Aké meno sa vám najviac nepáči?
Ake dievcenske a chlapcenske meno je vam najviac nesympaticke a preco?
Tak som si v tejto diskusii prečítala meno môjho syna aj môjho muža (Viliam a Miloš), podľa mňa obe pekné. Čudujem sa, že moje meno sa tu ešte neobjavilo, som si istá, že sem určite patrí oveľa viac, než ich mená. Tak sa hlásim: Hedviga. 😁
No, uz som tu nasla aj svoje meno aj mena, ktore by som vybrala detom:D .. mne sa nepacia mena (aj kvoki nositelkam) Jana a Michaela, z muzskych Igor a Robert (ale nema to suvis s politikou)
Mne všetky tie staroslovanské končiace sa na mír/míra, slav/slava, mil/mila, Svätopluk, Svetozár, Vratko, Ctibor, Cyril atď. zoznam je dlhý. Ale nevzbudzujú vo mne žiadnu agresiu, ani nemám potrebu tým ľuďom nadávať. Moje meno tiež spadá do tej kategórie, čo už 😅
Ja som myslela ze sa tu budeme bavit o takycb starodavnych, alebo skomolenych menach ako Pankrac alebo Katrin.
Skoro vstky mena co tu odzneli su bud pekne alebo normalne neutralne.
@jakoma ďakujem 😀😀😀
Julia a Zara... To prve lebo kazda Julia ktoru poznam je svojim sposobom tupa hus a to druhe lebo nechapem preco niekto nazve svoju dceru ako obchod
@petronellla87 Ale veď to ten obchod má ženské meno, nie naopak.
Ja som tu moje zatial nenasla a podla mna je najhnusnejsie, Andrea.
V zahranici pouzivane, ako muzske meno a ked na mna mama doma vola Andreja, tak sa mi chce zakazdym grcat 😖
@petronellla87 no ja neviem, pisat o niekom ze tupa hus na zaklade mena🙄
@kinderzwillinge moj muz to ma opacne, on je Marian a v zahranici si myslia, ze je zena🤭, robi v DE a myslia si, ze je to forma mena Marion.
@abdn16 som na tom úplne rovnako! Natália, a chlapské Adrián
Chlapcenske: Teodor (Teo a rozne odnoze), Matias (Mathias), Tadeáš, Damián, Ivan
Dievcenske: Timea, Lea, Nikola, a takmer vsetky tie moderne mena co su popularne a ako bonus zdvojene pismenko v mene
Napadla mi ešte Blanka, Silvia a Hanča 🙊😅
Z chlapčenských Liam, Liamko 😅
No nikoho nechcem uraziť ☺
Denis/Denisa, Dominik /Dominika, Patrik. Mam z nich hrôzu.
Jana, kvôli x nositeľkám toho mena, toľko zla mi nikto iný do života nedoniesol a ešte v niekoľkých osobách. Rudolf, z toho ten istého dôvodu.
Z chlapčenských sa mi nepáči Ján, síce môj dedo bol Ján, ale meno sa mi nepáči vôbec, ďalej Tadeáš, a z dievčenských sa mi nepáči meno Justína, Jozefína, mam tetu Justinu, ma už po 70 tke, ale v dnešnej dobe dat meno dieťaťu Justína, brrr, oblieva ma pot. Ale v podstate všetky mená sú pekné, ak sú vyslovene láskavo. Môj manžel je František a keď sme vedeli, že budeme mať syna, tak on hneď, že sa bude volať František. No neexistuje, aby sa tak volal môj syn, lebo aj svokor bol František, tak som si vydupala Patrik. A pri dcére to bolo jasné od začiatku, že bude Michaela.
@belllinka presne tieto asociácie mám aj ja pri menách David a Denis 😀😀
Dorota,Kristína,samo
Mne sa nepáčia vôbec teraz tie moderné ako Nina, Mia, Zoe, Lily, Nela.. Chlapčenské taktiež Christopher, Diorko, Liamko - tomuto vôbec nerozumiem..

Mia,Helena,Ružena,Štefánia,Soňa,Kornélia
Leo, Tadeáš, Peter, Pavol, Hugo, Gregor