icon

Čo vo vás evokuje meno Jasmina?

13. okt 2025

Paci sa vam toto dievcenske meno? Dali by ste ho svojej dcere?

Strana
z2
markusrasford
14. okt 2025
@svokrinjazykmonika

@anonym_autor Turecká telenovela alebo cigánska osada sa mi vždy vybaví pri tom mene.

@svokrinjazykmonika pozeraj menej telenoviel a navstevuj menej osady a bude sa ti iné vybavovať pri tomto mene

anonym_c5f867
14. okt 2025

@anonym_autor neviem prečo ale meno Jasmina vo mne evokuje Rómov 🙈je veľa rómskych dievčat práve s týmto menom...nedala by som ho svojej dcére 🤷

anonym_96798e
14. okt 2025

Vo mne evokuje bombu - mínu.

miadi
14. okt 2025
@markusrasford

@svokrinjazykmonika pozeraj menej telenoviel a navstevuj menej osady a bude sa ti iné vybavovať pri tomto mene

@markusrasford to clovek nemusi pozerat ani chodit do osad aby to vedel . Asi nevies co je to vseobecna znalost . Na Hawaii si Mozno tiez Nebol a vies ze existuje.

markusrasford
14. okt 2025
@miadi

@markusrasford to clovek nemusi pozerat ani chodit do osad aby to vedel . Asi nevies co je to vseobecna znalost . Na Hawaii si Mozno tiez Nebol a vies ze existuje.

@miadi a odkiaľ.to vieš. Co ti to suseda povedala? Ja som o Hawai videl reportáž v TV a preto viem ze existuje

anonym_653fe5
16. okt 2025

@anonym_autor krásne meno 👍

simonbrk
18. okt 2025

Je to moje obľúbené ženské meno.

leonie35
18. okt 2025

@anonym_autor hodi sa mi k zenam z Orientu 🙂

anonym_dee706
23. okt 2025

To je také cigánske meno, vždy keď počujem toto meno predstavím si nejaké rómske dievčatko.

karolinakr
25. okt 2025

vždy si spomeniem na dceru Rity Hayworth Yasmine, ktorú mala s princom A. Chánom, a a zdalo sa mi pekné..to bolo ešte nezname na Slovensku až Jasmina Alagič ho spopularizovala

Strana
z2