Dievčenské mená k priezvisku Lopez-Garcia
Dobry vecer,
poradte meno pre dievcatko k spanielskemu priezvisku Lopez-Garcia. Prosim ziadna Kristina, Maria, Lucia, Anna, Julia.
Dakujem
Sara
Dievča Jennifer Lopez, chlapec Andy Garcia. 😁
Olivia, Leyla, Sandra, Gemma
Leonor Lopez Garcia
A davate len spanielske priezvisko? Nedavas aj svoje?
Inak moj muz je Lopez Garcia 😂
Jimena, elena, covadonga, candela, almudena, cayetana, filomena, narcisa, adela, agata, eugenia, mafalda, mencia, arantxa, lourdes, mercedes, eva, pilar, concepcion, inmaculada, nieves, africa, gadea, caridad, urraca, martina, paula, ines, anabel, maribel, isabel, maricruz, monica, ainara, amaia, edurne, leire, laia, itziar, nekane, ainhoa, maia, loreto, atd atd atd
Gloria
Stella
Fiorella
Juana
Jediné, čo mi napadlo je Milagros.
Ja by som dala niečo krátke ako Ava, Eva, Nea,Tea
Jednoducho Mária
A budete žiť na Slovensku či v Španielsku? Mne by sa páčilo niečo neutrálne, medzinárodné, bez diakritiky, napríklad Sofia, Linda, Ester, Gloria, Emilia ... A tá Lucia by sadla úplne .. ja viem, že nechceš 🙈
Noelia, tak sa volala jedna moja spoluziacka zo Spanielska na erasme a velmi sa mi to meno pacilo. Bonus je, ze ho precitaju spravne aj na Slovensku.
Felicity,Francesca,Frida,,neviem prečo mi samé na F napádajú🤦
Carmen, Dolores (Dolly)
Stella
Bianca
Popy, Penelope, Ramonda
Neviem, prečo výslovne nie Maria - to normálne pekné meno, a aj v pohode k španielskemu priezvisku a zároveň to nebudú komoliť ani na Slovensku.
Neviem, prečo výslovne nie Maria - to normálne pekné meno, a aj v pohode k španielskemu priezvisku a zároveň to nebudú komoliť ani na Slovensku.
@hefo lebo kazda druha zena v spanielsku sa vola Maria. Ked si nepamatas meno nejakej zeny tak jej povies Maria a na 70% sa trafis 😂😂😂

Giuliana Lopez Garcia. Marina Lopez Garcia.