icon

Barborka, Lenka alebo Klára

mariamisko
27. máj 2023

Poradte popripade ma inspirujte zenskym menom ake by ste dali....mam syna Michal a dceru Saru a terax cakam dievcatko uvazujem o mene...dcera je narodena 4.12 a vtedy je meno Barbora ze reku by oslavovali spolu...ake meno ste dali vasim dceram ??

Strana
z2
identityunknown
28. máj 2023

@mariamisko ja by som dala Emmu alebo Lenku 🙂

slavomira236
28. máj 2023

@mariamisko Barborka je krasne. Klara Klarika tiez ok ziadnu nepoznam ani maly ani dospelu..Barborka ide do oblubenych uz je ich viac. Emu urcite nie tych je v skolke habadej

mariamisko
autor
28. máj 2023

@stellarstar barborka preto ako som pisala ze starsia dcera sa narodila 4.12. A vtedy je barborky ze reku spolu budu oslavovat...a lenka z mama na prenajom 😀😀 ako tam oslovuju tu recepcnu lenku leni sa mi to celkom pacilo...a klaru preto ze ked som isla s dcerou do porodnice sme uvazovali ci klara ci sara...vybrali sme sara tak klara nam este ostala v pamati 😀😀 termin mam 22.10. A klara ma meniny 29.10 vsetko naraz

siminah_
28. máj 2023

Klára 💙

wlf
28. máj 2023

Tak potom sú hlupáci aj moji rodicia, lebo aj tí ma volajú Lena. Vraj som už stará, aby ma volali Lenka, aj keď vedia, že sa na to naserem

ljzozv
28. máj 2023

@wlf vieš čo . Tak potom tu už pomôže len zrkadlo. Mamu by som volala matka a otca foter. Respektíve niečo čo vieš že nemusia. Detinské? Hej... Ale aj to čo ti oni robia je detinské. Oni ti dali meno, tak nech ho používajú správne.

x_mery_x
28. máj 2023

Klára 🙂

ivangeline
28. máj 2023

Vsetky. Ale mame Klaru. ;D

hariet
28. máj 2023

A co tak Clara? Meno Barbora je podla mna take zvlastne, ako jazykolam a Lenka je v podstate hned zdrobnelina…

ada85
28. máj 2023

Ja mám Barborka a Stánku (Stanislava) a keď ma jedna narodky tak druhá meniny aj keď to nebol plán 😁

malalienka85
29. máj 2023

@wlf ja som tiež Lenka a Lena mi naposledy povedal možno pred 10 rokmi brácho ked sme sa povadili, každy mi hovorí Lenka, Lenči, Leník, Lenuš... ale hlavne Lenka, za mna pekne meno a málo používané v dnešnej dobe

h2
29. máj 2023

Barborka je krásne. Ale práve kvôli tomu, že tvoja staršia dcérka sa vtedy narodila, by som zvolila iné meno. Nech má každá svoj sviatok pre seba.

ankare
29. máj 2023

@mariamisko lenka

puertorico
29. máj 2023

ja som Barbora, odmalička ma volali Barbi a nikdy nie Baša, ani Barča ani Bora . A nikdy by ma nenapadlo že mám meniny blízko Mikuláša alebo Vianoc.
A!! Od malička milujem Barbie ! 🙂
Takže za mňa Barbora

michellemary
29. máj 2023

@mariamisko Klára, Ester, Stella Marietta...

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2