Dieťaťu som dala nevhodné meno
Dobrý den, neviem čo si počať. Chcela by som to skúsiť čo najjednoduchšie popísať. S muzom sme zidia. Cely život som mala vybraté meno ktorého pôvod je väčšine ľudí okamžite jasný.muz nesúhlasil úplne ale nechcel sa hádať.Syn má nastúpiť do skolky od septembra a muz do mna dobiedza že som urobila obrovskú chybu. Dala vlastnemu dieťaťu terč na čelo a podobne reči. Ci nevidím ako eskalujú nálady v spoločnosti a ludia mu budu môcť chcieť ublížiť. Som z toho hrozne nešťastná. Neviem či ma nahlodal muz alebo tomu verím už aj ja. Hlavne keď vidím správy stúpajúce preferencie mazureka Kotlebu nenávistne tik toky. Desim sa zápisu do skolky. Ďalej ak ho budú kontrolovať biletári na diskotéke a ukáže OP no neviem. Myslite že som spravila chýbu? Neviem si predstaviť teraz meniť meno alebo zmeniť ho len papierovo? Alebo má muz len zbytočne zneistil?
Inak mna by v zivote nenapadlo podla mena posudzovat niekoho a to mame kadejake mena v okoli. A to sa tyka krstneho mena? Prezradis nam ho?
Preco si nevies predstavit zmenit meno teraz? Ak aj ty aj muz ste na pochybach, tak zmente. Dieta je este primale na to aby malo ono s tym problem.
Aj ja som zvazovala Ester, krasne meno, aj Rachel
Ak to nie je tajomstvo, tak nápis.
Myslím že v mestách dnes sú take všelijaké mena, že si neviem prestaviť že by to bol pre niekoho problém
@majloo Ani mna nie, ale nikdy som nepatrila k nejakej mensine. Ono je to uplne ine ak sa na problem divas z nadlhadu ked si nikdy nezakusila ake to je zit ako mensina.
A to je aké meno? Neviem si predstaviť žiadne za ktoré by malo byť vyčlenené
Kašli na manžela, ty si myslíš, že deti s menami: Kelij, Liam, Koloman … budú mať na ružiach ustlané? Doba napredujú a už to budú pokladať za normálne ;)
@mamula20 dcéra má 3 v triede...🙂
mala som spolužiačku s menom Arzia.... krásne meno. každý sa jej vypytoval odkiaľ k nemu prišla... Perzské staré meno.
Mozno to bude take skor vytrcajuce meno… Izak napriklad? Ale nemyslim si, ze si urobila chybu. Meno by som nemenila, jedine mozno ak by mi strach nedal spavat.
Autorka, a ako to máme posúdiť keď nám to meno nepovieš?
@janai1 Tak ja si predstavujem nieco ako Judas alebo Salamun🙂, lebo take bezne mena si neviem predstavit ze by niekto riesil.
Nataniel Levi ,stredne meno Levi- dava sa po dedkovi…
Ved to je krasne meno ❤️ Nemenila by som ho.
Nataniel mi nepríde nejako extrémne židovské...a Levi pri bežnom styku nemusíte používať, bude sa predstavovať prvým menom a priezviskom... mne sa páči 😊
Napr v Ba by s takýmto meno nemôže mat problém
Poznáme Roderika, Fatimu, Chanel, Asley, Zairu, Lievance, stretla som Bonifaca
No tak kvôli tomuto menu ho určite nikto sikanovat nebude
Nathaniel je OK. Ano Levi môže vyvolať otázku. Ale zase nie je to Izák. Ak Ta to trápi daj to Levi z mena odstrániť na matrike
@pribinak Lievance?
Lievance...to je akože pre dievča?
palacinka, Podlesník...
Krásne, vôbec ani nepremyslaj nad nejakou zmenou
@simsalabim nieee Levante, tento mobil si píše čo chce
@andreatytler mas pravdu
@pribinak lievance 🤣 a ja ze na co mam dnes chut 😋
Teraz sa zamyslime...myslíte, že po Hitlerovi už nijaký chlapec nedostal meno Adolf??
Aj kamoska ma Nataniela a nie su Zidia a jej druhy syn je David, proste sa im pacili tie mena aj co znamenaju🙂

Veľmi veľa detí má "zidovske" mena: Sára, Rachel, Ester, Nataniel, uz nehovorim o Samuelovi a pod.atď. Nikto sa nad tým určite nepozastavuje. Nemusíš sa určite báť.