Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?
Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.
Také meno by som dieťaťu nedala. V škole ju budú volať spolužiaci Vydra.
Prepáč,ale je to fakt otrasné meno.
Ale toto je predsa s mäkkým i. Aj skrátene Vidi sa mi páči.
prosím ťa v ktorom vesmíre si počula toto meno ? Nie v zlom ale nikdy som sa s nim nestretla a naozaj neviem kde by ti toto meno aj zapisali...idealne ked aj priezvisko "ladí" Vidria Horváthová, Vidria Takáčová 😀 prepac ale toto...
Každý nech si dá meno aké chce, ale toto je fakt už strop. Tvoj manžel a svokra majú pravdu. Ak máš to dieťa rada, tak mu toto meno určite nedávaj.
Kleofága sa ti nepáči ?
😁
Tiež taká absurdita ako Vidria
Fúha, prosím Ťa ak nechceš, aby sa Tvojmu dieťaťu v škole smiali, tak naozaj na toto meno okamžite zabudni ... Veď prvé, čo ma napadlo je vydra a vždy by to vo mne evokovalo len a len vydru nič iné ...
Tolko k tomu menu

Nebud sprosta..nerob to tomu decku
To čo je za argument, že toto meno je s mäkkým i? Či predstavuješ si, že ak ju budú volať Vydra, tak bude chodiť a hovoriť, že ale ja som s mäkkým i?
Ak táto téma nie je vymyslená, tak sa rýchlo spamätaj a nedaj jej toto meno, lebo je to akurát na smiech.
Daj jej " normalne" meno. A takto si ju mozes volat doma- namiesto zlatko ci milacik ci lasocka.
Naozaj by si nad tým mala porozmýšlať, to je meno ktoré si priam pýta šikanu.
Čakala som viac pochopenia. Tak teraz neviem. Je to krásne meno, možno ešte kompromis, že Vitria, ale to už nie je ono. Ale možno to bude lepšie vzhľadom na vydru, ako píšete.
Moja prababka bola priezviskom Vidrová s mäkkým i lebo povedala dedkovi, že ona nebude mať v mene vydru s tvrdým y tak si ho šiel zmeniť. A číta sa to ako Vidri(j)a alebo ako vidria(napr vydria zátoka?) Mne sa to meno páči ale ja som nadšenec do šialných mien, tiež ma musí muž krotiť inak by sa moje deti volali Filozofia a Pacifik :D
Je to meno vôbec v nejakom kalendári? Nedala by som také meno dieťaťu, a toto ti asi neprejde ani na matrike. Je kopec krásnych mien na V - napr. Viktória môžeš ju volať Viki.
nemyslis vazne, ze? skusila si google, ze to je druh fosilie napr. alebo aj cast hemisfery v mozgu? aj ako meno je dost raritne. skus Vidonia, hladaj co znamena, vcelku dobra alternativa
Vitria nie je o nic lepsie ako Vidria. Hned ma napadla rymovacka so zadkom. Ale nejdem ju sem pisat 🤣🤣🤣
VidrIa alebo Vitria, to je myslim uplne jedno 🙈 Ty sama by si sa tak chcela volat? Preco si mamy myslia, ze cim xxx meno, tym lepsie?
Otrasne meno, tvoj muz ma pravdu.
@lilienlilu Tiez si myslim, ze len prvoaprilovy zartik 🙂
A myslíš že deti budú riešiť že aké tam je i? Ide o to ako to počuť... Ale nas nemusíš presviedčať, daj si meno aké chces
ale pobavila ma tá zmienka o svokre 😂
snad je to len nevydareny pokus o vtip :D
krásne meno, také prvoaprílové😎
čakala si viac pochopenia? Všetky ho prejavujeme - ale tomu chúďaťu, čo bude musieť žiť s takým menom, nie trafenej matke

Poďakuje sa ti. Hlavne v škole. Nikto ju nebude volať inak ako Vydra. Prečo?