icon

Ako vybrať meno pre brata Sergeya?

30. aug 2024

Ahojte, čakám chlapčeka a nevieme sa rozhodnúť pre meno. Starší brat sa volá Sergey. Viete niečo poradiť ? Ďakujem

Strana
z2
majkabambulik
31. aug 2024

@sisaka Zabudla si povedat malickost- TY si dlhodobo spata s KANADOU tak netlac kaleraby do hlavy mamickam co ziju iba na Slovensku a nikdy dlhodobo nezili v Kanade ako ty! Zabudas, ze tu na MK sme mamicky slovenky, co zijeme cely zivot iba na Slovensku a teda necestujeme pravidelne do USA AKO TY! Teba maju uz americke urady dobre preklepnutu takze uz si v ich roznych zoznamoch o ktorych urcite ani nevies ze existuju. Len hlupana si bude mysliet ze americke urady si o zene s ruskym menom z vychodnej europy naozaj nic nezistili ked si uz dolezla do tej Kanady. Teraz sa tu vytahujes aka si uzasne premudrela oproti nam co sme len na nejakom Slovensku...

sisaka
31. aug 2024

@majkabambulik neviem, kto je tu strašne múdry. Keby mali preklepávať každú osobu s rusky znejúcim menom a priezviskom, tak sú na letiskach hodinové kolóny. Celá východná Európa im totižto znie rusky. A ešte taký detail, keďže sú ako sama píšeš veľmi dobrý v preklepávaní a majú k dispozícii tvoj pas a všetky info v ňom, vedia veľmi dobre, kde si sa narodila a to, že sa volaš Alexandra, Natália, Tatiana a neviem ako ešte je pre nich absolútne irelevantné. Si nedomýšľaj svoju dôležitosť, ak ťa pravidelne prehliadajú bude skôr koli drogám a nie rusky znejúcemu menu.
Moje decká odkedy sú teenagers idú zakaždým keď niekde letia na swab a prezretie vecí. Majú anglické mená.

maciatkolulu
31. aug 2024

@majkabambulik mám absolútne neruske meno a mňa si izraelcania zakaždým tak preklepavali,kebyže to býva kvôli menu🤣🤣🤣🤣,to nemôžeš podla mna myslieť vážne....že kvôli krstnemu menu si niekto niekoho preklepava. Jooooj,to ty tu mäties mamičky.

maciatkolulu
1. sep 2024

@majkabambulik inak taká Delonova Aňuša,tu musia tiež preklepavat s tou slovanskou formou mena. A ešte aj celebrita,to môže byť ruský špión,zaručene. Prečo by sa Delon potom paral s takoutou slovelanskou formou mena? arucene v tom majú prsty rusi. Tzn,preklepnúť všetky niny,Natasky atď. Chudáci ,budú makať na tých letiskách.....ja fakt neverím. 🤣

zooeynka
1. sep 2024

Meno Sergrej je v nasich koncinach priam hanlive, obe casti toho mena. Aj Ser ma u nas vyznam, aj gej vieme co znamena. A dat to dokopy je ina nakladka(ked nezijem v rusku a prilahlych uzemiach)

h2
1. sep 2024

@fido69 Ešte dobre, že ho nepomenovali Sergay. 🙈

maciatkolulu
1. sep 2024

Ale.na tomnasom území nie je zle ani Serjoža 🤣

elisebah91
1. sep 2024

Jerguš

autor
1. sep 2024

@zooeynka a potom take idiotky ako vy majú deti a tie deti sú tak isto hlúpe… že sa vysmievajú iným deťom… škoda reči…

autor
1. sep 2024

@maciatkolulu
@sisaka
:D to nemá zmysel sa nad tým ani pozastavovať :D toto čo dokážu niektoré ženy napísať je strašne :D

autor
1. sep 2024

@fido69 keď už chceš byt múdra, tak si niečo o tom mene a jeho formách písania naštuduj, ty inteligentka.

autor
1. sep 2024

@majkabambulik zobuď sa 😂😂😂

autor
1. sep 2024

@zooeynka ťa vypustili zo zoo ?

zooeynka
2. sep 2024

Kludne si tu anonymne prskaj a urazaj, verim ze inak si normalna.

vevebono
2. sep 2024

Fuuu nemyslite vážne. Otázka znela aké meno sa hodí, nie čo poviete na meno prvorodeneho. 🫣

mnamko
3. sep 2024

Hugo,Oleg, Gabriel

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
sylvia217
Autor odpoveď zmazal
sylvia217
Autor odpoveď zmazal
anonym_9eb027
25. sep 2025

Vendelín