icon

Dievčatko s menom Stanislava alebo Bronislava

23. dec 2021

Pekny den prajem, ma niektora z vas doma dievcatko s niektorym z tychto mien? Ktore sa vam viac pozdava?🙂

Strana
z3
marilora
24. dec 2021

@derdia urcite to nie su príšerne mena. Su to obyčajne klasické mena. A ak by som si mala vybrat tak Stanislava.

marilora
24. dec 2021

@kiwi3 ja zboznujem tie ,,moderné" zahraničné mena ako napr. Marcus a potom ho volaju ze Marcusko cista katastrofa tie zdrobneniny. Alebo Mateo a potom nevedia uz ako zdrobnenina ci Mateacko ci Mateko ci neviem ako. A potom tie reči o normálnych klasických menách ako je Stanislava, Slávka a pod . Nemam nic proti zahraničným a modernym menam ale naco tie zdrobneniny. Moja dcéra je Maria a volame ju Maria a vsade ju volaju Maria. Za mna je to uplne normalne, klasické nadherne meno . A aj keby mi niekto povedal, ze ju budu volat Marisa, Mara , Marfa a bohvie este ako ajj tak by som jej to meno dala. Pretoze pre nas je Maria nádherné meno. A kazdy ju oslovuje aj menom Maria. Zdrobneniny a ine tvary nepouzivame

mironka
24. dec 2021

@queen_el no a ja som Miroslava a moja sestra je Slavomira...tiez sme si to samy nevybrali..ale nestazujeme sa 😏

stanka2612
24. dec 2021

Ja som Stanka.... Už som si zvykla 😂 mamina mi dala meno po hlavnej hrdinke z knihy Gricska čarodejnica (škoda,že inú knihu nečítala 😂😂😂). Ale svojej dcére by som toto meno nedala, a ani Brona sa mi nepáči. Ale je to na tebe😊

sandra811
25. dec 2021

@stanka2612 aj moja mamina mi vraj dala meno po nej 🤣

lily456
25. dec 2021

Ahoj, my máme 5 mesačnú Miloslavu a sme úplne spokojní. Možno už teraz podvedome vieš, ktoré meno sa ti viac páči, len je netradičnejšie oproti dnešnej dobe a potrebuješ sa uistiť. Najlepšie meno bude to, ktoré sa bude najmä tebe a tvojmu partnerovi páčiť.

elementissa
26. dec 2021

Mala som spolužiačku Broňu a bola hrozne nešťastná z tej reklamy :D a aj Stanky sme mali asi 2 alebo 3 na VŠ. Rodina, okolie, známi, kamoši aj ten samotný človek si zvykne na svoje meno, nejako nad ním nespekuluje, je to vec vkusu rodiča. Za mňa osobne, všetky tieto slovanské mená sú otras. Ale to je môj vkus, ja by som take nedala nikdy, neznamená to, že človeku s takým menom by som sa posmievala ci mu znepríjemňovala život. Meno je len meno. Niekomu sa páči také inému onaké, daj pre dieťa také, ktoré sa najviac páči tebe a mužovi. Výber je len na vás. Všetci si zvyknú

daniela2202
28. dec 2021

Broňa

breznica
31. jan 2022

@kozova87 vždy lepšie ako keď sa voláš Slavomíra a volajú ťa Stanka alebo Silvinka 🤦😃 ako mňa na základnej škole

Strana
z3