Ako vybrať meno pre brata Sergeya?
Ahojte, čakám chlapčeka a nevieme sa rozhodnúť pre meno. Starší brat sa volá Sergey. Viete niečo poradiť ? Ďakujem
@majkabambulik neviem, kto je tu strašne múdry. Keby mali preklepávať každú osobu s rusky znejúcim menom a priezviskom, tak sú na letiskach hodinové kolóny. Celá východná Európa im totižto znie rusky. A ešte taký detail, keďže sú ako sama píšeš veľmi dobrý v preklepávaní a majú k dispozícii tvoj pas a všetky info v ňom, vedia veľmi dobre, kde si sa narodila a to, že sa volaš Alexandra, Natália, Tatiana a neviem ako ešte je pre nich absolútne irelevantné. Si nedomýšľaj svoju dôležitosť, ak ťa pravidelne prehliadajú bude skôr koli drogám a nie rusky znejúcemu menu.
Moje decká odkedy sú teenagers idú zakaždým keď niekde letia na swab a prezretie vecí. Majú anglické mená.
@majkabambulik mám absolútne neruske meno a mňa si izraelcania zakaždým tak preklepavali,kebyže to býva kvôli menu🤣🤣🤣🤣,to nemôžeš podla mna myslieť vážne....že kvôli krstnemu menu si niekto niekoho preklepava. Jooooj,to ty tu mäties mamičky.
@majkabambulik inak taká Delonova Aňuša,tu musia tiež preklepavat s tou slovanskou formou mena. A ešte aj celebrita,to môže byť ruský špión,zaručene. Prečo by sa Delon potom paral s takoutou slovelanskou formou mena? arucene v tom majú prsty rusi. Tzn,preklepnúť všetky niny,Natasky atď. Chudáci ,budú makať na tých letiskách.....ja fakt neverím. 🤣
Meno Sergrej je v nasich koncinach priam hanlive, obe casti toho mena. Aj Ser ma u nas vyznam, aj gej vieme co znamena. A dat to dokopy je ina nakladka(ked nezijem v rusku a prilahlych uzemiach)
Ale.na tomnasom území nie je zle ani Serjoža 🤣
Jerguš
@zooeynka a potom take idiotky ako vy majú deti a tie deti sú tak isto hlúpe… že sa vysmievajú iným deťom… škoda reči…
@maciatkolulu
@sisaka
:D to nemá zmysel sa nad tým ani pozastavovať :D toto čo dokážu niektoré ženy napísať je strašne :D
@fido69 keď už chceš byt múdra, tak si niečo o tom mene a jeho formách písania naštuduj, ty inteligentka.
@majkabambulik zobuď sa 😂😂😂
@zooeynka ťa vypustili zo zoo ?
Kludne si tu anonymne prskaj a urazaj, verim ze inak si normalna.
Fuuu nemyslite vážne. Otázka znela aké meno sa hodí, nie čo poviete na meno prvorodeneho. 🫣
Hugo,Oleg, Gabriel
Vendelín

@sisaka Zabudla si povedat malickost- TY si dlhodobo spata s KANADOU tak netlac kaleraby do hlavy mamickam co ziju iba na Slovensku a nikdy dlhodobo nezili v Kanade ako ty! Zabudas, ze tu na MK sme mamicky slovenky, co zijeme cely zivot iba na Slovensku a teda necestujeme pravidelne do USA AKO TY! Teba maju uz americke urady dobre preklepnutu takze uz si v ich roznych zoznamoch o ktorych urcite ani nevies ze existuju. Len hlupana si bude mysliet ze americke urady si o zene s ruskym menom z vychodnej europy naozaj nic nezistili ked si uz dolezla do tej Kanady. Teraz sa tu vytahujes aka si uzasne premudrela oproti nam co sme len na nejakom Slovensku...