Aké nezvyčajné mená nosia vaše ratolesti?
Aké nezvyčajné mená nosia vaše ratolesti? Alebo budú nosiť?
@karolinakr ano mame benedicta. Rikame mu ben, beny,benik, Bi bi. Mame aj prijmeni ma b.
My máme Amina a Enver..
@jana_eyre_2 okrem Edgar, Elma a Elias sú tu na Balkáne dosť rozsirene😉 my čakáme tretie, chlapčeka a rozmýšľam nad menom Elijaz
@habibim jeej, vážne aj Elma? 😍 Je to moje najobľúbenejšie dievčenské meno a mala som ho vybraté dávno predtým ako sme vôbec plánovali deti.. 😁 elias v každej podobe je podľa mňa úžasné meno a má krásny význam.. želám ale aby tvoj elijaz bol menej uplakany ako môj 😂
@jana_eyre_2 ďakujem, ak to meno vyberieme😉 moja naj kamoška tu sa vola Elma😉 Elma je prebrané meno z turectiny Elmas a v preklade znamená jablko
@habibim ďakujem, už som čítala tento význam aj v maďarčine je Alma jablko.. 🙂 niekde sa zase uvádza, že význam je nejasný a je to spojenie mien Elizabeth a Márie.. to mi pri výbere tiež prišlo ako znamenie, lebo moja prababka bola Alžbeta a babka a mama Márie..
@jana_eyre_2 aj moja orabaka bola Alžbeta, babka bola Maria, mama je Mária aj ja som Maria😉
Maria a Gloria......(Mary a Glory)
Ja som poznala jednu indku a volala sa Supriya
My sme volili také medzinárodné a hlavne bez dlznov a mäkčeňov, tie máme v priezvisku - Barbara Ester Erik

Ešte mňa napadlo kolegyňa z prace majú Letíciu...