icon

Damián a meno pre súrodenca

8. mar 2023

Ahojte. Zamýšľame sa nad krstnym menom nášho druhého dieťaťa pravdepodobne to bude chlapec sle nieje to ešte 100% potvrdené prvyl syn bude mať 2 roky volá sa Damián (Dado) ktoré meno by popri ňom bolo fajn? Úplne klasické ako Martin, Peter a podobné moc nechceme ani Katarína, Kristína atď…ale na druhej strane ani nie typu Mateo, Amy a proste niake exotické. Za každé meno budem vďačná 😇

babatkoo
8. mar 2023

Dorian, Dorotka

hrabovo
8. mar 2023

My máme v okolí damianov dvoch, volajú ichh dami. Ja mam davidka a volám ho dado

fineta
Autor odpoveď zmazal
fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
aafrika
8. mar 2023

Ved to druhe meno nemusi ladit s menom damian,hlavne aby sa vam pacilo a ladilo k priezvisku,mne sa paci meno Alex,David,Marek

evica17
8. mar 2023

Julián a Juliána ? Prípadne chlapcovi meno ešte Kristián , Adrián (aj keď tam dado a aďo by sa plietlo či ? ) Florián ?

tinkajan
8. mar 2023

My máme syna s menom Dárius (všetci ho volajú aj v skolke Dárius), keby mam druhého chlapca bol by k nemu Damián 😄 ale narodila sa Rebeka 😃❤️

macka9
8. mar 2023

@andreakotesova áno myslela som nato, a k priezvisku pasuje

anastazia93
8. mar 2023

Tobiáš, Kristián, Benjamin, Maximilián,

ankare
8. mar 2023

Dominik

anickabasnicka
8. mar 2023

to je takovy hit,vybirat jmena pro dite tady na konovi, dohadat se a skoro se i pobit. copak nemaji rodice kalendar,aby se do nej podivali a podle sveho uvazeni si nejake vybrali? nikde jinde jsem se s tim nesetkala,ze by se rodice radili ohledne jmena ditete s nekym v okoli popripade na siti.vzdy to jmeno bylo prekvapenim pro vsechny.ale ted je asi nova doba,kdy uz i na vyber jmena se musi delat vyberove rizeni a verejne hlasovani....tak prece vyberu jmeno podle sebe,jak to citim ja a partner,a ne podle doporuceni nekoho uplne ciziho, kdo nas nezna, nic o nas nevi a s prominutim neni ani rodicem toho ditete....

autor
8. mar 2023

@anickabasnicka ehm ďakujem za názor ale ja si predsa vyberiem podľa svojho uváženia ktoré sa nám bude páčiť, sem som napísala len pre inšpiráciu. Kalendár mame prelustrovany. To ,že mi sem píšu užívateľky mená stále neznamená ,že zvolim jedno z nich 🙂

katica06
8. mar 2023

Kolegyňa má Fabiana a Damiana

elizabeth22
8. mar 2023

moja kamoška má Damián, Benjamín a Dianu 🙂 a daľšia čo má Damiána má ešte Adriána

beyonce85
8. mar 2023

Ja mám syna Damiána voláme ho Dami alebo Dado.Keby mám druhého chlapca tak som mala vybraté meno Dárius .Druhé sa narodilo dievca a vola sa Dária .

krkavcia_mater
8. mar 2023

nevedela som, ze mena surodencov musia ladit.. Ale co tak Sebastian? Celkom dobre spolu zneju..

evistaevista
9. mar 2023

Prosím ťa, "pýtala som sa na NEJAKÉ mená".
Niake ani len slovo nie je. Prepáč, musela som...

autor
9. mar 2023

@evistaevista v pohode niesom tu narodená ani rodičov nemám odtiaľto takže s niektorými slovami mám problém ✅

lucka_ke
9. mar 2023

dievčenské Diana/Dianka a chlapčenské sa mi veľmi páči Tobi/Tobias

kristiii
9. mar 2023

Dominik alebo ten Marián, Adrián. Z dievčenských Melánia, Júlia, Marianna.

drazil
9. mar 2023

Ja mam Damiána a Kristiána🙂

danica2711
9. mar 2023

prepáč, ale ja fakt nechápem, prečo by sa mená súrodencov museli nejako k sebe "hodiť"...

mimi126
9. mar 2023

Mame Damián... Jeho brat je Tobias, a sestra Bianka. Ja som už narokom hľadala kde je "ia" Ešte mi tam pasuje Adrian, Matias, Elias, Amalia, Dárius....

kristiii
9. mar 2023

@danica2711 a prečo by sa nemohli? Mne sa to napríklad tiež páči.

anickabasnicka
9. mar 2023

@danica2711 to je takové trendy, že se jména sourozenců rýmují nebo jinak k sobě pasují. jakoby nestačilo, že jsou to sourozenci z jednho hnízda.......občas to vypada,že si někteří rodiče pořizují děti spíš jako modní doplněk, a jménem,stylem oblékání nebo i výchovou, těm rodičům mají akorát zvedat kredit na sociálních sítí 🙂 ....když slyším jméno damián, tak se mi pokaždé vybaví písnička "jsem doktor damdidam, dam dam,...."a damián, starý pán, lezl z okna až spadl tam..."

danica2711
9. mar 2023

@anickabasnicka presne!!! 👍

cajomila
9. mar 2023

K menu Damián pasujú mená s podobnou koncovkou Sebastián, Florián, Kristián , Adrián, Fabián...

autor
9. mar 2023

@anickabasnicka neviem čo je trendy pretože na sociálnych sieťach nefičím jediné čo mám je modrý lonik a signál 🙂

susu29
9. mar 2023

Damián - Adrián, Damián - Bruno - obe kombinácie mám v okolí