Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
Alžbeta, Juliana, Eliška a vyhrala Marína
Johana, Alexandra, Lilien, Hana/Hannah, páčilo sa mi viac mien, ale iba tieto sedeli najlepšie k mužovmu priezvisku. A posledné slovo mal muž, jemu sa nepáčilo žiadne dievčenské meno 🙈, naveľa sme sa zhodli na Hannah.
Hana, Stela, Ema
Vybrate som mala Lea,ale pacili sa mi aj Timea,Tereza,Tamia a teraz sa mi velmi paci Daria. No mam chlapcov 🙂
mne sa velmi pači Valentyna-tinka,aj xenia...mam Sandru a Lilly Anne.ale pačilo sa mi aj meno Ellie alebo Alanah
Svetlana
@monitqua pri prvej dcére sme chceli dat meno Katka a nakoniec sme dali Daniela a pri druhej Lenka a dali sme Klaudia
Naše dceri maju mená Nikolett a Noémi. Páčia sa mi meno ako Diana,Bianka,Lýdia,Kitti,Lea,Lianka....
My sme celý čas nevedeli či chlapec alebo dievča tak sme vyberali obe nemá . Pri chlapcovi sme sa ako tak zhodli ale pri dievčatku to bol boj ! Mne sa páčia mena čo boli kedysi ako Dorotka , Alžbetka atď môj povedal ,že sú to nemá ako so salaša on chcel Vanesu , Sofiu atď to som zas ja nechcela . Našla som v kalendári Galina a Valentína tie mená sa mi hneď zapáčili lebo viem ,že nik by ich na okolí nemal . Môj nesuhlasil . Nakoneic povedal ,že Amalia meno sa mi páčilo ale nebolo to ono no nakoniec som našla Marína ♥️ to meno sa mi hneď zapáčilo a povedala som mu ,že aj keby sa na hlavu postavil tak to bude Marína . No nakoniec sme mali chlapčeka ...
Ak sa raz rozhodneme pre ďalšie (ja nechcem ) tak dúfam ,že to bude dievčatko s menom Marína ♥️
Ja som zvažovala Laura, Jazmína, Barbara, Sofia, Etela, Teuta, Luna, Olívia.
Tri z nich mám doma 😁
Terezka, Vilma, Sidonia
Mne sa paci Alexandra, Ema, Sofia, Karolina
Dorotka a Veronika

Ema a Ela pre dvojicky a mam Jakuba a Filipa 😂😂😂