icon

Aké prezývky sú bežné pre Olívia?

8. mar 2024

Ahojte. Rozmyslam nad menom Olivia, nakolko sa snad ako jedine hodi k mojmu priezvisku 😀 paci sa mi to meno len v tomto tvare... tak sa chcem opytat, tie co ste Olivie alebo mate Olivie, ako ich volate/volaju najcastejsie?

Strana
z5
ruzovakrava
11. mar 2024

Dcérina spolužiačka je Olívia a väčšinou jej hovoria Olivinka, aj doma. Alebo základný tvar. Neviem prečo majú potrebu ľudia skracovať mená, moja je Klára, žiadne Kaja a podobne, som to zatrhla hneď v ranom detstve. Takých mien ktoré sa nedajú skrátiť je veľmi málo, mne sa preto páči napríklad aj Linda.

kathrin17
11. mar 2024

Kamoska ma Olivia.... Volame ju Oli, dcera ked bola mensia ju volala Olia 🥰

meginka36
11. mar 2024

Mame v rodine.
Olivia, Ola, Olka, Olala, Oli, Oliva, ☺️

mariaveronikag
11. mar 2024

Mame v rodine : volame ju Oli, rodicia zdrobnene Livinka. Sama sa predstavuje ako Olívia.

kika_44
11. mar 2024

My mame Olíviu a volame ju Olívia a Olivka, chcela som to meno hlavne preto, aby v zahranici jej nikto neskomolil meno vzdy bude vsade len Olivia a malokde sa pouzivaju skratky, ja som napr Kristína a ked mi hovorili Kika bolo to strasne a rovnako aj Tina a vsetko ostatne dlhé v každom mene najdes niečo co ti bude casom vadit alebo co su schopni ludia vymysliet. Ak sa vam paci a hodi sa neni o com

katarina1984val
11. mar 2024

kamoska ma oliviu a volame je oli, olivka 🙂

evaachesa
11. mar 2024

Asi by ma tiež trafilo keby ma volajú Oliva alebo Olivka. To mi príde ako z pomsty. 🤷 Olívia je ale pekné meno. 🙂

tamichloe
11. mar 2024

Mám syna Alexander....keď bol malinký doktorka mu hovorí,no pod Saško pozrem ťa......neznášam keď mu hovorili Saško,Šaňko a podobne..... samozrejme malý ani sa neobzrel,nevedel že jeho volá....poprosila som ju nech ho volá Alex.....má 22r a všetci ho volajú Alex,krásne meno a veľmi sa mu hodí ❤️

vikpen
11. mar 2024

Naša malá je Giulia, voláme ju Giuli (čítaj džuli) alebo Giulinka. Ešte som nestretla bábo s takým menom a všade nám ho chvália, ale tak ja mám partnera Taliana, preto to talianske meno 🙂 ale to len tak pre inšpiráciu, možno sa aj vám zapáči keďže má podobný tvár ako Olívia

ivonluk
11. mar 2024

Keď sa ti nepáčia skratky môžete ju volať iba Olívia, zvyknete si na to a budú ju tak volať všetci. Moja 4r dcéra sa tak vola a ja to meno milujem, voláme ju Olívia, Oli, Olivka, páčia sa mi všetky skratky a nevadia mi. Najstarší syn je Alexander a všetci ma odhovárali aby som dala iné meno lebo že ho budú volať saško a šaňko že nikto mu Alexander nepovie, trochu som sa toho bála ale povedala som si že ja ako rodič mám v rukách to ako ho budú volať, ja mu inak ako jeho menom nepoviem, pripadne skratky ako Alex alebo alexko a teda všetci ho tak volajú nikto mu meno nehyzdi nezmyselnými “menami” 😊 takze ak sa ti meno páči tak ho daj 😊

danielka2011
11. mar 2024

Budú ju volať ako si naučíš. Ja mám Danielu, tiež mi každý hovoril, že ju budú volať Danka a nikto ju tak nevolá. V škôlke sa stalo a ona sama pani učiteľku opravila, že je Danielka a nie Danka. A naozaj jej nikto tak nepovedal už za tie roky....

yanni
11. mar 2024

A preco by si ju nemohla volat len Olivia? My vsetky nase deti volame tak ako maju v RL. Nijake tutu mutu, ziadne skratky atd. A uz ako male, ked im niekto povedal inak, tak sa ohradili, ze ja sa volam tak a tak.
Oliva je u nas na jedenie.

ivankagemini
11. mar 2024

Oli, Olinka ale najviac Oli 🙂

sono2
11. mar 2024

Máš smolu že si na slovensku
V zahraničí by to bolo Olivia, na sk to bude kadečo, len nie Olívia.

sono2
11. mar 2024

@danielka2011 tak, to môže byť, ale najskôr nebude.

demonka5
11. mar 2024

Volame ju Olívia,Olika,Oli, Bobuľka v madarcine v zmysle oliv🤣

petkazamborska
11. mar 2024

KED TI MOZEM PORADIT DAJ MENO LILIEN , VOLAME JU LILI , JE TO JRASNE MENO ...

marikel
11. mar 2024

Neviem prečo keď rodičia vyberajú dieťaťu meno, ho hneď idú komoliť a volať nejako inak.Ak raz sa mi páči Olívia(krásne meno), tak ho aj tak budem volať a aj presadzovať u ostatných.Žiadne skratky.Presne pre tieto slovenské skomoleniny, skratky a neviem čo… som vyberala svojim synom krátke mená, ktoré by sa nedali veľmi skomoliť.Mám Alexa a Maxima. Inak pre dievča som chcela Karin.

radacak
11. mar 2024

Mne sa toto meno tiež páči..ale keď som si predstavila že ju budú volať Olivka alebo Oliva tak som od toho upustila a budeme mať Améliu ❤️❤️💗

radacak
11. mar 2024

Nájme deti v škole vedia dokomolit podľa mňa...a vedia byť zákerné
Prvú dcéru mám Sofiu ,voláme ju Sofi,Sofka,Sofia,,,Sofinka ale v škole jej občas povedia aj Sofa🤷a nemala som rada keď jej Svokra hovorila Sofinuška😡😡😡

personality
11. mar 2024

Mne sa páči Viktória.

erikab82
12. mar 2024

Ja mám Olívia a každý ju volá Olívia. Vždy ju tak predstavím, keď sa opýtajú na zdrobneninu, tak poviem, že žiadna nie je, volá sa Olívia. Boli pokusy ju volať inak, ale dcéra sa hneď ohradila, že ona sa tak nevolá a nereaguje na iné oslovenia, takže majú smolu 😂

janeinka
12. mar 2024

@durisovamichaela1 toto sa aj mne paci. Livi... my sme nakoniec vybrali ine meno, nemame Oliviu. Ale Olivia alebo Livia bol hlavny kandidad na meno.

salas
13. mar 2024

Ja som dala dcére meno Klaudia a všetci ju od mala tak voláme, len v škôlke ju volali Klauduška. Ale už je veľká, tak už sa na to zabudlo a je stále Klaudia.

Strana
z5