Barborka, Lenka alebo Klára
Poradte popripade ma inspirujte zenskym menom ake by ste dali....mam syna Michal a dceru Saru a terax cakam dievcatko uvazujem o mene...dcera je narodena 4.12 a vtedy je meno Barbora ze reku by oslavovali spolu...ake meno ste dali vasim dceram ??
@mariamisko Barborka je krasne. Klara Klarika tiez ok ziadnu nepoznam ani maly ani dospelu..Barborka ide do oblubenych uz je ich viac. Emu urcite nie tych je v skolke habadej
@stellarstar barborka preto ako som pisala ze starsia dcera sa narodila 4.12. A vtedy je barborky ze reku spolu budu oslavovat...a lenka z mama na prenajom 😀😀 ako tam oslovuju tu recepcnu lenku leni sa mi to celkom pacilo...a klaru preto ze ked som isla s dcerou do porodnice sme uvazovali ci klara ci sara...vybrali sme sara tak klara nam este ostala v pamati 😀😀 termin mam 22.10. A klara ma meniny 29.10 vsetko naraz
Klára 💙
Tak potom sú hlupáci aj moji rodicia, lebo aj tí ma volajú Lena. Vraj som už stará, aby ma volali Lenka, aj keď vedia, že sa na to naserem
Klára 🙂
Vsetky. Ale mame Klaru. ;D
A co tak Clara? Meno Barbora je podla mna take zvlastne, ako jazykolam a Lenka je v podstate hned zdrobnelina…
Ja mám Barborka a Stánku (Stanislava) a keď ma jedna narodky tak druhá meniny aj keď to nebol plán 😁
@wlf ja som tiež Lenka a Lena mi naposledy povedal možno pred 10 rokmi brácho ked sme sa povadili, každy mi hovorí Lenka, Lenči, Leník, Lenuš... ale hlavne Lenka, za mna pekne meno a málo používané v dnešnej dobe
Barborka je krásne. Ale práve kvôli tomu, že tvoja staršia dcérka sa vtedy narodila, by som zvolila iné meno. Nech má každá svoj sviatok pre seba.
@mariamisko lenka
ja som Barbora, odmalička ma volali Barbi a nikdy nie Baša, ani Barča ani Bora . A nikdy by ma nenapadlo že mám meniny blízko Mikuláša alebo Vianoc.
A!! Od malička milujem Barbie ! 🙂
Takže za mňa Barbora
@mariamisko Klára, Ester, Stella Marietta...

@mariamisko ja by som dala Emmu alebo Lenku 🙂