Aký máte názor na meno Lara?
Ahojte.. ako vam znie toto dievcenske meno? Pacia sa mi kratke, neokukane mena, zaroven take, kde nie su ziadne pismenka zdvojene, cize sa pisu tak ako sa aj citaju.. Toto meno mi do vsetkeho zapada, ale este premyslam. Mate nejake tipy na take meno? Dakujem.
Je síce pekné, ale nepoznám ani jedno dievča s takým menom.
Zato poznám asi 3 psov ... Pre mňa by aj toto hralo rolu.
Moj syn ma spoluziacku Laru. Volaju ju Larka/Lara. Psa som este veru takeho nestretla. Ale to je vlastne jedno nie? Dedov sused ma motorovu kosacku robota a vola sa Kubo. Ako moj syn 😉
ja tiež poznám psa s týmto menom
Mne sa páči 🙂
Asi pred 20rokmi mal bratranec psa s tymto menom. Tak ale ono dnes je mam pocit uz “jedno”. Zvieratam sa davaju ludske mena. A mozno aj naopak.
Ak sa paci tebe to je hlavne.
Poznám dvoch psov s menom Lara 🥲
Pekne, páči sa mi aj Nina, Hana
Pekné meno, určite by som ho dala a dnes je bohužiaľ bežné, že psy majú ľudské mená 🙄
Kamarátka má Laru, psa s týmto menom nepoznám.
Meno pre psa, aspoň u nás v dedine je pes Lara
Pekne meno, na to, ze sa tak vola nejaký pes sa vykasli.. Moja je Ema a ked sa narodila, nasa suseda zahlasila: jeeej, Ema - ako nas psik! 🤦
to, ze sa nejake zviera vola Lara, by ma vobec netrapilo - sused ma psa Misa 🙂
mne sa Lara velmi paci 🙂
Mne sa tieto mena kt opisujes pacia Lara aj Hana, Mila, Zara, Zina, Zora atd 🙂
Ja mám psíka menom Lara. Nie je to ani v kalendári. Skôr by som rozmýsľala nad dievčenským menom Laura😊
@petamich aj nas sused ma Feriho psa 😂
Ešte by sa prípadne dala zvoliť alternatíva a to meno LAURA
V jednoduchosti je krása...nadherné meno
Meno Lara už dávno nie je nejaké raritné meno, kamarátkina sestra má dcéru Laru, ja ani neviem, koľko môže mať rokov, ale minimálne 16. Vtedy to bolo neokukané meno, odvtedy ich pribudlo, ako húb po daždi.
Myslim, ze meno je to uz dost bezne, jasne ze nie ako Ema ci Ela ale neokukane meno to nie je. Co vobec nevadi, len nech sa potom necudujes ked budu v triede tri 😀 Mne sa pacia Mila, Zina, Karla, Lota Aj Lina.
Vzdy sa mi pacilo az pokym rodina nedala toto meno psovi. Odvtedy sa mi nepaci
Poznam dve dievcatka s menom Lara a poznam aj 3 psov s menom Lara. Inak ja som Zuzana a sused mal kozu Zuzu a psa Rasťa este pred 30 rokmi. Cize tazko vybrat nie zvieracie meno 🙂
Mne osobne sa meno Lara nepaci, ale ak vam ano, moze vam to byt jedno. Snad nepotrebujte zvolenie cudzich.
Moja neterka sa tak volá. Za mňa pekné meno, ja ju volám Larka. Švagriná jej dala meno podľa francúzskej speváčky Lary Fabian.
Nepaci sa mi, vzdy si to spajam s Larvou
@diewcatqoo ja som poznala psa čo sa volal Patrik. Napriek tomu som dala synovi meno Patrik. My sme zvieratám nedávali ľudské mená.
Lara Croft? To mi napadlo ako prve.. 😉
Osobne sa mi nepaci, mena s "r" na mna posobia tvrdo.
Ale zase to nie taky ulet, aby si vycnievala z radu.
Krasne meno, jednoduche, kratke, medzinarodne znejuce aj ked sa vyda do sveta 🙂 urcite by som sa ho nebala, ak sa ti paci
Co sa psov tyka, vazne zeny? Mam dvoch, jeden sa vola Oliver a druhy Viktoria, myslim ze sa daju pouzit aj pri detoch 😀 cas ked sa pes musel volat rexik alebo dunco su davno prec..
Katastrofa...
evokuje mi to deku - Larisu
kedysi sa predávali deky s týmto názvom
Susedia majú psa Laru 🙈

Neviem či toto meno možno považovať za neokukane
V našom paneláku jednu dobu bolo dieťa ale aj pes s týmto menom