Aký máte názor na meno Lara?
Ahojte.. ako vam znie toto dievcenske meno? Pacia sa mi kratke, neokukane mena, zaroven take, kde nie su ziadne pismenka zdvojene, cize sa pisu tak ako sa aj citaju.. Toto meno mi do vsetkeho zapada, ale este premyslam. Mate nejake tipy na take meno? Dakujem.
Lara Croft tomb Raider ☺️
“Larva” počujem vždy pri mene “Lara”. 🤷♀️
My máme Žofiu 😉
Za mna nie. Evojuje mi to Laru Croft. Tiez poznam psa s takym menom - ale to uz je problem doby ze ludia davaju psom ludske mena...
Poznam dve Lary, dievcata. My sme mali psa Jessy a znama mala dceru Jessy. Moja dcera ma 2.meno Sara, susedia maju labradorku Saru. My mame Mendy psa, kamos dceru. A co? Ak sa ti paci dajjej to meno.
Dcerka ma v triede 2 Lary,takze az take neokukene nie je.Ale v pohode pekne meno.Mne sa paci.
Ja mam dceru Laru, narodila sa 10/22, ma aj druhe meno po svokre, takze v rodnom liste ma Lara Iveta. Volame ju Lara, Larka, Lala. Uprimne poviem, ze ine meno si pri nej neviem predstavit. Pacilo sa nam meno Lara, dali sme ho dcere. To ze sa vola tak nejaky pes, je nam uplne jedno. Ja zase napriklad nepochopim, preco ludia davaju zvieratam ludske mena.
Suseda ma uz druheho psa s takym menom
Mňa od mena Amélia každý odhováral, lebo sa tak volal kedysi mamin pes 🙂 Nezaujímal ma ich názor... Ak sa tebe meno Lara páči, tak ho kľudne daj. Hlavné je, aby sa to meno páčilo tebe a manželovi, nie ostatným.

Ja sa pridám k zástupu žien so psom Larou, aktuálne mi chrápe na nohách. Naša “Jaja” jak ju maznavo voláme, však s týmto menom už prišla z útulku, pravdepodobne ho mala už predtým, lebo je naňho zvyknutá. Aby som však mala pocit, že som jej ja dala meno, tak som ju u veterinára a do očkovacieho preukazu dala zapísať ako Larissu. Aj jej tak poviem, keď jej prísne dohováram, vie že je to ona. Ja by som asi pri dieťati dala meno Laura, alebo Larissa,
mne proste Lara znie ako skratka, ako keď kolegyňu Dajanu voláme Daja. Ale každému ako sa páči. Ja dieťa Laru ani iného psa Laru nepoznám, okrem toho nášho chrápadla.