icon

Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?

1. apr 2025

Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.

Strana
z5
enmery
1. apr 2025

Poďakuje sa ti. Hlavne v škole. Nikto ju nebude volať inak ako Vydra. Prečo?

sili82
1. apr 2025

Také meno by som dieťaťu nedala. V škole ju budú volať spolužiaci Vydra.

doriiis
1. apr 2025

Prepáč,ale je to fakt otrasné meno.

doriiis
1. apr 2025

@enmery ....alebo nutria🤦🏻‍♀️

autor
1. apr 2025

Ale toto je predsa s mäkkým i. Aj skrátene Vidi sa mi páči.

klara1205
1. apr 2025

prosím ťa v ktorom vesmíre si počula toto meno ? Nie v zlom ale nikdy som sa s nim nestretla a naozaj neviem kde by ti toto meno aj zapisali...idealne ked aj priezvisko "ladí" Vidria Horváthová, Vidria Takáčová 😀 prepac ale toto...

enmery
1. apr 2025

Každý nech si dá meno aké chce, ale toto je fakt už strop. Tvoj manžel a svokra majú pravdu. Ak máš to dieťa rada, tak mu toto meno určite nedávaj.

maca1984
1. apr 2025

Kleofága sa ti nepáči ?
😁
Tiež taká absurdita ako Vidria

klara1205
1. apr 2025

@maca1984 pripomina mi to jednu nasu susedu ktora chcela dat dcere meno buď Artúria alebo Arboréta 😀

nikoleta999
1. apr 2025

Fúha, prosím Ťa ak nechceš, aby sa Tvojmu dieťaťu v škole smiali, tak naozaj na toto meno okamžite zabudni ... Veď prvé, čo ma napadlo je vydra a vždy by to vo mne evokovalo len a len vydru nič iné ...

terina25
1. apr 2025

Tolko k tomu menu

sticker
slavomira236
1. apr 2025

Nebud sprosta..nerob to tomu decku

maciatkoe
1. apr 2025
a_alexandra_a
1. apr 2025

To čo je za argument, že toto meno je s mäkkým i? Či predstavuješ si, že ak ju budú volať Vydra, tak bude chodiť a hovoriť, že ale ja som s mäkkým i?
Ak táto téma nie je vymyslená, tak sa rýchlo spamätaj a nedaj jej toto meno, lebo je to akurát na smiech.

zuzinka888
1. apr 2025

Daj jej " normalne" meno. A takto si ju mozes volat doma- namiesto zlatko ci milacik ci lasocka.

viktoriaandrascik
1. apr 2025

Naozaj by si nad tým mala porozmýšlať, to je meno ktoré si priam pýta šikanu.

autor
1. apr 2025

Čakala som viac pochopenia. Tak teraz neviem. Je to krásne meno, možno ešte kompromis, že Vitria, ale to už nie je ono. Ale možno to bude lepšie vzhľadom na vydru, ako píšete.

nikelca
1. apr 2025

Moja prababka bola priezviskom Vidrová s mäkkým i lebo povedala dedkovi, že ona nebude mať v mene vydru s tvrdým y tak si ho šiel zmeniť. A číta sa to ako Vidri(j)a alebo ako vidria(napr vydria zátoka?) Mne sa to meno páči ale ja som nadšenec do šialných mien, tiež ma musí muž krotiť inak by sa moje deti volali Filozofia a Pacifik :D

karmen118
1. apr 2025

Je to meno vôbec v nejakom kalendári? Nedala by som také meno dieťaťu, a toto ti asi neprejde ani na matrike. Je kopec krásnych mien na V - napr. Viktória môžeš ju volať Viki.

tana85
1. apr 2025

nemyslis vazne, ze? skusila si google, ze to je druh fosilie napr. alebo aj cast hemisfery v mozgu? aj ako meno je dost raritne. skus Vidonia, hladaj co znamena, vcelku dobra alternativa

ullala
1. apr 2025

Vitria nie je o nic lepsie ako Vidria. Hned ma napadla rymovacka so zadkom. Ale nejdem ju sem pisat 🤣🤣🤣

lilienlilu
Autor odpoveď zmazal
beloved
1. apr 2025

VidrIa alebo Vitria, to je myslim uplne jedno 🙈 Ty sama by si sa tak chcela volat? Preco si mamy myslia, ze cim xxx meno, tym lepsie?

domkakvet
1. apr 2025

Otrasne meno, tvoj muz ma pravdu.

beloved
1. apr 2025

@lilienlilu Tiez si myslim, ze len prvoaprilovy zartik 🙂

stellariaaquatica
1. apr 2025

A myslíš že deti budú riešiť že aké tam je i? Ide o to ako to počuť... Ale nas nemusíš presviedčať, daj si meno aké chces

biba_18
1. apr 2025

ale pobavila ma tá zmienka o svokre 😂

crazy_cat_lady
1. apr 2025

snad je to len nevydareny pokus o vtip :D

0silvia0
1. apr 2025

krásne meno, také prvoaprílové😎

danica2711
1. apr 2025

čakala si viac pochopenia? Všetky ho prejavujeme - ale tomu chúďaťu, čo bude musieť žiť s takým menom, nie trafenej matke

Strana
z5