema

lucycertik
5. okt 2022

Vybrate som mala Lea,ale pacili sa mi aj Timea,Tereza,Tamia a teraz sa mi velmi paci Daria. No mam chlapcov 🙂

lillyjanka
5. okt 2022

mne sa velmi pači Valentyna-tinka,aj xenia...mam Sandru a Lilly Anne.ale pačilo sa mi aj meno Ellie alebo Alanah

daniela2202
9. okt 2022

Svetlana

janaplameniakova
10. okt 2022

@monitqua pri prvej dcére sme chceli dat meno Katka a nakoniec sme dali Daniela a pri druhej Lenka a dali sme Klaudia

anjelikdianka
10. okt 2022

Naše dceri maju mená Nikolett a Noémi. Páčia sa mi meno ako Diana,Bianka,Lýdia,Kitti,Lea,Lianka....

romana1110
12. okt 2022

My sme celý čas nevedeli či chlapec alebo dievča tak sme vyberali obe nemá . Pri chlapcovi sme sa ako tak zhodli ale pri dievčatku to bol boj ! Mne sa páčia mena čo boli kedysi ako Dorotka , Alžbetka atď môj povedal ,že sú to nemá ako so salaša on chcel Vanesu , Sofiu atď to som zas ja nechcela . Našla som v kalendári Galina a Valentína tie mená sa mi hneď zapáčili lebo viem ,že nik by ich na okolí nemal . Môj nesuhlasil . Nakoneic povedal ,že Amalia meno sa mi páčilo ale nebolo to ono no nakoniec som našla Marína ♥️ to meno sa mi hneď zapáčilo a povedala som mu ,že aj keby sa na hlavu postavil tak to bude Marína . No nakoniec sme mali chlapčeka ...
Ak sa raz rozhodneme pre ďalšie (ja nechcem ) tak dúfam ,že to bude dievčatko s menom Marína ♥️

zitaje
1. nov 2022

Ja som zvažovala Laura, Jazmína, Barbara, Sofia, Etela, Teuta, Luna, Olívia.
Tri z nich mám doma 😁

lusu
1. nov 2022

@zitaje Etela je nádherne.

kachita
1. nov 2022

Terezka, Vilma, Sidonia

janaplameniakova
2. nov 2022

Mne sa paci Alexandra, Ema, Sofia, Karolina

jabuducanevesta
2. nov 2022