Dievčenské meno Simona
páči sa vám meno Simona?
Nie
áno, pekné Slovenské meno
Mne sa to meno nepáči,ale je hlavné že sa tebe páči.
Mne nie
Nie
bolo v užšom výbere, mala som Simona, Sabína, Sabrína ... lenže sa narodil chlapec
Mne nie...
@marsmykkok to nie je slovenske meno, ale francuzske..
Ja mam Simonku a nemenila by som
SIMONA ANO, po lianach a eliskach mila zmena👍🙂
Ano
Nie
@kayyaa Každé meno ma niekde pôvod, ale je to meno zo slovenského kalendára dosť používané na Slovensku, tým som myslela že slovenské ako na Slovensku používané. Lepšie než Vivien, Mia a iné zahraničné a ked dajú niečo používané u nás tak len sama Ema alebo Hana. Pritom je toľko pekných mien.
@marsmykkok aha, tak ano, chapem😊 ale zas o 20 rokov bude aj Vivien aj Mia slovenske, lebo si to ludia uz tak zauzivaju...
Veľmi. Krásne meno.
Áno, veľmi pekné meno 👍
Nie, ale pesnicka od James Blunta o Simone ano
ďakujeem lebo sa rozhodujeme medzi Simonkou a Livkou❤
Volam sa Simona,ked som bola mala,vela ludi sa mame smialo,ci mala naopak kalendar ked vyberala meno,pretoze vsade naokolo boli same Janky,Zuzky,Katky.vtedy som bola jedina na celom sidlisku a pacilo sa mi to.teraz je to uz bezne meno,ale aj tak som rada ze sa tak volam..kazdy ma iny vkus,niekomu sa pacia vyslovene slovenske mena,niekomu zahranicne.nepytaj sa ostatnych,kazdy ti povie inak.ak sa tebe paci,tak neries😉
Livia 👍
nie lebo sa tak volala sesternica a abol hrozne zla 😀 ale z tych dvoch co si dala je to lepsia volba
Áno páči to meno som vybrala s otcom sestre
@marsmykkok no sa mýliš, ešte v 80 rokoch nebolo v slovenskom kalendáry ani náhodou až niekedy v 90 rokoch, takže nie, nie je to Slovenske meno a ani sa často nepoužívalo. Bolo len v českom kalendáry, kde sa aj viac teda používalo
Ano pekne a neopotrebovane meno
Áno, nie je to otrepané ako Sofia, Ema a pod.,čo sa dnes dáva. Tiež by som dievčaťu dala také
Predpokladám, že Lívka je Lívia, tak jednoznačne je krajšie. Simona sa mi nepáči, je to dosť otrepane meno.
Ano
Nie nepaci sa mi, ale tak moj nazor je irelevantny kedze sa rozhodujes ty pre svoje baby. Livia je kusok lepsia. Mne sa paci Zita a Helena.
Livka oveľa krajšie, Simona e-ee

Ano😍