icon

Aký máte názor na meno Lara?

12. máj 2023

Ahojte.. ako vam znie toto dievcenske meno? Pacia sa mi kratke, neokukane mena, zaroven take, kde nie su ziadne pismenka zdvojene, cize sa pisu tak ako sa aj citaju.. Toto meno mi do vsetkeho zapada, ale este premyslam. Mate nejake tipy na take meno? Dakujem.

Strana
z3
deninka233
12. máj 2023

Ja sa pridám k zástupu žien so psom Larou, aktuálne mi chrápe na nohách. Naša “Jaja” jak ju maznavo voláme, však s týmto menom už prišla z útulku, pravdepodobne ho mala už predtým, lebo je naňho zvyknutá. Aby som však mala pocit, že som jej ja dala meno, tak som ju u veterinára a do očkovacieho preukazu dala zapísať ako Larissu. Aj jej tak poviem, keď jej prísne dohováram, vie že je to ona. Ja by som asi pri dieťati dala meno Laura, alebo Larissa,
mne proste Lara znie ako skratka, ako keď kolegyňu Dajanu voláme Daja. Ale každému ako sa páči. Ja dieťa Laru ani iného psa Laru nepoznám, okrem toho nášho chrápadla.

alexka89
13. máj 2023

Lara Croft tomb Raider ☺️

maisynka
13. máj 2023

@lia2022 Tamia je uz tiez riadne otrepane a je ich fakt vela 🙃

lia2022
13. máj 2023

@maisynka môže byť, len ja osobne som počula to meno 1.krát u jedného dievčatka a zatiaľ aj posledný.

asia83
13. máj 2023

“Larva” počujem vždy pri mene “Lara”. 🤷‍♀️

tosomja
13. máj 2023

My máme Žofiu 😉

alexka89
13. máj 2023

@asia83 to skôr Laura ako Lara

alex666
13. máj 2023

Za mna nie. Evojuje mi to Laru Croft. Tiez poznam psa s takym menom - ale to uz je problem doby ze ludia davaju psom ludske mena...

jamidea
13. máj 2023

Poznam dve Lary, dievcata. My sme mali psa Jessy a znama mala dceru Jessy. Moja dcera ma 2.meno Sara, susedia maju labradorku Saru. My mame Mendy psa, kamos dceru. A co? Ak sa ti paci dajjej to meno.

viliama
14. máj 2023

@tulik123 V lete sme ako deti spávali pod dekou s týmto názvom.

lulu0123
14. máj 2023

Dcerka ma v triede 2 Lary,takze az take neokukene nie je.Ale v pohode pekne meno.Mne sa paci.

ninakajka
14. máj 2023

Ja mam dceru Laru, narodila sa 10/22, ma aj druhe meno po svokre, takze v rodnom liste ma Lara Iveta. Volame ju Lara, Larka, Lala. Uprimne poviem, ze ine meno si pri nej neviem predstavit. Pacilo sa nam meno Lara, dali sme ho dcere. To ze sa vola tak nejaky pes, je nam uplne jedno. Ja zase napriklad nepochopim, preco ludia davaju zvieratam ludske mena.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ivanecka0602
14. máj 2023

Suseda ma uz druheho psa s takym menom

siminah_
Autor odpoveď zmazal
jenni_p
Autor odpoveď zmazal
siminah_
28. máj 2023

Mňa od mena Amélia každý odhováral, lebo sa tak volal kedysi mamin pes 🙂 Nezaujímal ma ich názor... Ak sa tebe meno Lara páči, tak ho kľudne daj. Hlavné je, aby sa to meno páčilo tebe a manželovi, nie ostatným.

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3