Čo vo vás evokuje meno Jasmina?
Paci sa vam toto dievcenske meno? Dali by ste ho svojej dcere?
@anonym_autor neviem prečo ale meno Jasmina vo mne evokuje Rómov 🙈je veľa rómskych dievčat práve s týmto menom...nedala by som ho svojej dcére 🤷
Vo mne evokuje bombu - mínu.
@svokrinjazykmonika pozeraj menej telenoviel a navstevuj menej osady a bude sa ti iné vybavovať pri tomto mene
@markusrasford to clovek nemusi pozerat ani chodit do osad aby to vedel . Asi nevies co je to vseobecna znalost . Na Hawaii si Mozno tiez Nebol a vies ze existuje.
@markusrasford to clovek nemusi pozerat ani chodit do osad aby to vedel . Asi nevies co je to vseobecna znalost . Na Hawaii si Mozno tiez Nebol a vies ze existuje.
@miadi a odkiaľ.to vieš. Co ti to suseda povedala? Ja som o Hawai videl reportáž v TV a preto viem ze existuje
@anonym_autor krásne meno 👍
Je to moje obľúbené ženské meno.
@anonym_autor hodi sa mi k zenam z Orientu 🙂
To je také cigánske meno, vždy keď počujem toto meno predstavím si nejaké rómske dievčatko.
vždy si spomeniem na dceru Rity Hayworth Yasmine, ktorú mala s princom A. Chánom, a a zdalo sa mi pekné..to bolo ešte nezname na Slovensku až Jasmina Alagič ho spopularizovala

@anonym_autor Turecká telenovela alebo cigánska osada sa mi vždy vybaví pri tom mene.
@svokrinjazykmonika pozeraj menej telenoviel a navstevuj menej osady a bude sa ti iné vybavovať pri tomto mene