icon

Aké nezvyčajné mená nosia vaše ratolesti?

9. dec 2020

Aké nezvyčajné mená nosia vaše ratolesti? Alebo budú nosiť?

Strana
z2
zuzanaokasova
11. dec 2020

Ešte mňa napadlo kolegyňa z prace majú Letíciu...

blah24
11. dec 2020

@karolinakr ano mame benedicta. Rikame mu ben, beny,benik, Bi bi. Mame aj prijmeni ma b.

nela6
11. dec 2020

@oli18 martin a adam nie su slovenske mena... take ani neexistujú, iba slovenske verzie latinskych, greckych, atd...

habibim
11. dec 2020

My máme Amina a Enver..

habibim
11. dec 2020

@jana_eyre_2 okrem Edgar, Elma a Elias sú tu na Balkáne dosť rozsirene😉 my čakáme tretie, chlapčeka a rozmýšľam nad menom Elijaz

jana_eyre_2
11. dec 2020

@habibim jeej, vážne aj Elma? 😍 Je to moje najobľúbenejšie dievčenské meno a mala som ho vybraté dávno predtým ako sme vôbec plánovali deti.. 😁 elias v každej podobe je podľa mňa úžasné meno a má krásny význam.. želám ale aby tvoj elijaz bol menej uplakany ako môj 😂

habibim
11. dec 2020

@jana_eyre_2 ďakujem, ak to meno vyberieme😉 moja naj kamoška tu sa vola Elma😉 Elma je prebrané meno z turectiny Elmas a v preklade znamená jablko

jana_eyre_2
11. dec 2020

@habibim ďakujem, už som čítala tento význam aj v maďarčine je Alma jablko.. 🙂 niekde sa zase uvádza, že význam je nejasný a je to spojenie mien Elizabeth a Márie.. to mi pri výbere tiež prišlo ako znamenie, lebo moja prababka bola Alžbeta a babka a mama Márie..

oli18
11. dec 2020

@nela6 diky, uz som bola vyssie poucena 😉

habibim
11. dec 2020

@jana_eyre_2 aj moja orabaka bola Alžbeta, babka bola Maria, mama je Mária aj ja som Maria😉

nela6
13. dec 2020

@oli18 ale veru je kus veda vybrať meno, mam aj ja dnes problem, som sa smiala, ze dam bonifaca, lebo ruku na srdce, ty napr nejakeho poznas? 😁

anika2007
31. okt 2021

Maria a Gloria......(Mary a Glory)

123andy123
31. okt 2021

Ja som poznala jednu indku a volala sa Supriya

anetata
5. mar 2022

@lucinika ahoj, prosim ta ako volate Markusa?pripadne ako ho vola okolie? Stale sa rozhodujem, ci dam nasmu prvorodenemu meno Markus. Mne sa velmi paci tak ako je, ale viem, ze okolie ho bude volat aj inak, aj manzel sa ma stale pyta ako ho budeme volat zdrobneninou…

nikayla
5. mar 2022

My sme volili také medzinárodné a hlavne bez dlznov a mäkčeňov, tie máme v priezvisku - Barbara Ester Erik

Strana
z2