Daniela alebo Lucia?
Rýchlo poraďte, rodím predčasne. Áno viem aj tak sa rozhodneme my s mužom ale aj tak. Nie je tých Lucii veľa (okolo 25 az30tnicky). Daniela je také elegantne
Daniela
Ďakujem, možno viac názorov sa pridá
Tiez som za Danielu.
Daniela sa mi spaja so starsimi, zrelymi zenami. U mna vedia urcite Lucia - energicke meno
Lucia jednoznacne
Ja mám Luciu, sestra Danielu ... Takže obe dobré 🙂 a konečne niekto vyberá z normálnych mien, nie ako z pojašenej telenovely.
Pre mna je Lucia naj meno, ak by som mala dceru, urcite by sa tak volala ♥️ Ale Daniela je tiez fajn.
tiez sa mi velmi paci obe mena 🙂 z tychto dvoch by som si normalne ani nedokazala vybrat 😀 😀 a fakt konecne normalne mena na vyber, lebo to, co tu zvyknem citat, no obcas neviem, ci sa mam smiat alebo plakat 😀 a zaroven rozmyslam, ze ako to tym detom mozu urobit realne. 😀
Daniela
Danielka z tychto dvoch
Za mňa Lucia. Daniela je tiež pekne ale oslovenie Danka sa mi nepáči.
Lucka jednoznacne
Mne sa viac paci Lucia
Daniela je pekne, ale v mojom okolí ju všetci volajú Dana, Danka. Za mňa Lucia.
Lucia 🙂
Oboje su krasne 😊 daniela jemnejsia, Lucia drsnacka. Som Lucia.
Narodi sa, a podla pocitu ked ju zbadas das
Lucia 💞
Daniela
Lucia
Daniela je pekne meno do doby, kým niekto nepovie Danka. V tej chvíli si predstavím staršiu takmer dôchodkyňu 🙈. Lucia bol vždy môj favorit, lebo aj Lucka znie stále pekne a bohužiaľ u nás sa stále mená komolia, takže voľba by bola jasná
Ved toto. Daniela super, ale Danka je strasne 😀 To si vybavim zakazdym taku staru tetku vratnicku 😀
My mame Danielu, za mna naj dievcenske meno 🥰.
Joj, a nikto ju nevola Danka 😆.
Volaju ju Danielka, Daniela, Dany, Dani (teda tvrdo a makko), niekto aj Dada, to nema rada.
Sranda, akurat vcera som vravela muzovi ze Daniela je pekne meno. 🙂 obe su pekne a mne sa paci aj Danka nahodou, vobec si nepredstavujem staru tetku pri tomto tvare mena… to skor pri Frantiske, Sidonii, alebo pri mene Otilia. Nic v zlom samozrejme…
Mne sa páči Daniela iba v zakladnom tvare, tak isto to mám aj s Danielom, obidve sú pekné mená ale Danku, Dadu, Dana by som nezniesla. Zato Lucia mi neznie až tak pekne ako Daniela v zakladnom tvare, ale tie prezyvky su zlaté 🥹 Lucka, Lucinka, Luci, Lusy
Lucia, krásne meno
Ďakujem. Furt neviem a už im musím nadiktovat
Ak ešte plánujete deti, tak jedno meno nechaj do zálohy, ak by ste ešte mali dievčatko. Ak nie môžeš dať aj obe? Daniela Lucia napr.? Mne sa stále viac páči meno Lucia, ale to len preto, že poznám viac dobrých ľudí s týmto menom 😇
A muz ? Ktore preferuje viac? Napis potom ako si sa rozhodla, ktorekolvek vyberies su pekne obe 👍🏻
Obidve mena su krasne, ja trosku viac inklinujem k Daniele, ale aj Lucia sa mi paci 🙂

Daniela, krasne meno 🙂