Aké meno pre dievčatko?
Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.
@ywuskaa Nerobím 😀 Ja si myslím, že je to vkuse. Keď sa ti páči Viola, je pravdepodobné, že budeme mať rovnaký vkus 😉 Naša Malvínka má skoro 5 mesiacov.
Ja mám Ágnes. V našom kalendári je len Agnesa a meniny má pár dní po narodeninách 🤷 nejako mi to nevadí.
Zvažovala som ešte Klára, Johanka, Hanna, Matilda, Jasena, Luna. A teraz sa mi páči Matenna.
Ja mám doma Nicole a Elise ove sa vyslovujú bez koncového e 🤗
@popoluskaxy asi máš pravdu. Mne sa páčilo aj meno Marina, ale muž mi povedal, že jeho dcéra sa nebude volať ako krčma v jeho rodnom meste 🙈
Mne sa veľmi páči meno Lívia keď budem mať dievča bude Lívia 🥰. Mne sa aj k priezvisku hodí Lívia Balážová.♥️
Ja som chcela dať Valentína alebo Marina 🙂
Ja budem mat dievcatko v novembri a zhodli sme sa s manželom, ze sa bude volať Adelka 😍 ale ešte pekne je aj Rebeka ...ked som nebola tehotna este tak som chcela Kristínku
Mame doma Juliu,Luciu a Lilianu. A o dva tyzdne pribudne Timea. 😉
Ja mám Kláru, narodila sa 7.11. tak má narodeniny a meniny po týždni, nevadí - oslávime aj to aj to 😁
@ronny182 jeeej super. A neľutuješ meno, však? Ze ci sa vám nezdá komplikované. Keď si ho hovorím, tak sa dá naozaj veľakrát pekne povedať- Klára, Klárka, Klári, Klárinka...
Neľutujem vôbec a nezdá sa mi nejako komplikované. Ja jej najčastejšie hovorím Klára alebo Kláruška 🙈
@popoluskaxy a ako ich voláte?
@alexka89 Violka, Viol, Malvínka. Ale ja milujem tie mená v základnom tvare, takze Ich volám aj Viola a Malvína ☺️
Ja mám Alicku a teda v celej základnej škole sú 3 a som spokojná s výberom, ešte bola v hre Hanka alebo Miška
Anastazia, Paula
Moje baby sa volajú Lilianka a Laura a ešte mam chlapca Leo, čiže alternatíva Lea
Za mňa Júlia, ale je to dosť populárne meno v poslednej dobe..chcela toto meno ak by 2rodene bábo bolo dievcatko, tak mám Juliusa 🙈 ak by som sa rozhodla pre 3 a náhodou to bolo dievčatko tak sa bude volať Henrieta.❤️
My máme Sofiu a paci sa mi aj Sára a Šarlotka
Michaela, Lívia, Silvia, Martina, Elena, Melánia pre mňa top
Mne sa velmy páci Doroty
@pokojvdusi9 Žofia sa volala moja babka, ktorá zomrela v 88 roku.
@pokojvdusi9 aj švagor majú Žofiu a teraz k nej pribudla ešte Anastázia 🙂
Ja mam Annu a Lindu 😀
@majula84 Neterke sa velmi pacilo a teraz caka druhe tak bude Anička.A fakt ju volame len Žofka,Žofinka ziadna Žofa.My ako zidia mame ine mena no vraciame sa k slovenskym menam.
My mame Silviu🥰🥰 pacilo sa mi veľmi Lívia ale tak sa volala manželova bývala tak to by nebolo bohviečo😬😬😬
Mam Teréziu
Paci sa mi Tatiana,Bianka, Saskia,Elenka, Rachel,Rút
@hana1906 Rúth je nádherné a také vznešené.

@popoluskaxy si robíš srandu? Asi pred mesiacom som mužovi vravela, že ak by sme ešte mali dievča (čo už isto nebude, 3 deti mi bohaté stačia) tak by som jej dala meno Malvinka 😀