icon

Aké meno sa vám najviac nepáči?

13. aug 2022

Ake dievcenske a chlapcenske meno je vam najviac nesympaticke a preco?

sandra811
13. aug 2022

Mia,Helena,Ružena,Štefánia,Soňa,Kornélia
Leo, Tadeáš, Peter, Pavol, Hugo, Gregor

h2
14. aug 2022

Tak som si v tejto diskusii prečítala meno môjho syna aj môjho muža (Viliam a Miloš), podľa mňa obe pekné. Čudujem sa, že moje meno sa tu ešte neobjavilo, som si istá, že sem určite patrí oveľa viac, než ich mená. Tak sa hlásim: Hedviga. 😁

jakoma
14. aug 2022

No, uz som tu nasla aj svoje meno aj mena, ktore by som vybrala detom:D .. mne sa nepacia mena (aj kvoki nositelkam) Jana a Michaela, z muzskych Igor a Robert (ale nema to suvis s politikou)

sisaka
14. aug 2022

Mne všetky tie staroslovanské končiace sa na mír/míra, slav/slava, mil/mila, Svätopluk, Svetozár, Vratko, Ctibor, Cyril atď. zoznam je dlhý. Ale nevzbudzujú vo mne žiadnu agresiu, ani nemám potrebu tým ľuďom nadávať. Moje meno tiež spadá do tej kategórie, čo už 😅

0silvia0
14. aug 2022

@vroni
@pazdura no veru Vanesa a Pata sa nepacia ani mne. Nastastie uz nie su tak pouzivane ako pred rokmi.

andreatytler
14. aug 2022

Ja som myslela ze sa tu budeme bavit o takycb starodavnych, alebo skomolenych menach ako Pankrac alebo Katrin.
Skoro vstky mena co tu odzneli su bud pekne alebo normalne neutralne.

alexka89
14. aug 2022

@h2
@jakoma aj ja som tu našla meno svojho dieťaťa že sa niekomu nepáči pritom veľmi pekne meno ,používané,pekne znie i sa vyslovuje ešte i jeden sväty sa tak volá ...ale neriešim každého nazor

janulik2008
14. aug 2022

@jakoma ďakujem 😀😀😀

petronellla87
14. aug 2022

Julia a Zara... To prve lebo kazda Julia ktoru poznam je svojim sposobom tupa hus a to druhe lebo nechapem preco niekto nazve svoju dceru ako obchod

h2
14. aug 2022

@petronellla87 Ale veď to ten obchod má ženské meno, nie naopak.

kinderzwillinge
14. aug 2022

Ja som tu moje zatial nenasla a podla mna je najhnusnejsie, Andrea.
V zahranici pouzivane, ako muzske meno a ked na mna mama doma vola Andreja, tak sa mi chce zakazdym grcat 😖

0silvia0
14. aug 2022

@petronellla87 no ja neviem, pisat o niekom ze tupa hus na zaklade mena🙄

0silvia0
14. aug 2022

@kinderzwillinge moj muz to ma opacne, on je Marian a v zahranici si myslia, ze je zena🤭, robi v DE a myslia si, ze je to forma mena Marion.

h2
14. aug 2022

@0silvia0 Toto mi aj kamoška, čo žije v Bruseli, hovorila, má tam kolegu zo Slovenska, ktorý sa volá Kamil. Domáci nechápu, prečo má ženské meno. 😁

0silvia0
14. aug 2022

@h2 je to sranda, no. A zasa Andrea ma opacny problem🤣

michellemary
14. aug 2022

@abdn16 som na tom úplne rovnako! Natália, a chlapské Adrián

vroni
14. aug 2022

@0silvia0, ja ani neviem, prečo mi ta Vanesa tak leží v žalúdku. Žiadnu nepoznám, negatívnu skúsenosť tiež nemám, jednoducho mi je to meno strašne nesympaticke 🤷‍♀️

tahomi
14. aug 2022

Chlapcenske: Teodor (Teo a rozne odnoze), Matias (Mathias), Tadeáš, Damián, Ivan

Dievcenske: Timea, Lea, Nikola, a takmer vsetky tie moderne mena co su popularne a ako bonus zdvojene pismenko v mene

fadama
14. aug 2022

Napadla mi ešte Blanka, Silvia a Hanča 🙊😅
Z chlapčenských Liam, Liamko 😅
No nikoho nechcem uraziť ☺

pazdura
14. aug 2022

@0silvia0 pamätám bolo také haló sama Vanesa, Timotej a Sebastian tiež aj Lili to pamätáš také boom bolo 😉

tetapetra
14. aug 2022

@sylvia217 jaaaj no a pridávam mení Patrik, som zabudla 🤪

kaja47
Autor odpoveď zmazal
anshelia
14. aug 2022

@kaja47 ja v princípe proti tomu menu nemám nič, len ho mám zafixované ako meno pre psa, nie dieťa 😄

majula84
29. aug 2022

@boldo87 Mária som ja a spočiatku sa mi to meno vôbec nepáčilo, ale teraz nič proti nemu nemám a Tadeáša mam synovca a také meno by som dieťatu nedala ani omylom

larazivago
29. aug 2022

Denis/Denisa, Dominik /Dominika, Patrik. Mam z nich hrôzu.

zuzanaam
29. aug 2022

Jana, kvôli x nositeľkám toho mena, toľko zla mi nikto iný do života nedoniesol a ešte v niekoľkých osobách. Rudolf, z toho ten istého dôvodu.

majula84
29. aug 2022

Z chlapčenských sa mi nepáči Ján, síce môj dedo bol Ján, ale meno sa mi nepáči vôbec, ďalej Tadeáš, a z dievčenských sa mi nepáči meno Justína, Jozefína, mam tetu Justinu, ma už po 70 tke, ale v dnešnej dobe dat meno dieťaťu Justína, brrr, oblieva ma pot. Ale v podstate všetky mená sú pekné, ak sú vyslovene láskavo. Môj manžel je František a keď sme vedeli, že budeme mať syna, tak on hneď, že sa bude volať František. No neexistuje, aby sa tak volal môj syn, lebo aj svokor bol František, tak som si vydupala Patrik. A pri dcére to bolo jasné od začiatku, že bude Michaela.

zmrzlinka8
16. feb 2024

@belllinka presne tieto asociácie mám aj ja pri menách David a Denis 😀😀

olivia1425
16. feb 2024

Dorota,Kristína,samo

monicatko20
16. feb 2024

Mne sa nepáčia vôbec teraz tie moderné ako Nina, Mia, Zoe, Lily, Nela.. Chlapčenské taktiež Christopher, Diorko, Liamko - tomuto vôbec nerozumiem..