Daniela alebo Lucia?
Rýchlo poraďte, rodím predčasne. Áno viem aj tak sa rozhodneme my s mužom ale aj tak. Nie je tých Lucii veľa (okolo 25 az30tnicky). Daniela je také elegantne
Mam Danielu, uz skoro 17 rocnu, a nebola chvila, kedy by nemilovala svoje meno.
Ako malinkej sme jej hovorili Dany, potom v skole Dada, Dadka, ucitelia a sirsia rodina jej hovorili Danielka.
my máme Danielu... Všetci ju volajú Danielka, Dany, Dada, Dadka... tak ako počujú od nás, málokedy Danka, ale ani to mi nevadí. My sme vyberali meno aj podľa toho, aby sa dalo v cudzom jazyku pekne povedať. Dievčat s týmto menom je pomenej 🙂
mám doma Danielu.. tak určite také meno... ale nikdy ju nevoláme skratkou ani Danka ani Dada.. aj v škôlke aj v škole nato hneď upozornila že je Danielka a nie inak ...skratky sa ani mne nepáčia
Keby musim vybrala by som Daniela.
Mne sa veľmi páči Lucia.
som Lucia a nemám rada, keď ma tak oslovujú, radšej som, keď mi povedia Lucka, Luci alebo Lucy ... a v mojej vekovej kategórii je nás veeeeľa preveľa ... ale Daniela je pekné meno aj v pôvodnom tvare, aj v zdrobnenine 🙂
Lucia práveže v mojom okolí ziadna za to Danielok vela
To si akoze pred pôrodom alebo po a este stíhaš pisat ?waw. Nemyslim.to zle. Vela zdravia tebe i babatku. A co si vybrala?
Som Daniela a bohužiaľ málokto mi tak povie. Vacsinou len Dana. Ale má to výhodu, meniny mám na Danielu aj Danu😂
mám doma Danielu.. tak určite také meno... ale nikdy ju nevoláme skratkou ani Danka ani Dada.. aj v škôlke aj v škole nato hneď upozornila že je Danielka a nie inak ...skratky sa ani mne nepáčia
@mimaapeto áno keď na to upozornia, väčšina pricetnych ľudí to rešpektuje.
Ďakujem ešte raz za rady.
Mne sa snažia zastaviť kontrakcie infuziami tak hej mam čas ale neviem koľko.
A ešte ste sa pýtali co som vybrala, poviem vám len s mužom musím hodiť rec.
Ja som Lucia a v mojej vekovej kategorii 40+ je nas milion, na zakladke sme boli 3 v triede, na strednej dve a aj na vyske 2 v kruzku, v rocniku ani neratam. Ale teraz ani syn a ani dcera nemaju Luciu v triede, ani v skolke nemali, Danielky veru ano, takze by som dala Luciu, lebo ako mala som mala traumu, ze sa stvrtina deti vola ako ja😂 ja mam dceru Elenu a ona sa tiez tesi, ze je sama. A tiez od priezviska sa odpichni, co znie lepsie, my mame tvrde, takze ta Elenka to zjemni, a tiez, ci mate dlhe/kratke priezvisko.
Prajem vsetko dobre a vela zdravia obom🍀
@lucyliu d
Ak ujeme, k priezvisku ide oboje. Myslím ze Daniela nie je ani v top 50 na SK🙃
Danielka som veľmi chcela. To je krásne meno.
Danielka som veľmi chcela. To je krásne meno.
Tak nakoniec Daniela, manželovi sa viac páči ako Lucia tak mu to doprajem 🙂
@elenajezova áno je :D
Krasne meno, super 👍🏻
Mala som sa volat Daniela alebo Lucia a na koniec mi dali meno Zuzana 😅...ale ak by som si mohla vybrat ja,tak Daniela (Danka) je krasne meno🥰(Lucka-pu*ka....😁 som rada za Zuzanku☺️)...
Lucia
Tiež mám Danielu a vyberali sme aby bolo meno známe na Slovensku, ale nebol s ním problém ani v zahraničí. Aby nebolo otrepané a na druhej strane ani žiadna "exotika". Najviac ale zavážilo, že všetky Daniely, ktoré sme poznali, boli pekné jemné príjemné ženy, nespájalo sa nám so žiadnou nepríjemnou, alebo zlou osobou. Pre mňa je to meno synonymom ženskosti a elegancie.
Tiež mám Danielu a vyberali sme aby bolo meno známe na Slovensku, ale nebol s ním problém ani v zahraničí. Aby nebolo otrepané a na druhej strane ani žiadna "exotika". Najviac ale zavážilo, že všetky Daniely, ktoré sme poznali, boli pekné jemné príjemné ženy, nespájalo sa nám so žiadnou nepríjemnou, alebo zlou osobou. Pre mňa je to meno synonymom ženskosti a elegancie.
@kvietok1990 ďakujeme 🙂 hlavne aby ona bola spokojná v dospelosti
@domkakvet viem aj to je krásne, obe sú
@zuzanaam tak sme uvažovali aj my a presne ja nepoznám Danielu ktorá by bola nejaká vulgárna lacná žena (ok až na tú z prvého dielu Ruže pre nevestu 😂)
obe nadherne, mam sestru Luciu - luz znamena svetlo, Daniela bolo v nasom vybere mien pre dievcatko, ale mame chlapcov
U mňa vždy viedla Lucia, no nakoniec som dala iné krásne meno. Ale mať raz druhú dcéru, bola by Lucka. A Danielku mám neterku. Aj to je pekné meno. 😉
Ja som Daniela, aj ma tak volaju, neznasam ked mi niekto povie Dana, to je ako nadavka, a Lucia by som nedala, všetky co poznam su trochu mimo a strasne namyslene, nahoda? 😀
Keď by som si mala vybrať medzu týmito dvomi, tak skôr tú Danielu.
Daniela sa mi spaja so starsimi, zrelymi zenami. U mna vedia urcite Lucia - energicke meno
@lila246 Aj to bábätko bude raz zrelá žena aj starena
Áno,Daniela je krásne meno. My tu máme 2 susedky Lucie vek 25 a 31. Aj Gabriela je pekne meno.
Ja som Daniela, aj ma tak volaju, neznasam ked mi niekto povie Dana, to je ako nadavka, a Lucia by som nedala, všetky co poznam su trochu mimo a strasne namyslene, nahoda? 😀
@danielle21 dana je hlavne iné meno, oni majú meniny v apríli. Neviem co to ľudia komolia, nech hovoria tak ako sa človek predstaví.
Daniela
Daniela sa mi zdá krajšie ako Lucia, ale poznám dve Daniela,a obe volajú Danka,a to sa mi nepáči,Dana,Danka, radšej Lucia teda
Daniela ⭐

Ja som Lucia a v mojej vekovej kategorii 40+ je nas milion, na zakladke sme boli 3 v triede, na strednej dve a aj na vyske 2 v kruzku, v rocniku ani neratam. Ale teraz ani syn a ani dcera nemaju Luciu v triede, ani v skolke nemali, Danielky veru ano, takze by som dala Luciu, lebo ako mala som mala traumu, ze sa stvrtina deti vola ako ja😂 ja mam dceru Elenu a ona sa tiez tesi, ze je sama. A tiez od priezviska sa odpichni, co znie lepsie, my mame tvrde, takze ta Elenka to zjemni, a tiez, ci mate dlhe/kratke priezvisko.
Prajem vsetko dobre a vela zdravia obom🍀