icon

Aké meno vybrať pre vášho chlapčeka?

1. mar 2024

Ahojte, uz dlhsie sa nevieme rozhodnut ake meno vyberieme pre chlapceka.
Rozmyslame nad menami: Tobias, Matias, Marko, Sebastián
Co poviete na tieto mena ? , resp.nebranim sa ani inym napadom 🙂 kludne piste dakujeem 🙂

Strana
z2
beata110
1. mar 2024

Ahoj ja mama mareka mne sa velmi paci a led tvoj muz nechce aby sa volal po nom daj Marka aj to je velmi pekne. Mne osobne sa viac paci Marko ako Tobias aj zato ze bude mat podobne meno ako tatko a mozu aj naraz oslavovat meniny😊 ak sa aj niemto nahodou najde co ho oslovi marek tak nie zato ze z mena marko robia mareka ale za meno tvojho muza. Aj u nas sa uz nasli co ho oslovili menom ako ma otca a v pohode pocuvol aj nato vedel ze jeho myslia😊 a to ma jeho otec uplne ine meno.

kristiii
2. mar 2024

Páčia sa mi presne v poradí, v akom si ich napísala, teda vlastne Sebastian sa mi nepáči 🙈. Ale teda Tobias aj Matias sa mi páčia veľmi, Toby/Maty sú tiež fajn prezývky. Ale Markov, ktorých je u nás v okolí veľmi veľa, decká volajú Maro a to už moc pekné nie je.

sandra19860
2. mar 2024

Marco, Patrik, Mário, Marek, Nicolas, Lukáš , Erik , Filip, Tomáš , Markus, Adam.

tiana080
2. mar 2024

My sme mali v zozname Kevin, Teodor, Simon, Gregor, Elias. Nakoniec je Félix. 🙂 Nechcela som nič bežné.

ronie338
5. mar 2024

My sme mali mat Sebastiana, tvrdila som roky ze keď budem mať syna bude to Sebastian. Aj priateľ súhlasil. Až kým som nezistila ze som tehotná a nepovedala ze je Samko. A aj sa tak volá. Bola som asi v 7mom týždni keď som to povedala a priateľ skúšal ale bola som neoblomna proste je to samko a to meno mu úplne sedí

macenka26
9. mar 2024

@marca12 oponovala by som, lebo Marka mame doma a teraz ako starsiemu mu hovoria v skole Maro, co ma hrozne hneva🥺

Strana
z2