Ako sa vyrovnať s nevhodným menom pre dcéru?
Maminky, ja som asi divná alebo ja neviem ale nejako sa neviem stotoznit s menom ktoré sme dali dcerke. Bude mať už 18 mesiacov. Výber mena bol pre mňa dosť stresujúci. Mm chcel len mena kde môže používat jednu prezývku ja som mala tiež nejaké podmienky tak kompromisom vyšlo jedno meno, ktoré patrí k tým moderným. Je síce v slovnenskom kalendari ale je to skôr zahraničné meno. Počas tehotenstva som už mala pochybnosti lebo ja som skôr za také beznejsie mena ale všetky moje ostatne návrhy mi boli zamietnuté a ja som, možno hormóny, to teda prestala riešiť. Keď sa mala narodila všetko bolo ok ale čím je staršia tak tým má to viac trápi. Stále si prehrávam v hlave situácie kedy som sa mohla rozhodnúť inak a prečo som to nespravila. Mm so zmenou mena nesúhlasí on je spokojný, ale mňa to trápi. Na druhej strane už vidím tu reakciu okolia ako ma označia za blázna keby to meno zmenim.Vždy som mala predstavu ze keď vyberiem meno môjmu dieťaťu tak budem najšťastnejšia ale vôbec som to tak nemala a stále nemám. Prídem si ako hrozna matka ktorá nevie vybrať ani meno s ktorým by bola spokojná. Neviem ako sa mam s tým vyrovnať a ci sa to vôbec niekedy stane. Mate niektora podobnú skúsenosť? Možno mi pomôže keď budem vedieť ze v tom niesom sama.
@deninka233 Jeej to vazne ? Aj vas ma presne takuto kombinaciu ? Sranda 🙂 Lebo teda nie je to vobec taka bezna kombinacia a pod. Ale velmi pekna kombinacia aspom pre mna. A mozem sa spytat aky okres ? My sme daleky vychod. Ci ma sancu spoznat menovca 🙂
@silvike My sme BŠ. Takže sa asi len tak nestretnú ☹ Aj keď ktohovie 🙂

@silvike môj syn je Filip Gregor.
@deninka233 Jeej to vazne ? Aj vas ma presne takuto kombinaciu ? Sranda 🙂 Lebo teda nie je to vobec taka bezna kombinacia a pod. Ale velmi pekna kombinacia aspom pre mna. A mozem sa spytat aky okres ? My sme daleky vychod. Ci ma sancu spoznat menovca 🙂